Тема за домашните любимци

Stanley 2

Потребител
Ще преместя темата в общи дискусии май не и е мястото тук Админите могат да помогнат.
 

Марин Илиев

Потребител
Който не ми вярва да пише дете ухапано от немска овчарка Горна Баня в Гугъл Случката е от 25 ти т.м. Пробвах два адвоката но и двата говорят противоположни неща и просто недоумявам ..
Така че ако някой знае ДОБЪР адвокат в София по тези въпроси ще съм му благодарен
случия го гледах по телевизията
 

bgbul

Редовен Потребител
Очаквах това включване. Само с адвокат НЯМА да стане. Ще предложа нещо, но довечера, че съм на път.
 

Niki

Редовен Потребител
Стенли,човече симпатизирам ти напълно!Лошото е че в тая държава законите трябва да ги пишем ние,а те носят само едно име вендета..........
Да разкажа и аз една случка от съседната кооперация.Та от известно време чувам непрестанно лаене на явно едро куче ,но не мога да локализирам мястото.Обикалям ,гледам и накрая открих ,че лаенето идва от заключен гараж,баси гледат куче в затворен гараж????Та разпитвам тук и там.....и разбирам ,че вътре има догоаржентино,силна и горда порода.Вчера как паркирах на една близка улица гледам едно младо момче с догоаржентино,сетих се кой е !Питам го ,що мъчи животното,мига и ми вика,ами много съм зает,няма кой да го разхожда,пък било много зло и ако ми го пуснел какво ще стане?Леко дясната ръчичка сложих в торбето там при топлото жилезце ,че не знам какво да очаквам от такъв модел??Та тук в София е пълно с болни,безотговорни,комплексирани ора с кучета ,та и занапред ще има случай ,като при Стенли.
 

mdinkov

Редовен Потребител
Не само кучетата са виновни , кучето се ражда , живее и умира за господаря си особено по едрите породи , не е нужно да е насъскано за да нападне някой достатъчно е господаря му да изпитва негативизъм към някой и то инстинктивно ще усети това и ще прогони натрапника на господаря му то не може да прецени ,че господаря му е шемет и не заслужава предаността му . Така ,че в повечето случай собствениците са виновни не кучетата ,да има си и някой песове които не са в час и са си направо за трепане но в повечето случаи хората са виновни които седят зад кучето . Все пак хората сме далеч по лоши от животните .
 

barbaron

Редовен Потребител
По тоя повод тамън разглеждах булдозите на Бенджамин и Хатсанските Херкулес Були...
Първосигнално и аз така реагирам, но не е правилно! Не може да се вади "желязото" по този начин. Какво ще стане, ако всеки тръгне с по едно желязо и със цел и без цел реши да го вади? Не може всеки да си държи правосъдието в ръцете под формата на желязо. Еврогейските закони на смирени душици обаче също не са най-правилното нещо. Истината е някъде по средата.
 

bleu81

Редовен Потребител
https://www.vesti.bg/bulgaria/dete-e-v-tezhko-systoianie-nahapano-ot-kane-korso-6110465

https://www.vesti.bg/bulgaria/kuche-nahapa-6-godishno-dete-po-glavata-6110355

За последните 3 дни

Както каза Космев лобито на кучкаритр е много силно подобно на това на джендърите. Мнозинството просто спи. Има си термин в англ. "Silent majority".

Виждал съм и познавам доста хора които изпитват повече жал за кучетата си отколкото да кажем за пенсионер или сираче. За мен тия хора са джендър зоофили и толкова.

Ако има подписка ще я подкрепя. Уважавам животните, но терора на лаещите в урбанизираните територии е повсеместен и не е само физическа агресия но и шум и фекалии.

Анатема!
 
Последна промяна:

Niki

Редовен Потребител
Интересна сова,вероятно по северен вид,оперението много прилича на това на големият ястреб??
 

doctora

Редовен Потребител
А това е един огромен красавец,който намерихме с наранено око,прибрахме го на топло,промихме няколко пъти с риванол,постопли се,хапна пържолка и отлетя в гората,такава огромна и красива птица е,беше и много добронамерен,сякаш усещаше че му помагам ...

Клиповете са от 2018 година,февруари...
Качих ги в ютуб сега щото по 120 мб единия...
 
Последна промяна:

barbaron

Редовен Потребител
Къде го намери това лисиче?

Близо 7 месеца се изучавахме. Директният контакт е най-добрия учител на навици и поведение. Животното ми показа невероятни неща за които не съм подозирал. При мен дойде сукалче с премрежено зрение. В момента обикаля на свобода в отдалечен от населено място район. Голям красавец стана. НЕ успя да се приспособи(приобщи) към хора...
 
Нагоре