Да са ева.... по неведоми пътища стигнах до момента , в който аз самия карам едно такова трибуквено... X5 F15 M50d, 2016-та . ...ами не е светая...
Невероятно много ! Не знам дали можеш да си представиш . Вземи Дачия Докер за пример . Брой утре колко ще видиш за деня.
На кой имейл пишеш ?
Плащат ли ти ?
Много е ... лъскав . Опасявам се , че не знам каква е машината и винаги съм се чудел този тип мотоциклети пъргави ли са и вървят ли много ? Знам ,...
И аз покарах това лято , че и още карам . :) CBR 650F 2017 [IMG]
Ужас! Спасяването ще започне на по-късен етап явно...
Ааа , чакай сега , аз какво съм ти направил ?! :D
Лелееее , честито! Като се сетиш погледни горния пост , та да видим кое може и кое не да ми се получи! :D :D :D :cheers:
От къде , бе ? Качи могилата отстрани на сняг ? С пасатора ? :no:
Кога пък си се качвал на новата Navara ? :D Само да ти кажа , че от където мина Navara-та , минава и Volvo-то и то с лекота . Което значи , че...
Подкрепям. Спомням си нещо за отрицателна лихва по депозитите в Швейцария .
Това е интересно мнение.
Мхм... ...значи , бартер срещу сертификат 3* , компресор за една седмица в Гърция (ежегодно!) , безплатно зареждане през останалото време и ако...
Ей за тая.
За да ме глобят трябва да е описано в закона точно как и защо . Не съм сигурен дали е така и затова питам . Иначе само математика за трети клас...
Закон и правилник за прилагане на тази средна скорост има ли?
P1/V1=P2/V2 Въпроса ти съдържа неизвестни , съответно няма еднозначен отговор.
http://pricel.net/Въздушни_пушки/въздушни-пушки-Umarex?product_id=1452
Само тук не мога да се съглася . От дължината на проектила при кериера , зависи единствено броя напроектилите в пълнителя. Въпрос на регулиране е .
Раздели имената със запетая.