FT Bulgaria Open 2019

NaDeTo

Модератор
Модераторски Екип
ФТКС
Уважаеми съфорумци и Фийлд Таргет ентусиасти,
На двама от нас им хрумна налудничавата идея да направим международно състезание през следващият сезон 2019. И така искрата пламна и сега гори огън който искаме да достигне до всеки един от вас. Всеки които обича хобито Фийлд Таргет, всеки които обича компанията на нашите стрелци.

Тук и сега официално обявяваме сезон 2019 за открит с международното състезание "FT Bulgaria Open 2019"

То ще се проведе в седмицата 10-13-ти Април 2019-та.
В три стрелкови дни ще се съревнуваваме помежду си и с които пожелае да ни посети отвъд границите на България.
Три дни по 50 мишени както е на Световно и Европейско.
Това е шанса за всеки един от вас който все още не е посещавал такова мероприятие да опита вкуса му (макар и в по малък формат), а също и за тези които знаят какво е, ама много им харесва.

48357518_573106299792617_8892573501098033152_o.jpg

Мероприятието ще се проведе край северните склонове на Стара планина в град Вършец.
Домакин на събитието е СПА Хотел АТА (http://www.ata-spa.bg/)
На негова територия и ще бъдат наредени трасетата.

Какви са Таксите?
Таксата е 30 лв. на човек за участие
+ 30 лв. за вечерята с награждаването (не е задължителна)

Настаняването в хотела може да стане на преференциални цени от организаторите на състезанието:
oferta.jpg

За допълнителна информация и въпроси може да пишете тук:
фейсбук https://www.facebook.com/FTBulgariaOpen2019
email: open2019@ft-bulgaria.com
сайт: Информация
за регистрация: ТУК

*запазвам си правото да променям и допълвам тази тема при необходимост
 

Attachments

  • Slide1.JPG
    Slide1.JPG
    251.2 KB · Прегледи: 114
  • Slide2.JPG
    Slide2.JPG
    430.2 KB · Прегледи: 116
  • Slide3.JPG
    Slide3.JPG
    242.8 KB · Прегледи: 111
  • Slide4.JPG
    Slide4.JPG
    284.2 KB · Прегледи: 111
  • Slide5.JPG
    Slide5.JPG
    317.6 KB · Прегледи: 114
  • Slide6.JPG
    Slide6.JPG
    299.8 KB · Прегледи: 109
  • Slide7.JPG
    Slide7.JPG
    280 KB · Прегледи: 113
  • Slide8.JPG
    Slide8.JPG
    372.5 KB · Прегледи: 114
  • Slide9.JPG
    Slide9.JPG
    327.4 KB · Прегледи: 111
Последна промяна:

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Регистрацията за сега става тук, крайният срок срок е към средата на март . Резервации в хотела стават през нас защото е изваден от сайтовете за въпросните дати .
В скоро време ще има повече яснота на Фб странита и тук.
Не се притеснявайте да задавате всякакви въпроси.
 

t.marev

Редовен Потребител
Идеята е чудесна!:bravo: Даже се учудвам, че досега не е имало такова състезание, но като знам колко трудно се организират такива неща, си е напълно разбираемо. Подхода и организацията изглеждат съвсем професионално, има си домакин, вероятно се търсят и спонсори, ще трябва да се пошуми малко из нЕкви медии.....очертава се яко бачкане. Браво на организаторите! Дано успеят да се преборят с всички трудности, знайни и незнайни и да положат основите на една традиция. Ако съумеят да привлекат енергията и ентусиазма на повечето регионални групи, може да си стане състезание за чудо и приказ. Не прочетох нищо за награден фонд, но това вероятно е, защото още се уточнява размера му.:)
Бих желал да отправя една препоръка към организаторите, пък и към цялата общност....Струва ми се, че сега е моментът да се отървете от нищо незначещата и компрометирана думичка мероприятие! Този евфемизъм от речника на някогашните политпросветчици, който така трайно се е загнездил във всички кътчета на езика ни, трябва най-накрая да бъде изхвърлен и да се наричат нещата с истинските им имена: състезания, турнири, първенства, сбирки, срещи или там каквото е - надстрелвания, надвиквания, надскачания, надпивания, надяждания...и т.н.т.:) Да, да, такива думички са много устойчиви, като троскота и току пръкнат отнякъде, но поне в официалните документи, съобщения и комуникации, нямат място! Лъхат отвсякъде на мухъл, а казионната им многозначителност отблъсква и буди отвращение.
Успех на първото международно състезание FT Bulgaria Open 2019!
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Ще има 3 различни трасета което е 75 коридора . Така че можем да поемем 225 стрелци максимално.
За едната пушка ще го обсъдим и ще ти пиша на лични до ден .
 
Последна промяна:

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарим за мишените ,но сме се подгвили.
По другият въпрос си прав ще напишем тук.
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Последна промяна от модератор:

NaDeTo

Модератор
Модераторски Екип
ФТКС
Информацията и на български е обновена и публикувана на сайта на ft-bulgaria.
Моля всички които се бяха записали да го направят отново, през сайта.
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
В официалния хотел има само ресторант.
Хотелът който е обявен не е задължителен , всеки сам може да реши къде да нощува .
 
Последна промяна:

bleu81

Редовен Потребител
Начинаещите с малко точки да се записват ли или да пропуснат това съзтезание да не свалят нивото за пред чужденците ;-) ?
 

Djubey

Редовен Потребител
ФТКС
Естествено че ще се записват :rambo: чужденците и те са хора и при това готини . Пък и е хубаво да се докоснете до тридневно в крайна сметка важното е да си направим кефа.
 

bleu81

Редовен Потребител
Записваме се тогава. И без това днес по тоя повод си поръчах приклад за гладкоцевката. Да видим дали качествените промени по инвентара ще дадат колипествено отражение в точките :) ще си вържа и един конец отпред да ми ветропоказува пък да видим.
Имам идея към участниците. Да си сплетем по едно трибагрено конче на цевите.
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Ще си позволя да издам малко информация от кухнята относно организацията.
В съотношение време/решени задачи смея да твърдя, че плана по който действаме е преизпълнен.Готови са:ФБ страница,презентация на състезанието, сайт с информация и форма за регистрация.Разпратени са покани до всички страни членки на WFTF, поканихмие всички наши приятели от чужбина, публикувахме ФБ страницата във всички възможни ФТ групи. Както е видно от вече регистрираните стрелци, интереса от вън (Русия, Германия, Уелс, Унгария, Англия, Италия, Турция, Малта, Иран и от други страни) към това събитие е повече от очакваният. В този ред на мисли се обръщам към всички, който имат контакти с чуждестранни стрелци.Поканете ги на това уникално състезание ако прецените, че е редно.Това е начина да се сближим с ФТ обществото извън нашите предели.
Идеята ни е максимално доближаване до организацията на "WFTC Poland 2018". Както е споменато по горе, трасетата ще бъдат 3. Всяко едно ще бъде уникално, ще си има своя цвят(жълто, синьо и бяло) и ще бъдат разположено в различна територия.За разнообразното им аранжиране ще се погрижат 3те по-голями групи в България, както следва :жълто трасе Троянските мускетари;Бяло трасе Пловдив-Асеновградската банда и синьо трасе ФТКС. Награждаване ще има във всички класове. Поръчан е нужния инветар.Табелките, номерата, състезателните карти, баджовете и др. ще бъдат по стандарта на WFTF.Определени са маршалите, който ще ръководят стрелбите,схемата на разпределение на стрелците и схемата за добро провеждане на състезанието.Според мен над 85% от задачите са свършени . Другата седмица предстои среща с представител на общината домакин за доуточняване организацията.
Оставащите задачи не са тежки, но изискват своето време.
Пример за това е кореспонденцията ни с водещите спонсори на подобни състезания.Трябва да изчакаме техния отговор,за да имаме яснота какво ще е съдържанието на подаръците за участниците.
Тук е момента да Благодарим на всички, който се свързаха с нас и ни предложиха помощ и съдействие.Високо оценяваме жеста ви. За да не отговаряме на всеки изявил желание по отделно, пиша тук.За момента нямаме нужда от нищо,всичко върви по план.Единственото нещо което може да направите сега (обръщам се към тези който имат намерение да участват) е да се регистрирате, за да може да улесним стрелците от вън пред дилемата:
"заслужава ли си пътуването до България за състезание с 15 учасника"
Нека се счита за апел.
Във формата за регистрация, относно нощувките не е задължително да се попълва засега. В по-късен етап ще се свържем с вас за да ги уточним.
Периодично ще пишем тук за да ви държим в течение.
 
Нагоре