Обяви от мрежата

bleu81

Редовен Потребител
Що се ебавате с човека? Тя тая пушка е французка. Купувана е с франкове! Освен това приклада е от "истинско дърво" а не от орех и бук като вашите! Буталото и налягане дига може гума да си на помниш.. Нали е тип помпа..


Сега сериозно но не по темата. Тия които следят обявите знаят една обява за дияна 75 в базар. Бг. Оная на бомбастичната цена от 800 лева дето беше преди 1200 лева. Та.. Имах среща с "продавача" преди време. Пушката 100% е крадена понеже типа се оглеждаше като гърмян заек и много държеше да се срещнем по тъмно. Освен това е със за пушена цев вследствие на стрелба със стар маншет които са слабо място на тия дияни... Или стрелба с пирон. Може и да може да се оправи но не е сигурно. Виждал съм цев в която са редували чашка ту стоманена сачма... Като видях цената на френската пушка и се сетих да предупредя.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Явно е чукнал една нула повече на "французойката" :D иначе в базара е на 100 лв https://bazar.bg/obiava-27069872/vazdushna-pushka-tip-pompa-vnos-frantsiia-prilicha-na-uinchestar Относно пушката - барал съм такава, цевта е по дебела от обикновените китайки, но пак си е Китайско производство и наистина до колкото си спомням тези са за френския пазар! Вътре буталото беше от огъната ламарина, както и други стари китайки. Тъй като беше притежание на бащата на жената каза, че е била наистина доста по-силна от другите китайки, но аз я хванах развалена и само я разглобих и разпродадох на части, преди много години и единствено цевта ми харесваше.
 

anibis

Редовен Потребител
Случайно попаднах на това.
ПРОДАВАМ Рядка Орехова Дървесина/Корен от Турски Орех
https://www.olx.bg/ad/prodavam-ryadka-orehova-darvesina-koren-ot-turski-oreh-CID618-ID7v7yz.html
Ха ха туй което ми хвана окото продадено,също що годе става №2 -19 другите не ми хващат окото.
Но № 9 просто останах без думи,както някой викат точно на такъв вид шарка, тигрова опашка.
 

hunter_78

Редовен Потребител
Аз пък попаднах на хора без мозък в olx -а.Писах и на двамата да махнат тези снимки ако не искат проблеми с телевизии и полиция че и с природо защитници...
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС

оги-пз

Редовен Потребител
От 4г близо нямам близост с пушки и тн.... може да е пускана за тази обява тема. Не е ли много ниска цената. Виждам че няма дисплей и сигурно е от стария вид електроника, която според мен е в пъти по-добра .
Качвам снимка на обявата, че в момента не мога да сложа линк.
 

Attachments

  • Screenshot_20200208-180900_OLXbg.jpg
    Screenshot_20200208-180900_OLXbg.jpg
    123.3 KB · Прегледи: 99
Нагоре