Начини за транспортиране - куфари , калъфи.

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС

andi

Редовен Потребител
За трасето , когато пушката е накичена с всичко , не е ли по-добре някакъв чохъл , мек калъф само отгоре на оптиката + лека двунога ?
От миналата година ползвам неопренови калъфи на оптиките ми ( и когато ги разнасям на рамо и когато са в калъфите за транспорт ) , много съм доволен . При ФТ не е същото , но по аналогия да се направи нещо подобно което да пази само уязвимата оптика . На пушката като е на двунога какво да и стане по трасето .
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Идеята е при ФТ разнасянето на пушката по трасето да е в калъф от гледна точка на безопасност на първо място и след това се търси удобство. Като участник отговаряш за както за своята безопасност, така и да ненавредиш на другите около теб.
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Калъфа нее лош.само височинта мало ме притеснва. 30см може да е малко плитък за оптиката. Измери си пушката. Моята я пренася смао вмек калъф и никога не съм имал проблем. Куфар за фт пушка все се чудя как да го събера в колата
 

anibis

Редовен Потребител
Да попитам,някой знаели още дали се шият тия калъфи за булпапи,или се поръчват фирмени такива?
Помня че някой колега ги шиеше ама кой беше....:-[
Благодаря!
 

anibis

Редовен Потребител
Е на колегата който ми купи булпапа иска калъф, ама ще му търсим нещо по-сайтовете ще видим, нека Анди каже какво що и т.н.
 

lynx

Редовен Потребител
Няма ли да се събере в някой калъф за тенис ракета?
На мен лично този вариант много ми допада по ред причини :)
24cd621c727f72f63181882240d82c4d.jpg
 

anibis

Редовен Потребител
Булпапа по-принцип си е стандартната дължина 75см височината малко сякаш стана високичък ако не се лъжа 22 или 23см. И тоя калъф за тенис ракета дали ще стане? Новия собственик трябва да каже,аз ще му предложа различни варианти,благодаря!
 

lynx

Редовен Потребител
Тежички са Ице, 10 кила е куфара без да му слагаш вътре пушка с оптика и другите екстри ;)
 
Нагоре