Магазини за въздушно оръжие в република Турция

lynx

Редовен Потребител
Не искам да ви се бъркам и да взимам страна по споровете ви с колегата Дончо. А и не ми е работа
Не познавам и двама ви, от скоро сте във форума и повечето хора не ви познават лично.
Но когато се прави поръчка на някого да закупи нещо вместо вас, е редно предварително да се поинтересуваме дали това наистина ще е изгодно.
Донякъде и затова служи капарото, ако купувача се отметне в последния момент да има някаква компенсация за този, който се е нагърбил с ангажимента да пазарува. По-горното трябваше да се публикува в темата, която е специално създадена за целта:
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Недоволни-или-измамени.4066/page-34
 

Коцкар

Редовен Потребител
Ето един гилям турски сайт през google chrome като го отворите от горе в дясно от менюто има опция translate и цялата страница става на английски на всяка нова страница трябва да избирате от менюто превод. Можете да им пишете на телефона през whatsup и да се уговорихме да ви доставят пушка в най близкото градче до границата в определен ден и да ви чака в някои магазин който те ще ви кажат.Говорят и пишат на английски перфектно. https://www.aksuav.com.tr/urun/metal-karbonfiber-scuba-tup-6-8-litre-300-bar-2-el
И аз си купих 2 пушки от Данчо и знаех за голямата почти двойна надценка но си пресметнах всички разходи от софия до там за моята бензинова ламя + риска нашите митничари да се заядат понеже чух и такива историй + това че магистралата Бургас до София е само с едно нормално платно другото е пропаднало и с огромни дупки и всеки кара като обезомял дори турските тираджии с по 140км/ч и цялата работа не си заслужаваше за 100,200 лева които щях да спестя за един цял ден каране повече от 12 часа и нерви и пак излезе с 250лв по евтино от в българските магазини там за BigMax X искат 1300лв взех 2 за по 950лв всеки. Иначе ако трябва да ходя до турция без съмнение може да се вземе хубава пушка за 500-600лева.
 

rifle

Потребител
:) Ето : (цитат от ,,благодаря'')
Здравейте, искам да благодаря на колегата Boxingteam91 за перфектно изпълнената поръчка. Доставка от Турция за 4 дни !!!
- без капаро!
-без да се познаваме
-без:ама тя лирата пада, но търговците вдигат цената...
Пушката е Kral Arms Empire X 600cc
Цената:със 100лв. надолу сравнение с други
Двунога и куфар !
Благодаря още веднъж на колегата. Има радост в очите когато все още виждаш че има коректни мъже!
Горещо го препоръчвам на всички които искат да внесат нещо от Турция !!!
:cheers:
 

V.Mitev

Потребител
и аз искам да споделя мнение защото от Дончо Иванов от Търново закупих 2 булпапа на цена смешна сравнение с цените в Бг не искам да коментирам цени защото други колеги от форума ми даваха цени с 50 лв разлика от магазините а тук с едно позвъняване по телефона и без капаро с две мъжки думи всичко мина перфектнно и ще продължа да пазарувам от този за мен истински и коректен човек.А относно капарото е нормално да ти изгори както има една приказка-Като те е страх от мечки не ходиш в гората!Само ще вметна че двата булпапа ги взех на цена почти колкото струва единия в БГ и много Благодаря на колегата

и да вметна още нещо че не харесвам да се плюят хората.Смятате само колко струва пушката в турция ами сметнете си и разходите за път,хотел и храна момчета защото тези пушки не литват до БГ без пари и не ме разбирай те грешно не се заяждам с никой ;)
 
Последна промяна от модератор:

Martin Philipov

Новодошъл
Колегата с оплакванията. Тук поне 5 човека ще потвърдят ,че за два месеца цените са се предвижили само нагоре 3 пъти.
Без да защитавам Дончо,който в случая иска да печели двойно. Капаро не се връща, командировки в ТУРЦИЯ НЯМА.
Историята е малко такава,абе ти си знаеш колега
 

Sa8o

наказан
Иво boxingteam91 мин година беше докарал един бигмакс от турция на приятел, който в последствие се оказа с някакъв фабричен дефект и веднага реагира да върне парите - нещо, което мн малко хора ще направят! Взимал съм мн неща от него и е винаги коректен! Така се създават приятелствата :) +1
 

Niki

Редовен Потребител
Така ,като е тръгнала темата да кажа и аз няколко неща/може би по късно модер да оправи темата?/Та преди няколко месеца ми трябваше хатсански цилиндър и гледам въпросният Дончо Иванов предлага широки услуги от Турция.Свързах се и проведохме диалог,уточнихме цени ,попитах и за бутилка и тук нямаше проблем за донасянето..........до тук добре ,ама човека все не ходеше до Турция поради обективни причини,нямал достатъчно поръчки и т.н. ,до тук добре.........звънкам му всяка седмица ,като в един момент не ми отговаряше,така няколко пъти,най после един г-н ми вдигна представи се за негов син и каза ,че Дончо е паднал от стълби и си е счупил ребрата,ок викам скорошно оздравяване ,ще се обадя по нататък.....така и направих,след определен период 3-4седмици се обаждам и не щеш ли Дончо отсреща с контузен глас ми обяснява ,че вече е ок и тази въпросна седмица тръгва за Турция ,повтаряме преговореното за поръчките ,казва всичко е ок взимам каквото съм ти обещал,затваряме тел. и аз потривам доволно ръце..Така,чакам,чакам...........и влизам в темата на Дончо и установявам ,че е ходил до Турция донесъл железария и вече я продава ,до тук добре? Обаче към мен ни вопал,ни стон? Писах му на лични ,нещо от рода така не е коректно ,ама кой ти чува???Можеше поне да ми звъне и нещо да финтира ,но той и това не направи ,жалко гледам сме и почти набори........до тук добре!!
 

Дончо Иванов

Редовен Потребител
Здравейте съфорумци!Виждам и чета какво се пише за мен.Интересно!Не ми е приятно!Да са живи и здрави!Аз не съм карал никой да купува нищо от мен!Аз човека не съм го търсил,по скоро той няколко пъти ми звъня да намеря нужната му пушка.Намерих я,даде капаро,после излъга че е болен и му трябват пари и накрая призна ,че ще ходи в Турция и му е по изгодно той да си я купи.Това се случи точно в момента когато лирата се срина.Той я поръча на 20 ст. лира ,а когато е отишъл в Турция тя е била около 13 ст.!!!!Какво и колко печеля си е моя работа!В този форум винаги съм се държал уважително и съм се опитвал да помогна.Не всякога ми се получава .Някой път забравям ,друг път не успявам да се разбера с турците какво трябва.Опитвам се да свърша работа на всеки ,но не се получава винаги-нека аз да съм виновния!Вчера пак ходих до Одрин-за първи път тази година.Цените нямат промени.В магазина забелязвам намалено количество на въздушни пушки.Купих три Брейкъра ,два Биг Макса и поръчах няколко екзотики.Когато минах в БГ си включих телефона и разбрах ,че са ми пристигнали няколко пратки от Китай.Скоро ще пусна обзор на пушките които купих,и на пратките от Китай-ХРОНОГРАФИ!
П.П.
Джеймс Патерсън: "Не бива да се бориш с прасе, защото и двамата ще се окаляте, обаче на прасето ще му хареса."


284222683769687
 
Последна промяна от модератор:

svilen69

Новодошъл
Специални благодарности на колегата Левент( llcoolj ) за това че влезе в ролята на дядо Коледа със сърце и душа.Благодаря ти за коректно изпълнената поръчка.Така се прави моето момче,така се работи за име.То (името) ще ти върне жеста рано или късно.Браво!!!

p.s Бати Иване ,жив съм:) И ми върни ВСИЧКИТЕ 3 поста от стария форум:):p:cheers:
 
Последна промяна:
Нагоре