Новобранец

maxuel82

Новодошъл
Здравейте .Да не пускам нова тема със същото заглавие ще питам тук . Искам да се сдобия и аз с въздушна пушка в ценовия диапазон 250- 300лв . Гледам има доста предложения за тази цена . Изчетох и доста теми от форума .За сега съм се спрял на тази https://pricel.net/въздушна-пушка-hatsan-60s-1-1091 , тази https://pricel.net/въздушна-пушка-hatsan-80-1-1093 и тази https://pricel.net/въздушна-пушка-hatsan-95-1-1099 . В Пловдив съм и гледам тукашните магазини какво предлагат . Ще се ползва за развлечение за стрелба в двора на разстояние до 30-40м по шишета ,тухли ,буркани тенджери ит.н. Заслужава ли си някоя от тези които съм набелязал или предожете нещо ,кото си заслужава до 300лв . Благодаря .
 

xpresident

Редовен Потребител
Не си заслужават. Ще ти трябва и оптика, защото мерниците им не струват и ще похарчиш още 200 лв с моноблока. После оптиката ще се счупи. Търси Славия втора ръка за тези пари или Вайраух 30s нов за 450лв. На тази дистанция не пропускат и ще имаш стойностна пушка, дето ще ти е приятно да стреляш с нея.
 

maxuel82

Новодошъл
Ясно , благодаря . Вайраух 30s ми излиза в нета 580лв ,което ми е много на този етап за пушка . А дали началната скорост и дулната енергия която дават на пушките по разните интернет магазини е вярна или е подвеждаща ? Извинявам се за лаишкия въпрос , но началната скорост ли или дулната енергия определя силата на пушкалото ?
 

xpresident

Редовен Потребител
Определя силата и по сайтовете е завишена. При пружинните пушки силата ти пречи на точността, за дистанциите които си писал с 8-10 джаула ще чупиш бутилки и ще имаш максимална точност. Ако търсиш сила, направо мисли за ПЦП. HW30s e 230 евро + доставката, още около 20.
 
Последна промяна:

t.marev

Редовен Потребител
Щом си от Пловдив, отиди в магазин Прицел, зад МОЛ Плаза и виж една китайка /продавачът я нарече Гризли/ струваше 97 или 105 лв. или нещо такова. Пушката е копие на популярен, успешен е надежден модел и напълно си заслужава парите. Силничка е и няма да те разочарова. Разгледай я и помисли.
 

maxuel82

Новодошъл
Благодаря .Утре ще отскоча да видя какво предлагат на място . А мнение за тази https://www.sotisbg.com/products/1035 тъй като пътувам до София и гледам магазина е на лесно място и мога да се мушна с камиона , не е проблем да си купя и от там . А дали 5.5 или 6.35 да си търся ,гледам една и съща е дулната енергия ,но някак ми се струва ,че 6.35 ще е по мощна .
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
От Хасан само 125 и 135 с куатро спусък,не защото са цвете за мирисане но ако те влече мощност с относителна точност това е!
https://gunshop.vertex-bg.net/Shop/Product/Въздушна-пушка-Ruger-Air-Scout-45-mm-5b4de77324d21
Това е хубава пушчица,но е 4,5мм 16 дж ще ти доставя истинско удоволствие от стрелбата и с лекота ще стреляш няколко дузини чашки без да те боли зареждащата ръка и рамото!
 
Нагоре