Балистичен хронограф

Аз си купих арчери хронограф от алиекспрес за невероятните 50 лева и съм много доволен. Отчита скоростта на co2 пистолетите ми. После реших да си купя още един казаха ми че бил магнитен и по точен. И двата еднакви данни ми дават когато тествам. Иска ми се да си купя Гармин ама не ми се дават 1000+ лева

Аз използвах HT 3006 (мисля че беше) и работеше добре ако има добър модератор на пушка до около 80-90J. При по-силни пушки започва да се бърка. И поради липса на слаби пушки вече не го ползвам.

Взех си този китаец като малко му промених захранването като му сложих презареждаема батерия която захранва хронографа + Wifi модула.Засега съм доволен от него.Мери всичко.Даже и го ползвам на по-далечни разстояния да изчислявам БК.
Screenshot_2025-07-31-13-23-29-14_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Цитат: "Даже и го ползвам на по-далечни разстояния да изчислявам БК."

Здравейте,
Моля дайте формулата, по която изчислявате БК чрез измерване на скоростта в началото и след някакво разстояние.
Използвах формула от руски форум, но с посочената в нея константа нещата не се получават..
Благодаря предварително!

Благодаря за препратката!
За "Стрелок" бях забравил, благодаря за подсещането.

Благодаря за препратката!
За "Стрелок" бях забравил, благодаря за подсещането.
Най-лесно е с него.Въвеждаш правилните данни за проектил,температура,налягане, влажност, дулна скорост и след това меря скоростта примерно на 50м и коригирам БК по данните на хронографа.Бих искал да пробвам да измеря скоростта примерно на 100-150м но нямам време.

Резултатите са подобни с данни от радар който изчислява БК.

Някои ползва ли дисплея

Chronometer Display FX Chrono​

които се предлага за

FX Pocket Chronograph V2​

моля за лични впечетления и отзиви

Двоумя се при избора за закупуването на хронограф м/у

и
Garmin Xero® C1 Pro
моя за мнения

Някои ползва ли дисплея

Chronometer Display FX Chrono​

които се предлага за

моля за лични впечетления и отзиви

Двоумя се при избора за закупуването на хронограф м/у

и
Garmin Xero® C1 Pro
моя за мнения
Ако стреляш с правени слъгове с опашка Хроно покет 2 доста изпуска и не ги засича, с гармин-а не е имало проблем при над 100 изстрела един след друг ,покета засече чак на 10-14 изстрел , но и цената е с голяма разлика. Ако стреляш купешки слъгове или чашки покета е топ вариант за тази цена.

Athlon са малко по евтини и по някакви незабележими параметри които не помня вече беше и малко по-добър от гармин та ако сте тръгнали за garmin може да си спестите едни 200лв с Атлон

Последна промяна:
Благодарение на
Athlon са малко по евтини и по някакви незабележими параметри които не помня вече беше и малко по-добър от гармин та ако сте тръгнали за garmin може да си спестите едни 200лв с Атлон
Гъзарията е пълна :lol:
Но за сметка на това малко по ефтина:-[
1762534002937.png
Днеска го пробвах...намирам че си заслужава парите:winner:

Back
Нагоре