Ямболската група

st_beer

Редовен Потребител
Няма кой да ти помогне от Ямболската група с тази пушка. Никога в групата не е имало такава пушка,а до колкото зная разглобяването и не е от най-лесното.
 

Emil Aleksandrov

Новодошъл
Здравейте, искам да попитам някой колега от Ямбол за смяна на пружина с газово бутало на хатсан 125 как стоят нещата като цяло...
 

st_beer

Редовен Потребител
Няма вече Ямболска група. Всичко се пръсна и хвана своя посока. Повечето колеги разпродадоха оборудването. За събиране и дума не е ставало повече от година.
Няма кой да ти съдейства в града.
 

st_beer

Редовен Потребител
Еееехххх спомени , спомениииии. Ето къде сме били събрани част от групата на тази дата преди 5 години. За съжаление вече се пръснахме и няма група в нашия град .:'(:'(:'(

 

The PuNiShEr

Редовен Потребител
Последна активност в групата преди повече от 2 години o_O , има ли хора в Ямбол с въздушно оръжие и също така да пострелват от време на време ??? :rambo::rambo::rambo:;)
 

st_beer

Редовен Потребител
За съжаление вече не се събираме. Повечето от нас се разделиха с пушките,а тези които все още имат такива не се събират и много рядко ги ползват.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Бира загуби се бре :)!
С Владо Русков имаме уговорка по Великден да хвърлим по някоя сачма на ловното стрелбище.
 

st_beer

Редовен Потребител
Не съм се изгубил. Следя редовно какво се случва ама нямам вече какво да пиша. Обадете се ако не съм на работа ще мина да ви видя.
Ако ми дадете да стрелна да си спомня за хобито.
 

The PuNiShEr

Редовен Потребител
Добре че не съм свидльо смотан съчми и пушката от мен, стига да не си претенциозен. Хайде някой по старши да организира срещата, че твърде нов и неопитен съм още
 

v_ruskov

Потребител
@st_beer , Как няма да ти дам да постреляш. После ще черпиш едно кафе или бира.... Без претенZии съм.
 

st_beer

Редовен Потребител
Лелееее Владко как ще ме караш да черпа бре. Все едно от кустенурка вълна да острижеш.:lol::lol::lol:
Аз съм свидлив много. Ама айде от мен да мине ще ми се откъсне нещо от сърцето.
П.п
Нали знаеш какво правихме с бирата и захарчетата в нашата група. Който цели захарче пие бираа който цели бира яде захарче.
Ако си забравил да се върнем към хубавите спомени.
 
Последна промяна:

st_beer

Редовен Потребител
Тя групата само тук във форума остана да съществува. От няколко години вече не бих казал ,че имаме група в града. По нагоре колегата , който активира заспалата тема също е желаещ за събирания. Може да се уговаряте в темата или както намерите за добре и отново да създате и съживите група в нашия град. Пожелавам Ви успех.
 

v_ruskov

Потребител
@st_beer , не се дърпай. Пак ще те засърбят ръцете за стрелбата. Това било като първата любов - ръжда не хваща. А за нови попълнения - @zerrku е добре дошъл. Да гледа форума за събития.
 
Нагоре