Европейско първенство по ФТ 02-06 юли 2019 г. Pyrgetos, Grece

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Както казаха всички си изкарахме много весело, заедно на море не бяхме ходили, но определено само заради това бих отишъл пак в Гърция :cheers:
При пружинките пък как се развиха нещата да обясна с няколко думи.
Първи ден- бях леко напрегнат и адреланина си каза лошата дума. Почнах с 5 нули, защото треперех. И изтървах бонус мишени направо. Имаше си прекъсвания и най-тъпото бе, че нямаше вода в този участък в началото поради некоординиране и ми бе доста кофти, Хубаво все пак, че гръка с който стрелях отиде до заведението и ми донесе вода момчето, защото маршалите ме пращаха в другия край на трасето, а един друг пък ми вика ще донесат ама не донесоха. Как и да е имах кофти резултат за съжаление и не го запомних или снимах. Но си спомням, че имах повече от Гръка с една или две точки и със изненада разбрах, че имаме равни вечерта.
Ден 2 - не ми пукаше вече особенно и стрелях доста концентрирано, на моменти пак потрепервах и изтървах 2-3 лесни мишени. Но взех задължителните на 100 % и бях адски доволен. На последния коридор за деня имах една мишена на 50 метра и една на 9, знаех вече че резултата ми е много добър, но като свалих далечната сефте се зарадвах и отпуснах, и при позициониране за лесната мишена неволно натиснах спусъка :D:wall: как и да е направих 40 точки. Върнах се в играта отново си казах. В края на деня друг грък който направи същия резултат дойде и ме поздрави и аз него съответно поговорихме си и .т.н
Ден 3 - още на 2-и или 3-и коридор удрям мишената в убойната зона. И тъй като преди това я стреляха малко състезатели и нямаше удар по щита ясно видях къде я ударих. Викнах маршал, и отидаха да я нагласят, видяха че е наклонена и я нагласиха, но въобще не погледнаха дали има пропуск или сплит. И се почна няколко минутна забава, в обяснения нула или Х да се пише. Единия грък с които стрелях за първи път вика можело да бъде сплит, аз ги пращам да ходят да видят, но всички седят и се ослушват. И накрая издивях вече. Станах и им казах да пишат нула на тъпанарите. След това бях все едно за първи път стрелям от ФТ поза такъв пулс и трептене имах не е истина. Опитах да се успокоя ама не стана за съжаление, за което и аз си имам малко вина. Защото ако не бях се нервирал и бях подходил, както винаги да не спирам състезанието и да си пиша нулата едни 30-35 точки си бяха реално постижими, и влизах в 10-ката без проблем.
Та извода е -не правете като мен, и не се нервирайте в подобни ситуации, че става мнооого по-зле, а простотии си имаше и други много за съжаление, и пак същия грък се правеше на доста разсеян когато той трябваше да стреля, ама като се видим ще приказвам, че дълго ще стане.
И също така да се снимат протоколите за да не надписват и лъжат другите или махат от ваще точки.

Все пак съм адски доволен, че бях заедно с момчетата и момичетата, които направиха страхотни резултати и класиране и повдигаха духа постоянно. Браво на всички :cheers:
 
Последна промяна:

njatanasow

Редовен Потребител
Любак,ти поне знаеш ,че нервите са лош помощник.Аз също се нервя много на състезанията но си го изкарвам на тоз който ме е ядосал и ми минава.За награда го ОТУПВАМ и в стрелбата.Прави като мен и няма да сбъркаш ;).Все пак браво на целия отбор!!!
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
За съжаление нервите винаги играят кофти шега. Факта че тръгнах без особена подготовка си оказа думата първия ден 37т. Втория ден започнах нервно и с доста пропуски. Нещата се ооравиха след 7 8 коридора ама беше късно за добър резултат.даже 10те коридора без пропуск не ме спасиха 39т. Последния ден беше изненада за мен. Събудих се със стомашно разстройство и цял ден бях със ужасни болки, което се оказа благотворно върху концентрацията ми явно. Започнах с най лесните мишени прав, които съм виждал но уви в припряноста ги изпуснах и двете. Този ден все едно трасето ми говореше. Бях уверен във всеки един изстрел използвайки си времето максимално и резултатът не закъсня. За съжаление последния ден 45т. Лично за мен силната психика е най доброто оръжие във ФТ.
За трасето. Личеше си че е подготве о от стрелци с много умисъл.
За организацията. Личеше си че е организирана от хора без опит с цел да изкараме някой лев.
Надявам се че ще си вземат поука за бъдещи мероприятия
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Любак,ти поне знаеш ,че нервите са лош помощник.Аз също се нервя много на състезанията но си го изкарвам на тоз който ме е ядосал и ми минава.За награда го ОТУПВАМ и в стрелбата.Прави като мен и няма да сбъркаш ;).Все пак браво на целия отбор!!!
Знам Ники, но за първи път попадам в толкова малоумна ситуация от как стрелям въобще, Опитах и аз така да се настроя, както казваш ама пулса така и не спадна за съжаление, може би само някакви хапчета щяха да ме оправят тогава :D
 

njatanasow

Редовен Потребител
Нямаше шанс водят ни с много точки. Уважавам Павел. Поздравявам го за резултатите, които показва, но мисля че избора да не е в отбора е негов.
Аз не вярвам , Павката да се откаже ,че е БЪЛГАРИН.Ако е имало някакви организационни причини като квоти и такси по мога да го разбера.Мен лично не ме интересуват нито руснаците нито които и да е било други нации,а само БЪЛГАРИТЕ!!!
 
Нагоре