Мн благодаря, наистина е била регулация на спусъка, след навиването може да зареди и 3-та помпа без изстрел (за 4-та нямам сили). Не очаквах да е...
Не съм регулирал спусъка още, ще опитам, но едва ли е това. Смяната е не само на помпата но и на механизма отзад - което бе ценното за мен. Но...
След смяна на цялата помпа - нов проблем: при затварянето на 2-рата помпа пистолета "изтърва" и произвежда изтрел (за сега за щастие само празни...
не видях да излиза въздух от клапана, по-скоро точно от тази дупка, ще пробвам нещо почти абсурдно - да го напълня с горещ силикон и да се опира...
Много балгодаря за информацията! Взех от комплекта 6х1.8mm и едвам го вкарах там, успях да навия но пак издишаше (но не от там). Продължих...
при мерене с шублер (мек е о-пръстена, та не е мн точно) оригиналния изглежда е 7.25x1.5mm ако това помага по някакъв начин.
Здравейте Зоракито изпуска (след напомпване се чува продължително изпускане) въздух. Чува се в задната част-дори ми се струва че идва отдолу...
Много Благодаря на всички! За о-пръстените на помпата намерих една силиконова грес. За пистолета зораки обаче ми трябва масло. След като колегите...
Тоест и спрей става ?
Откъде мога да си купя силиконово масло за ВО? Прочетох че някой купуват от Лидъл, но не знам как изглежда, а и не винаги има, та откъде да си...
Разбирам и мн благодаря, а какво е нужно да се лицензира едно място за стрелбище? Трудно ли е?
тъп въпрос, вътре в града забранено ли е? Вероятно има много места които стават, издълбани коридори в земята, или строежи (изоставени), или корито...
Здравейте, Имате ли налични или имате ли възможност да внесете пистолети Zoraki HP-01-2 в 4.5 мм и ако да - на каква цена? Благодаря!
Здравейте, Прочетох из форума за хора които са си закупили китайска неръждаема помпа. Аз също си взех такава помпа и много ми харесва (а и...
Събота или Неделя някой ще ходи ли да стреля? Изобщо как става организацията, по другите градове май повече се събират?
Много приятно изглеждат. У нас има ли как да се закупят?
Много изчетох, но още много има в темата за Суматра. Толкова хвалби не съм виждал за друга пушка - определено трябваше да обърна повече внимание...
Благодаря ти! 3 тъпи випроса: Суматрите имат ли булпап варианти? Трябва ли да търся конкретен модел суматра, или от всяка могат да се изстискат...
Здравейте и благодаря, че се отзовахте! Компромисите са неизбежни, често се налагат просто от физичните закони и съм напълно наясно и ОК с това....
@emci74 много интересна е тази пушка Vulcan 2, но идея си нямам откъде ще я вземеш а и цената е ... бъбрек (както казва Don) ако не и 2 ;) @Don...
Раздели имената със запетая.