Хасковска група.

Валентин

Новодошъл
Здравейте , Хасковска група. Бях се позагубил 1-2 години но вече съм в Хасково.Кирчо,ако си спомняш говорихме на Лебеда преди да се пенсионирам.Имам "Мородер" .117 и хвърлям сачми отвреме на време на вилата,ама сватбарски.Как да се свържа с групата?
 

methaa

Редовен Потребител
За много години!
От групата остана само една тема във форума. Но аз съм винаги навит, макар и без пушка!
 

Валентин

Новодошъл
На вилата на Кенана имам 25 метра чист обстрел.През лятото живеем там.Имам всичко,барбекю и спокойствие,ще измислим нещо.
 

Emp

Редовен Потребител
Извинявам се колега , с Кирило сме стари дружки , но на тия 25 метра на фунийки ли ще играете :D .По -добре минете още 3-4км и идете на добрич на полигона , като е гарга да е рошава :D.:rambo:
 

Валентин

Новодошъл
На Добрич съм стрелял с Драгунов когато Вие сте свивали фунийките от вестник "Работническо дело'".
Не злобеѝте момчета,най-напред се огледайте....
 

Emp

Редовен Потребител
На Добрич съм стрелял с Драгунов когато Вие сте свивали фунийките от вестник "Работническо дело'".
Не злобеѝте момчета,най-напред се огледайте....
Няма такова нещо колега , каква злоба какви пет лева , но 25 метра не стават за нищо друго . На Добрич и аз съм стрелял 6 месеца през ден , включително и със рпг , Ако имаш път към Свиленград някога ,, заповядай , ние си посрещаме гостите както си му е реда ..:cheers:
 

Валентин

Новодошъл
Признавам си,че по отношение на пневматиката съм абсолютно начинаещ.
Имам пушката,мноооооого свободно време/млад пенсионер/ и голямо желание. Изчетох много в интернет,но друго си е споделения опит.В тази връзка се надявах,че хасковската група е активна както преди.Надявам се,като се оправи времето да организираме нещо.
Emp,благодаря за поканата.При първа възможност ще се възползвам,тъй като съм работил няколко години в Свиленград ,където имам много приятели,че и роднини.
 
  • Харесвам
Reactions: Emp

Симеон Гурбалов

Новодошъл
Привет на всички от Хасковската група. Абсолютен новак съм и ще ми е приятно да се запозная с някой с опит. Преди месец си закупих Hatsan Herculea 6.35 но немога да му вкарам оптиката в ред. Ако някой има свободно време да помогне ще е удоволствие за мен.
 

pachoddp

Потребител
Търси се човек от Хасковската група с хронограф и добро желание да премерим една пушка каква скорост дава... Идеята е, какъв е резултатът от смяната на телената пружина с газово бутало....
 

Мехмед

Новодошъл
Здравейте някой имали помпа за хатсан
имам хатсан 125 вортех исках да видя налягането да ли е паднал и ако е паднал да напомпим
 

rmcf

Новодошъл
Здравейте на групата. От Хасково съм и от скоро си взех ПЦП Хатсан. От обява си взех стоманена бутилка втора ръка на 300 бара с валидна проба. Въпроса ми е има ли някъде в Хасково където да се пълнят ПЦП бутилки и ако няма тук, къде най близо до Хасково се пълнят въпросните бутилки.
 

Симеон Гурбалов

Новодошъл
До колкото знам, според моите търсенета няма. Най-близък вариант е в гр. Пловдив. Писал съм ти и на лично, каква идея обмислям.
 
Нагоре