Online поръчки на пневматично оръжие и аксесоари от страната и чужбина.

7

7842

Гост
Жоро, заради ковидясването е цялата работа с бавенето. И при мен има забавяне на доставка от места, откъдето досега проблем не съм имал.
Иначе Франциско е коректен, не вярвам да имаш проблеми - досега от него съм взел 3 пушки, оптика, резервни части.
А за Вейрона също мисля, че няма да съжаляваш - при сравнение на живо според мен по някои показатели е по-добър от по-скъпите от него Тауруси.
Успех, дано скоро е при теб :)
Да така е.Но съм платил във вторник,днес е петък,а още е в Барселона.Те пеш да я носеха от тогава до днес щяха да са в Италия.Платено е експресно......:eek:
 
7

7842

Гост
Вчера писах на Франциско-Edgun.shop,че съм много доволен от услугата експреснсна доставка,чак не мога да си намеря място от яд :wall:.Писах му че съм от Българският форум за въздушно оръжие и ще напиша всички да знаят колко е експресна доставката-13 дена.Снощи ми е написал,че възстановява сумата от 29 евро за доставка и ми се извинява.
 

NME

Потребител
Преди малко тръгнах да си поръчвам пушка от кралето и беше In stock, докато попълвах полетата, видях, че няма България в списъка и смених знаменцето на EU и веднага ми излезе Temporarily out of stock. Знае ли някой защо става така? Едва ли за секунди са ги изкупили. Даже да е била само 1 бройка, как точно в момента на попълване някой я взе?
 

dvelinov

Редовен Потребител
Оптимизират си сайта и е няква драма,аз от 2седмици не мога да си влезна в акаунта и се опитват да го оправят
 

astra

Редовен Потребител
Знае ли някой защо става така?
При крале е така. Сърбал съм доста горчива попара от тях, не веднъж Ако можеш да си купиш пушката от другаде, не си причинявай крале. По-горе накъде писах подробно какво и как се курдисах с тях преди година и половина..
 

NME

Потребител
За съжаление, няма от къде другаде. В мундилара освен, че са само .22, повечето ги нямат. По-скоро бих рискувал с кралето, отколкото с българския сайт. Четох преди време какво се случва там, след като звъннах и ми обясниха за някаква проформа (не помня дали так се наричаше точно) и да платя, не помня точно каква част и да чакам.
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
@NME Какво искаш да си поръчаш колега,ако не е тайна де.
 
Последна промяна:

Ross

Новодошъл
Здравейте колеги! Аз съм чисто нов участник във форума и все още не съм се сдобил с псп. Спрял съм се на edgunleshiy .25 cal, като се двоумя, от къде да я поръчам, krale.shop или edgun.shop. При положение, че поръчката ще е от online магазин от чужбина, ще имам ли проблем с уведомлението в КОС и с вземането на оръжието от спедиторската фирма в България? Има ли някаква по- специална процедура при закупуване на PCP от online магазин в Европа? От къде бихте ми препоръчали да я закупя? Предварително ви благодаря!
 

dberov

Редовен Потребител
Без да се двуомиш, взимай от krale, доказан с времето магазин от който колегите купуват редовно. Относно уведомяването в КОС, проблеми няма да имаш.
 

Ross

Новодошъл
Благодаря за съвета! Тогава ще изчакам krale за наличност, пишат че декември трябва да я имат.
 

lynx

Редовен Потребител
Едно уточнение за ползуващите услугите на Габ-ко от UK, copy/paste от сайта им:
- До изясняване на ситуацията с търговските преговори за отношенията м/у Великобритания и EU, след 19.12.2020 склад UK няма да приема пратки. Пратките ще бъдат отказвани за приемане и връщани към изпращача. Препоръчваме Ви да поръчвате от магазини и сайтове в Германия.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Та тъй, вече ново +20%......
"Поради излизането на Обединеното Кралство от ЕС, което се случи на 31.12.2020 г., всички поръчани пратки, които ще бъдат транспортирани от „ГАБИЕЛИ-БГ“ ООД от територията на Великобритания след тази дата, независимо, че са поръчани преди това, ще подлежат на митническо освобождаване. Споразумението между ЕС и Великобритания е безмитно но с дължимо ДДС.
Поради тази причина, ви умоляваме да се свържете с нас на customs@uktobg.com ако имате пратка която не е отпътувала с курс до 992 (30.12.2020 год.).
В момента екипът на фирмата подготвя за вас процедурите по митническо освобождаване, които планираме да бъдат по възможност автоматизирани в средата на месец Януари. "
 

dberov

Редовен Потребител
И аз го видях това, на страницата на Габиели.
След като UK направи сделка с EU, някъде четох че, при покупка на стоки от UK като частно лице и за лично ползване, които стоки имат директна доставка до България, мито и ДДС няма да се плаща, но за фирми нещата стоят друго яче. Аз също ползвам само ГАБИЕЛИ за доставка до БГ, явно са ги погнали понеже са фирма.

FireShot Capture 019 - Gabieli - Delivery Services UK - Bulgaria - www.uktobg.com.jpg
 

dberov

Редовен Потребител
И Български поши пуснаха информация за UK.

ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗЛИЗАНЕ НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ОТ ЕС И ВЪЗМОЖНИ ПРОМЕНИ СЛЕД ПРЕХОДНИЯ ПЕРИОД

Обединеното кралство напусна Европейския Съюз на 31 януари 2020 г. и в момента е в преходен период, който трябва да продължи до 31 декември 2020 г. Възможно е да бъдат наложени нови митнически правила при внос на пратки, изпратени след 1 януари 2021 г. в Обединеното Кралство.

Промените ще засегнат единствено изпращането на пратки с търговски стоки, но не и пратките на физически лица, които представляват лични безвъзмездни пратки (подаръци) на стойност до £39.

Пълния текст на линка ->> https://www.bgpost.bg/bg/messages/2737
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Това са ясни правила АКО ИЗПРАЩАШ НАТАМ!!!
Правилата за получаване насам, все още се "уточняват", 3 години не стигнаха.....
 

Ivalpetkov

Потребител
https://9x18.ru/
Питах ги дали до бг.доставят ...казаха зависи от стоките.Четох че си има фирми посредници доставящи от там...но скъпо ми се струва.
 

Ivalpetkov

Потребител
Здравейте колеги.Моля ако някой от вас знае от кой сайт мога да си поръчам резервни части за Kral arms puncher breaker ??? Изключвам родния ISD на които само пиша и отговор не получавам.
Моля ако някой от вас знае чуждестранни сайтове които продават части за такова оръжие.Идеята ми е да си закупя части за резерва,които са слабо място по принцип като лост за зареждане...клапан...може би цев...и т.н.
Благодаря предварително.
 
Последна промяна:

kosmev

Редовен Потребител
ISD са гоУема работа - може да пробваш да им пишеш в темата, за която предполагам си плащат, в този форум.
На e-mail не отговарят. На обаждане вдигат, но оставаш с впечатление, че говориш с магазин за козметика, а не за оръжия.
След няколко разговора, след като им пратих взрив схема и конкретен парт номер, със снимка, потвърдиха, че ще ми доставят частта.
Преди година... Още чакам...
 
Нагоре