Добричка група

desso

Новодошъл
Здравейте група! Май не се познавам с никого, но....бях член на групата преди 10тина години , от 7 вече не съм в България. Тази година бях решил да се прибера зимата и да се вмъкна сред вас та да начеша малко крастата , ама пак карък(щастие ) - жената бременна и дума не дава да изрека. Прибирам се само през лятото , а тогава активност нулева, ходя си по баирите сам и пуцам по кенчета. Благородно ви завиждам за възможността да упражнявате хобито(а скарата и винцето как ми липсват) Весели празници желая на всички вас и вашите семейства, живи, здрави и много щастливи
 

dberov

Редовен Потребител
Здравей колега. През лятото няма сбирки по простата причина, че хора работят по нивите, по морето, в чужбина като теб, но иначе стрелбите не спират. Това остава скрито от четящите темата, понеже си имаме телефоните, чуваме се и се уговаряме къде и кога да стреляме. Така че, когато се прибереш и ако ти се стреля, завърти ми един телефон 0888307210 а аз ще прозвъня колегите и който е свободен ще излезем някъде заедно, дори можем и сбирка да направим. А щом си един от първите членове на групата, не се смятай за бивш, бивш негър няма :) ! Лично на мен ще ми е приятно да се запознаем и мисля че за всеки от групата си винаги добре дошъл. Благодаря от мое име за пожеланията и дано по скоро се видим. Весели празници и на теб!
Митко
 

Пламен ss

Потребител
Днес много добра сбирка всичко беше ок видяхме се постреляхме поприказвахме посмяхме се . Който има снимки да качи . Дано занапред да има повече такива сбирки.
 

dberov

Редовен Потребител
Извинявам се за качеството на снимките, но знаете че си бях забравил оборудването и ги свалих от клипче, което направих с телефона си. Наистина си изкарахме добре. До година, да сме живи и здрави пак.
На всички желая весело посрещане на новата година!
2018-12-31_080441.jpg 2018-12-31_080311.jpg 2018-12-31_080057.jpg 2018-12-31_075923.jpg 2018-12-31_075835.jpg 2018-12-31_075618.jpg 2018-12-31_081154.jpg 2018-12-31_080827.jpg 2018-12-31_080742.jpg
 

dberov

Редовен Потребител
За много години група, да я бъде и пребъде!
Здраве и щастие на Вас и вашите семейства.
 

nobody

Новодошъл
За много години и от мен... Днес се регистрирах, дано бъда приет в групата ви :)
Не съм мнооого запален, но се надявам да се случи и да се видим на някоя сбирка с вас...

:cheers:
 

Пламен ss

Потребител
Да и ние ще се радваме да се запознаем. Следи в групата като има сбирка. Попринцип се организираме за съботите и неделите че през другото време всеки е на работа. А като няма сбирка секи пърха самостоятелно поне аз съм така . Притежаваш ли нещо пушка пистолет или още се двуомиш.
 

nobody

Новодошъл
Благодаря за информацията... Къде край Добрич правите сбирки? Назад в темата ми се мерна бившия полигон, но лично на мен ми се иска да е на зеленичко някъде :)

Имам една Norica Spider GRS 5.5, но като чета тук темите май съм сбъркал и е трябвало да избера Комета... Нищо, де... Човек се учи докато е жив.
 

bigfut

Новодошъл
Здравейте на групата,много късмет,здраве и успех на начинанията Ви!Имам желание да си купя нещо по-сериозно от моята пружиннаСлавия.Изчетох целия форум,но се обърках.Хареса ми един Хатсан https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-хатсан-херкулес-и-гризли-125.9638/на варненски съфорумец.Какво ще кажете,ще ми трябва бутилка и маркуч.Ще помогнете ли.
 

dberov

Редовен Потребител
Здравей
Имам желание да си купя нещо по-сериозно...
Хареса ми един Хатсан...
Здравей, ако наистина искаш нещо по сериозно, бягай на далеко от Хатсан.
На нашата група по едно време с насмешка и викахме Хатсанската група, понеже всички имаха само Хатсани, но сега има мисля само един. Кажи си бюджета и да се огледаме за нещо по добро.
Изчетох целия форум,но се обърках.
Прочети темата за Хатсан, две еднакви пушки няма и ако попаднеш на калпава бройка, тогава наистина ще ти трябва помощ.

Тоя Хатсан се продава за 1400лв с оптика. От там нататък ти трябва бутилка + 300лв, зарядна станция + 100лв, зареждачка за метан + 60лв, куфар или чанта +60лв, ако решиш да купиш хроно, най евтиното на Митака е 70лв и ей ги 2000 лв за Хатсан + екстри и те уверявам, че ако дойдеш на някоя наша сбирка и видиш как стрелят други хубави марки спрямо твоята и на мига ще искаш да я продадеш...и така ще стане, повярвай ми.
Ще те насоча към една напълно оборудвана пушка, целия комплект се продава за 2400лв, иначе само пушката струва толкова ако я закупиш нова. Не я предлагам защото аз имам такава а защото наистина офертата е като коледен подарък. Пушката я зная, все едно излиза от магазина, а собственика и си пази нещата като очите си и всичко що е в комплекта работи безупречно и състоянието им е такова. https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-kalibrgun-cricket-plb-standart.8699/
 
Последна промяна:

Ctan4o

Потребител
Този хасан последно е обявен на 1000лв и е в 6,35. Нямам идея защо човека е решил да купува този калибър. С бутилка, ЗС, куфар и хроно ще далеч под цената на крикета. Как стреля е друга бира.
Иначе ще ми хареса ако сме 5 щуреца в групата.
 

staif

Редовен Потребител
bigfut ако имаш пари давай за хубаво ако ли нямаш взимай хасан и го прави(ако можеш) за да стане хубав..моя го имам от години и не бих го продал,но докато стана ""човек" аз си знам през какво съм минал ..то не че с другите марки и модели не са минали през същите перипетии ама нейсе :D
п.п освен добра пушка е нужно и капчица умение за да няма не основателно разочарование ;)
 
Последна промяна:

bigfut

Новодошъл
Явно Хатсан е пушка за хора с големи технически умения,подплатени с търпение и подходящи инструменти.Май само с търпение разполагам,така,че...напред към нещо по-малко,по-леко и по-направено. Бюджета-до 1700/или още малко повече/лева.Получих от Вас смислени и добронамерени отговори,благодаря!Пушка ще купя,въпроса е наистина да е това,което си представям.От скоро съм подранила пенсия-така се случи и смятам,че ще мога и да пообиколя поясите наоколо с пушката.Не съм шофьор и няма да мога да споделям срещите Ви,не живея в града.Мога само да се радвам на нашата група и благородно да завиждам.Dberov,комплекта е баш за мен-направен и събран,както си трябва.Само дето съм като Салито-нямам пари да пипна.Друга ще е.Очила ще сложа от четене,като идея-размер,баланс,сила,цена си мисля за Комета Орион ВР.В зависимост от окомплектовката,в която може да я намеря,ще мисля и за останалите неща.Ще се оглеждам,ще питам и слушам,дано имам късмет.Бъдете здрави и успехи през новата година!
Специални поздрави на Пламен от групата,който отдели от времето си да се видим и да ме въведе в материята!!!
 
Последна промяна от модератор:
  • Харесвам
Reactions: Sen
Нагоре