Мнение за Browning X-Blade Hunter 5.5 / UMAREX/

batnan

Редовен Потребител
Ами и ти доскоро изказва мнение за кометата , обаче наскоро стреля с нея.
 

didarai

Редовен Потребител
Редно е който изказва мнение, или да е притежател на въпросната пушка, или поне да е стрелял с нея.
:D:D
По таа логика мое да изтрием поне 50% от постовете във форума ;)
И тръгнем ли по нея , ще отидем до ....редно е поне 1000 чашки да е изстрелял , поне 3000 , поне с оптика , поне да разбира малко от механика (да знае , че болта не му пада, щото пушката е некачествена и т.н...все редни неща ) . Редно е и да се пише в техническите теми "технично" , а не лирично. Редно е да не се изказва някой като експерт, след като е подържал пушката 5 минути в ръце и т.н.
АТО ...щом казваш , че не разбирам кое как ... :D:D тъй ще да е. ;)
Вкусове всякакви , но фактите нито трябва да се изкривяват, нито премълчават, още по-малко преувеличват както ни е кеф .
Ай стига от мен , че отидохме в битовизмите :D
 

batnan

Редовен Потребител
Така , извинявам се . Не знам кой с какво е стрелял , не ми харесва да се оплюва една пушка която се е доказала с времето и да се обожествява друга която евентуално с времето ще се докаже . Дори и сега не съм казал нищо за Умарекса , но да се плюе ей тъй ме дразни:mad: . И да не завършваме с лошо :cheers:.
 

ATO

Редовен Потребител
didarai, никъде не съм казал, че не разбираш. Това, което съм споделил са си факти без преувеличение, показах и снимки кое и какво, но и така не ви харесва. Болта за настройката падна и наистина си е хлабав, върти се без всякакво усилие. Не ми е проблем направата на нов болт с по-стегната резба и всичко ще е ок.
Тук обаче коментираме качествата на Браунинг и аз направих сравнение с Комета, никъде не оплюх.
Колкото до техническите ми знания и умения, хм ... може да поспорим.
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
... надали някой ще даде 1000+ лева за пушка с която ще стреля за удоволствие. И да има такива, ще са един-двама.

Защо така си мислиш!? Скоро дадох няколко пъти по 1000 лв за пушка с която си стрелям за кеф. В другото ми хоби, риболов на шаран, съм налял пари за няколко пушки. Шарани ловя по големите държавни язовири и ги връщам обратно. И в стрелбата и в риболова никакви материални облаги. Само разходи и кеф за душата. На това му се вика хоби. Та такива ми ти работи.
 

ATO

Редовен Потребител
Аз имах предвид ако стреля човек само за удоволствие. Четете моля, редовно пишещите не са всички в този форум, нито са половината, но нека да не спорим за бройка или процент.
 

petkof

Редовен Потребител
Аз имах предвид ако стреля човек само за удоволствие. Четете моля, редовно пишещите не са всички в този форум, нито са половината, но нека да не спорим за бройка или процент.
Четем, не стреляме по задължение и сме наясно, че редовно пишещите във форума не са всички!:D
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Мисля,че се вкарва АТО в чужди обувки,макар и той сам малко да спомогна!Иначе ,като собственик на Комета си има правото и задължението според целите на този форум да сподели мнение,както и за Умарекса си и да ги сравни двете,проблема е може би в начина на представяне на инфото!Да Кометата преди десет години е била оптимален избор,може и все още да е... аз се съмнявам,но никой смислено не я е "детронирал" с друго предложение.Стана дума за прецакване,да ако някой миналата седмица си е взел Комета,Гамо и т.н. за 500лв. вместо намалената Дианка определено се е прецакал:)!
Относно калибъра...що трябва да се мисли в "или...,или..." а не "и...,и....",демек не 4,5мм или 5,5ммм а 4,5мм и 5,5мм и 5,0мм и 6,35мм и 7,62мм...:rambo::),разбира се с условностите,възможностите и предназначението на всеки,но за това си трябва повечко четене и срещи с колеги..
:cheers:
 
Последна промяна:

t.marev

Редовен Потребител
Слушам и не вярвам на очите си!:) Някой споделя мнение за СОБСТВЕНИТЕ си пушки и това става повод за драми, късане на ризи и биене в гърдите....:( Ай спрете се малко де! Каква е тая нетърпимост към чуждото мнение?! Нещо повече - коментира се не толкова мнението, а личността на автора, което е съвсем в разрез с правилата на форумното общуване, с общуването въобще и с елементарното възпитание!:mad:Някой бил казал нещо преди десет години и смята, че е формулирал законите на Вселената.....То бива его, бива, ама чак пък толкова не бива.
Тази тема е създадена за да се споделят впечатления и мнения за определен модел пушка. Кой от лични впечатления, кой от нещо прочетено или разказано, кой от гледане на клипчета в нета, всяко мнение, положително или отрицателно е добре дошло. Назад в темата има доста неща за тази пушка - и технически параметри и замерени скорости и мишени, някои обективни, други - не толкова. Който се интересува може да почете. Няма лошо да се споменават и обсъждат и други модели, особено в контекста на темата, но основното обсъждане на други марки и модели, нека става в съответните теми.

Откровените лъжи и недоброжелателни внушения, как съм "плюел" Кометата и съм хвалел Браунинга във всички теми, няма да коментирам - не искам да падам на нивото на авторите им. Всеки който е прочел някои от моите "пътеписи", знае че това не е така.

Няма да коментирам и опитите на някои да подменят името на пушката, тези опити говорят сами за авторите си.

Пожелавам успех на всички участници в утрешното и всички следващи състезания по ФТ, а ние с Красавицата отиваме утре в балкана, да плашим гаргите.

:cheers:
 

didarai

Редовен Потребител
Ам към дългият пост горе , да добавя и ...безочие ...:D:D
Нещо като да даваш непрекъснато съвети (основно на екзистенциална тематика ) , но да започваш постовете си с " необичам да давам съвети" . Както и да кажеш , че някой ти обсъждал личността , след като те е търпял да обсъждаш ти...и прочее дебелоочие ..:no:
по всички теми и автори. Достатъчно е да се погледне страница назад...или последният му пост .:lol:
ПП
Дан забравя...да добавя ..:D:D
Тук повечето редовни се познаваме достатъчнo добре и сме с достатъчнo познания по материята , та да можем да преценим кое е внушение , кое е его и кое е непоносимост към нахалство преливащо в наглост , подплатено с липса на опит , пълна некомпетентност и безхаберие за последствията от пътеписите . :D
(Дет се вика ....и ние можем да пишем сложни изречения :lol:)​
 
Последна промяна:

batnan

Редовен Потребител
Откровените лъжи и недоброжелателни внушения, как съм "плюел" Кометата и съм хвалел Браунинга във всички теми, няма да коментирам - не искам да падам на нивото на авторите им. Всеки който е прочел някои от моите "пътеписи", знае че това не е така.

Лъжи?? Внушения??

Че е прехвалена Кометата, прехвалена е! Дума да няма! Прехвалена не, ами направо издигната в култ!
Само че.....това е тук в този форум. На повечето места даже не са я и чували, а малкото магазини които са я продавали не искат и да чуят повече за Комета.

Из същото словоблудство:

В случая с Кометата на АТО, мишените не са по-добри от тези с другите му пушки. Дори и от мишените с Браунинга с "дървения" спусък.
 

ATO

Редовен Потребител
njatanasow, Бате Ники, само от уважение към теб ще се въздържа, инъче отговора ми няма да ти хареса.
Kifa, знаеш с теб сме обсъждали много пъти тези неща за предимствата и компромисите. Не се вкарвам в ничии обувки, и коментрите ми са такива, защото са факти подкрепени с доказателства и снимки.
Разбирам предпочитанията на колегите към въпросната пушка и нека за тях тя да си остане такава, но в тази тема се обсъжда друга. Не виждам смисъл да се влиза в излишни спорове и дразги. Хубави или не съвсем, впечатленията и коментарите на всеки са такива на база нещо. Форума е за това да се коментира и споделя. Не ангажирам никого с мението ми, но не ми е приятно някой да ми налага собствените си виждания и предпочитания.
Поздрави.
 

runi.b

Потребител
Марев,ти от вчера имаш пушка
Стрелял си с 2 пушки а didarai с 22
Той е разглобявал и оправял пушки а ти не си.
Неговият опит е несравним с твоя. Но ти много съвети даваш и объркваш новобранците.
Не се напъвай няма да пораснеш по бързо.
И какво ти пречат хората които стрелят филдтаргет?
Аз не го правя но не ги обиждам те имат много повече опит от теб и заслужават уважение а не обиди. Жив и здрав бъди.
 
Нагоре