Обяви от мрежата

bibiko

Редовен Потребител
За тези, чиито далекомери са с батерия тип CR2, 3V.
https://www.alo.bg/5182432#fb_open
IMG_20190109_181120.JPG

Закупих зарядното + две батерии по 600mAh - с доставката по Еконт ми излезе 50 лв без стотинки. На тлф 0878711739 отговаря някой си Явор.
А преди време бях пуснал далекомера си за продажба.
IMG_20190109_190430.JPG
Много съм доволен от него, но причината да го обявя за продан беше тази, че не можех да намеря акумулаторни батерии за него, само обикновени, а една батерия свършваше за две-три излизания. Сега си го оставям, не го продавам.
А тогава в НЕТ-а попаднах на това.
https://www.amazon.com/dp/B01H6K2G0...&pd_rd_r=ff588f33-1425-11e9-b5d4-0f67d9663cb7
IMG_20190109_180234.JPG
 
Последна промяна:

tvt1968

Редовен Потребител
Последна промяна от модератор:

milen11

Потребител
Преди година се бях запалил да си купя такава.Изгледах всички ревюта и клипове из нета ,но никъде не я намерих налична за да я хвана в ръцете и да разбера ще се влюбим ли.В крайна сметка си купих Комета ,но ако ми се отдаде случай искам на живо да видя какво представлява Гамото.По клиповете в нета изглежда много пластмасова и несериозно.Незнам дали си струва но е впечатляваща.
 

cilindura

Редовен Потребител
Колега, добре че не си си купил. Нищо ново под слънцето. Този модел представлява една купчина трошлива пластмаса, а на всичкото отгоре новите маншети ги правят от някаква фалшива субстанция. Стрелай си с Кометката и се радвай на стрелбата. Защото Кометката на този етап остава една от малкото хубави пушки на пазара, съчетавайки добра цена и качество.
Поздрави!
 
Последна промяна:

apekov

Потребител
Може би си прав, но пише, че е нов модел. Тази седмица дето идва ще отида да я видя на живо. Продадох си Кадъната125ца, и сега търся друга. Двоумя се между тази и още две от обявите. Нямам голям бюджет, а и не ми се дават повече пари. Даже се чудя и тази дали да я купя. Има едни Страйкъри които са доста евтини но пише че са 27J, при 5.5
 

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
За 460 лв...за този ценови диапазон както се споменава в около 50 теми и по-нагоре в тази,еми Комета.В още 500 теми 4.5мм и т.н. Щом се стига в 95% от случаите до тези отговори сигурно има защо.Да има и теми в които хората са си наумили вече нещо да вземат,ама ей така да си кажат :)
 

Frankeiy

Потребител
Като "улегнал пружинкаджия" за тия пари бих дебнал от засада нещо вече изпитано от някой от тук-я Бамче, я некое Хеенелче...но търпение не всеки има....Еее да мислех това дето го пиша преди две години.
Поздрави.
 

apekov

Потребител
Продава се един БАМ40, и Комета 400, а Гамото е почти ново. Колкото повече чета по темите, толкова повече се обърквам.
 

t.marev

Редовен Потребител
..... Колкото повече чета по темите, толкова повече се обърквам.
Ами варианта е или да спреш да четеш или да прецениш кой модел какво ти дава. Например Страйкърите и другите комшийски пушкала /щото те имат и други добри евтинийки/ ти дават ниска цена /тоест достъпност/, Гамото ти дава многозарядна пушка, бърза стрелба, прилична мощност, какво дава Кометата - питай тия дето я препоръчват....Ти си този, който ще прецени, какво му е важно.
Успех с избора!
 

Frankeiy

Потребител
Що, кво си купи тогава, че съжаляваш сега?
Просто исках да кажа, че тогава и аз мислех, че няма по добра пушка от новата. Иначе да, ако днес си купя Комета и утре за тия пари ми предложат нещо мачово, казвам си, ще съжалявам и то много,може би защото вече разбрах, че хартията я боли еднакво с 10 и 100 джаула.
С чата до тук. Ако те интересува нещо друго, моля на лични.
Поздрави.
 
Нагоре