FT Bulgaria Open 2019

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Здравейте.
Почти 2 месеца преди крайния срок за записване (20.03.19.) имаме записани 30 стрелци, което надминава нашите очаквания :rambo:.
https://ft-bulgaria.com/en/competitors-list/

Сред които световният шампион за 2015 Сергей Зубенко от Русия също и гости от Турция.

Организационно сме супер , община Вършец ще ни помогне със каквото може . Също така направихме обход на трасето и се очертава да е доста разнообразно и интересно като в същото време много удобно и близо до града и хотела (100-150м).
 
Последна промяна:

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Вече сме около 40 човека от 6 страни :) . До крайния срок на записване остават 12 дни (само подсещам ) .
Всеки е добре дошъл да стреля или да се видим :rambo::rambo::rambo:
 

братушка

Редовен Потребител
Как стои въпрос с галавечерята за хора, които не планират да се регестрират, но мислят да дойдат като гости?
Имам предвид НЕ членове на семействата на регистрирани участници, а баш си гости? Които не пишат в този форум, а само четат... или са чули от някого...
Знам, че има мейл в първия пост, но допускам, че ще има хора, които или не са му обърнали внимание или от начало не планирали такава вечеря, но на место ще премислят в полза на купона...
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Заплаща се цената на вечерята допълнително (30лв.). Предварително или са на свободна консумация.
 

братушка

Редовен Потребител
Да доразвия въпроса: ако изведнъж се появят 15-20 човека без предварителна заявка ще могат ли поне на свободна консумация или може да стане да няма места в залата?
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Ресторанта е за 150 човека ако има места не е проблем . Залата (половината ресторант) е 60+ места така че не е проблем . Ние сме заявили само малката зала и тя ще побере всички предварително записани и заявени , няма как да поемем ангажимент за 15-20 човека (примерно) които са решили да дойдат без да се обадят предварително. Ако има места в ресторанта са добре дошли.
 

братушка

Редовен Потребител
Благодаря.

Което означава: Скъпи Гости - пишете на мейла от първия пост за да резервирате места за галавечерята.
Иначе: "ако има места" :)
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Последни дни за регистрация . Срока за таксите е до края на месеца .
Ако някой има въпроси 0899915066 по всяко време или лично във ФБ или форума.
Гоним 50 човека за сега , гости от Гърция, Турция , Русия, Литва и Германия.
Ако някой не може да се престраши да не му мисли хич а да идва :) оправдания от рода ( аз не стрелям добре ) не ги признавам , все пак и аз съм там ;):rambo::rambo::rambo:
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Да напомним.
Крайния срок за регистрация изтича днес(20.03.19).Благодарим на всички ,които ни улесниха и спазиха срока.
Отностно останалите срокове:
-25.03.2019 -краен срок за плащане на нощувки
-31.03.2019 -краен срок за плащане на таксата за участие
-31.03.2019 -краен срок за плащане на вечеря за закриването


Понеже имаше доста запитвания за регистрация в деня на състезанието,решихме следното:
-който не е сигурен на 100%,че ще може да присъства,да напише до края на деня (open2019@ft-bulgaria.com) своята евентуална заявка,като упомене ,че не е сигурен на 100%.
От своя страна ще се постараем да направим всичко възможно,да не лишим никой от предстоящото събитие.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Потвърдиха ми от JSB, че ще изпратят актуални партиди за повечете произвеждани модели които пожелаем, така че да могат да се тестват не само от ФТ стрелци.
Ще бъде изграден JSB кът за тестове(предполагам че ще е на мястото за прострелка и ще има поне 50м), с маса, рест, торбички.
До седмица след приключване, ще очакват нашата заявка, вече с конкретни партиди и количества.
Така че всички които искат да тестват безплатно, да заповядат.
 

stannii

Редовен Потребител
Знам, колко много е важно това събитие за ФТ общността в България. Наясно съм, че залога е голям и очакванията - огромни. Моля позволете ми да благодаря на всички вас, които по един или друг начин сте съпричастни към това мероприятие, и които непрекъснато доказвате, че с труд, упоритост и много желание може да се постигнат страхотни неща за развитието и популяризирането на ФТ спорта по нашите географски ширини. Пожелавам успех на това страхотно начинание и вярвам, че ще бъде едно от най-запомнящите се събития този сезон, не само на домашната сцена, но и на международната такава. Много съжалявам, че няма да мога да присъствам, но най-много ще съжалявам за това, че не успях да помогна, да ви подкрепя и активно да участвам в подготовката. Тази приятна суетня по време на трасирането, приповдигнатото настроение при обявяването на двойките, адреналина преди старта, всичко това много ще ми липсва сега...
Успех на организаторите! Успех на всички участници! Предстоят ви страхотни моменти, не ги пропускайте, насладете им се изцяло...
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Много съжалявам, че няма да мога да присъствам, но най-много ще съжалявам за това, че не успях да помогна, да ви подкрепя и активно да участвам в подготовката.
Стани ние трябва да ви благодарим за всичко с което помогнахте с Деси, за да реализираме този проект. Съжалявам, че няма да можете да присъствате.
Където и да сте не забравяйте че сте част от нас:cheers:
 
Нагоре