1. Кой ще ползва ножа/ножовете в кухнята?
2. Доколко ползвателя/ите умеят да боравят с различните типове Наистина Остри ножове?
3. Доколко може/гат да се грижат за ножовете?
4. Професионален сет или просто остър/и нож/ове?
Че и още въпроси може да се добавят., та анализа е пак многокритериален.
Нарочно съм ги подредил така.
При мен, се оказа, че Острият Японски нож стои в шкафа, защото другите не искат да го ползват, след раздялата с половин нокът(за щастие), от страх и пръст да не замине.
Затова, обикновени български и чешки ножове, редовно(два пъти в месеца) заточвани на двоен камък на ръка си вършат перфектно работата.
Японския/те ги ползвам само за демонстрации и фукане.......
2. Доколко ползвателя/ите умеят да боравят с различните типове Наистина Остри ножове?
3. Доколко може/гат да се грижат за ножовете?
4. Професионален сет или просто остър/и нож/ове?
Че и още въпроси може да се добавят., та анализа е пак многокритериален.
Нарочно съм ги подредил така.
При мен, се оказа, че Острият Японски нож стои в шкафа, защото другите не искат да го ползват, след раздялата с половин нокът(за щастие), от страх и пръст да не замине.
Затова, обикновени български и чешки ножове, редовно(два пъти в месеца) заточвани на двоен камък на ръка си вършат перфектно работата.
Японския/те ги ползвам само за демонстрации и фукане.......