Васил Василев Steyr LG110 FT Sightron JSB Exact 16J
[MEDIA] ревю на руснаците [MEDIA]
Абе зависи от приоритетите. Вярно новото е ново, но....Аз си купих Тойота Корола Седан е150 на 83 хил км ..гаранцията и е 160 хил.км но годините...
Волво s80 eедин от истинските автомобили. По добър е според мен от бмв е60 и мерц w211 от това време. За съжсление не знам за този двигстел 3.2...
Значи за зависимоста от температура на щаер....опит от вчера. При точно 0 нула градуса замерих Щаера. Последно замерване на закриването на сезона...
Не съм сигурен колко е от 0 до 30. Само знам че като го разглобих и почистих и настроих зимата на 2016...имаше сняг, поле не го бях пипал и...
Ето темата за температурната зависимост на Аншуц 9015 в шутинга https://shooting-the-breeze.com/threads/9015-temperature-issue.40089/
Не се разбира какво питаш. Какъв диаметър? Монтажите са за тубус с диаметър 30мм, 1 инч и рядко 34мм. Предполагам 14 мм е височина на монтаж. Ама...
Това "за тези пари поне да е силна"....ако не се търси точност а сила....аз имам купена прашка за 12 лева дето е към 40... 50 джаула. До към 10...
Това щот ме кефи приклада, а и обичам нови играчки, а щаер имам. Ако ми трябваше първа пушка....пак щаер...даже сега ако ми изпадне изгодно бих си...
Актуалния Чалъндж с 450мм цев е супер. Проблемни цеви имаше в партидите 2012...2013 год и то основно дългите 550 мм. и то основно на тези с...
Да използвам темата за Валтер....Някой имал ли е възможност от близо да се зспознае и стреля с Валтер LGV -чупеща цев или Валтер LGU-фиксирана...
Каквото и да кажа...ще е малко или ще повтаря казаното. Чудесно мероприятие и сезон....макар да не можах тази година да присъствам на много...
Три неспоменати модела за БР Sightron 45x45 - Нов модел, супер стъкла, сравним с Леуполд компетишън T36 Weaver - Много популярен модел за БР EB...
Леуполд Компетишън е оптика подходяща за Бенч и за ФТ. (Aз лично съм притежавал Леуполд Компетишън 45х45) Много бистра, лека и прецизно мереща...
FT оптики произвеждани и налични за закупуване нови през 2018 година. (Липсва March) [MEDIA]
Какво значи по-добър вариянт. По добър за какво и в какво -повече увеличение, по-лека...по добър ретикъл? То важното е за какво ще я ползваш...
Най вероятно не си питал конкретно за модела Нико Даймънд 10-50х60. Това е модела който се прави в Япония и се ползва масово за ФТ. Тук не говорим...
Е то крушка която се направи да излъчва концентрирана светлина не е ли лазер :) Лазер - Лазерът (на английски: laser – light amplification by...
Опита показва, че проблема не е в меренето на дистанция с подходящиата оптика и познаването и. Да чел си че има грешка 1.5 метра, но не си...
Раздели имената със запетая.