Колега, това да не е профи - чашкоуловител?!:):cheers:
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Попълних малко арсенала и бой!
[ATTACH] Някой запознат ли е с този продукт?! Май се произвежда в Турция!вс[MEDIA]
https://www.olx.bg/ad/vazdushna-pushka-pcp-45cal-CID618-ID8dcRP.html
Много пъте съм обмислял закупуването на ПЦП, но не ми се занимава с помпи, бутилки И тем подобни. Пък и си падам по МК пневматиката. Намират ми се...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Днес успях да пусна десетина съчми с Бенджамина 392 След като монтирах едно бързомерче....
:-[
Неволно излъгах в разстоянието, точно това кенче беше на 38 метър!
Ще покажа и Аз една групичка макар да не е на хартия с кросман 1377 JSB-0,475 - 178m/s. С оптика увеличение *10. Позиция прав, подпрян на портата...
Чува се и докато помпя и след това като затворя пак се чува някъде от към клапана, през цевта не се усеща да изпуска. Да капнах масло в помпата....
Здравейте Колеги, появи се проблем със Зоракито. Не бях го ползвал около година, реших да пострелям и получих неприятна изненада! Пистолета помпи,...
[ATTACH] Има ги в магазините за ел.материали и са Евтени! Пробвай.
Грешно съм видял!:-[
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] Много ме измъчва новото Кросманче. В събота след като Го събрах за пореден път реших да монтирам оптиката и да го замеря. Ужас,...
Питане към Колеги, които са запознати с този Б- 40 който се продава в ОЛХ! Толкова ли е "Куц" този Бам, че никой не Го ще?! :confused:
Пробвай тези.
Като цяло, много красива и удобна пушчица. Следва изработване на крепеж за оптика, понеже както споменах по горе механичните мерни прибори не са...
[ATTACH] Информация за скоростите.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Добър вечер на всички Колеги, искам да споделя малко информация за една слабо известна по нашите земи...
Раздели имената със запетая.