СТРЕЛБИЩЕ ЗА ВО - AIR GUN SPORT VARNA

Ani Zlatanova

Потребител
Здравейте, искам само да ви информирам, че от днес Стрелбището официално е с 50 м отстояние на най-далечните мишени. Разрастваме се, а и обичаме да угаждаме на редовните си посетители.
 

astra

Редовен Потребител
Евала блазе на Варналии
Чак днес забелязах темата.
Ох, хем се зарадвах за варналии, хем ме сви сърцето за Пловдивските ВО стрелци... Молове в Пловдив поникнаха като гъби във всеки квартал, но най-близкото закрито стрелбище с 50м дистанция е в ... Пазарджик! Важното е да се продават шарени парцалки и джънк фууд!
@Ани Златанова - искрени поздрави за благородното ви начинание! Такива хора като вас и съпруга ви са много малко или напълно липсват (напр. в Пловдив!)
Ех, защо е толкова далече пустата му Варна!....
 

Ani Zlatanova

Потребител
Ехаааа благодаря за страхотните думи @astra. Добре си дошъл винаги когато идваш към Варна.

Можете да ни следите във фейсбук и инстаграм.
airgunsportvarna
 
Последна промяна от модератор:

Sen

Редовен Потребител
Ани, какво става с откритото стрелбище? Има ли някаква прогноза кога ще е в експлоатация?
 

Ani Zlatanova

Потребител
Работата по откритото стрелбище за момента е замразена, защотото нямаме мотивация да го правим. Много са малко хората, които идват с техни собствени пушки на съществуващото стрелбище, и не смятаме, че ще идват и на откритото. Инвестицията да бъде направено е много голяма. Който иска да заповяда на стрелбището в Гранд мола.Има чисти 50 м.
 

Ani Zlatanova

Потребител
Здравейте, в стрелбището вече имаме компресор и извършваме и тази услуга. Бутилката си я вземате на момента.
Преди да решите да идвате моля да се обаждате 0878959886, защото само мъжа ми я прави тази работа. ;)
 

nik123

Потребител
В момента предполагам, не работи стрелбището, поради мерките срещу короната?
 

vedra

Редовен Потребител
Ихаа, кеф! Винаги съм казвал че Варна е най-готиния град в България!
Аз съм от 4-5 месеца в този форум и съм още мераклия да чета всичко а как не съм разбрал за това стрелбище във Варна, направо не ми е ясно!
Поне десетина пъти в годината съм по работа във вашия град и прекарвам по 1-2 седмици там. Всички кръчми ги научих а да не знам че има 50 метрово стрелбище, следващия път товаря и арсенала. Слаба ви е рекламата, да знаете и ще ви кажа защо мисля така. Трима кумци имам кореняци варналии и никой не знае за това стрелбище. Не вярвам да имат договорка да го крият от мене, за да можем да си пиеме след работно време вместо да вися непрекъснато пред мишените.
Я кажете в кой МОЛ се намира тази благина
 

petkof

Редовен Потребител
Пише го още в първия пост от темата. Гранд Мол, ниво -2.
 

vedra

Редовен Потребител
Понеже видях че е в МОЛ и въобще не си помислих че може да е по-дълго от 10-на метра. Затова претупах четенето надолу до момента в който видях, че г-жа Златанова ви кани да се забавлявате на 50 метров коридор. То и ние в София имаме стрелбище в МОЛ Парадайз ама е 7-8 метра еърсофт, заради което първоначално не приех на сериозно информацията.
Благодаря
 
Нагоре