DAYSTATE - пушките мечта.

ivotomov1

Редовен Потребител
За Daystate MK4 и МК3, О-ринг размери на сервизен комплект. Самите размери ги няма но като ги наложих на хартията се припокриват идеално.Ако на някой му трябва ще премеря.
 

Attachments

  • 04759E2D-7242-4677-A37F-147ADA4B68B2.jpeg
    04759E2D-7242-4677-A37F-147ADA4B68B2.jpeg
    217.7 KB · Прегледи: 91
Последна промяна:

Proxynet

Новодошъл
Здравейте колеги.
Можели някой да помогне търся определен модератор :
Модератор DonnyFL Sumo 1/2 UNF 25 cal.
За моята
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Готина пушка. Влизат в съревнованието за фт. Само цената е изкъртваща
Влиза дедовия Ице :).
Според мен ще има много малко хора, котито ще изберат дейстейт да стрелят ФТ.
Има много пушки, които си заслужават доста повече,a тея 4400$ няма да ги коментирам изобщо.
И към всичко това като добавиш и изкъртващия сервиз на Дейстейт и .... GL & HF.
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Я кажете някакъв чалъм за смяната "О" пръстена на дотиквача.
Аз го сменям без да свалям оптиката ама много зор и нерви.
 

Lidkin

Редовен Потребител
Я кажете някакъв чалъм за смяната "О" пръстена на дотиквача.
Аз го сменям без да свалям оптиката ама много зор и нерви.
Прати ми на Л.С номера си и ще ти пратя клипче, че не ми се качва в тубата.
 

astra

Редовен Потребител
Готина пушка. Влизат в съревнованието за фт. Само цената е изкъртваща
От любопитство, последната година и половина съм разглеждал списъците с регистрираните за ФТ състезанията и техните пушки. Нещо не ги ползват много Дейстейт за ФТ... ;) Освен Щаер, Ева, Аншутц и ФВБ, а и тук-там някой FX и Крикет, нямам спомени за други марки, особено пък за Дейстейт... Интересно ще ми бъде, ако някой ден видя на живо, какво толкова предлагат за тази цена :)
 
Последна промяна:

lynx

Редовен Потребител
През годините Дейстейт така и не успяха да направят читава и достъпна пушка за ФТ.
Имаха няколко опита и все удар в гредата. Първата проба беше с Daystate Grand Prix, имаше си недостатъци и прекалено висока цена спрямо конкуренцията.
Следващият запомнящ се опит беше с Daystate mk4, доста по-приемлива цена (като за раята), но не беше типичната пушка за ФТ, хората я приспособяваха.
Сега с Daystate Red Wolf Field Target отново си повтарят грешките от миналото. Дизайнът и декларираните възможности са отлични, а цената е :eek:o_O
 

оги-пз

Редовен Потребител
Ами ако погледнеш назад състезанията по бенчрест, ще им видиш и възможностите на дейстейт.
Например дейстейт Рейнджър 5.5мм.бях стрелял 2 месеца с него и първото ми състезание в СтараЗагора ми донесе и първо място на 50м.говорим После ми донесе още доста радости по състезания.
После Киро го купи от мене направи още някои доработки и си спомням в един много голям вятър на едно състезание направи 249, 250, и 248т с това изби рибата.
После следях 4.5мм при дейстейт и се справяха отлично, мисля че може още да ги ива класацийте. За ФТ обаче защо не се ползват хич незнам, но най вероятно цената и недоверието в електрониката.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
С тая електроника в дъжд не знам как ще седят нещата, а ние и в сериозни дъждове стреляме като се налага. Другото е, че предтполагам приклада трябва да се дупчи и дяла за да се слага хамстер, затилък няма да е драма да се сложи сигурно, не всички модели имат регулируем набузник (даже не ги знам кои имат) иначе от към точност ги бива, но не мисля, че са върха на база цената. Демек с по-малко пари може да получиш доста повече. Пък и Дейстет си иска подръжка все пак, а тя не е за всеки ако и стане нещо на пушката. За бенчрест инак сме ги виждали, какво можгат Дейстет особенно като се барне, но при нас почти всичко се бара от към пушки и във ФТ :D
 

astra

Редовен Потребител
С тая електроника в дъжд не знам как ще седят нещата, а ние и в сериозни дъждове стреляме като се налага.
Именно!
Представям си как си планирал отпуска, самолетни билети, хотел, такса за участие и т.н. за ФТ състезание, а то вземе, че завали дъжд и дейстейта ти изпише грешка 'нам-коя-си... :(
За приятелски надстрелвания от рест може и да няма равна, но при тази необслужваема електроника и твърде висока цена за реалните ФТ условия си е твърде голям риск да заложиш на дейстейт...
 
Нагоре