"Годишен рейтингов шампионат - 2018"

Dominus

Редовен Потребител
Извадка от Регламента за провеждане на ФТКБ:

"5. Всеки от състезателите събира проценти от 50% от кръговете на шампионата или минимум 5 състезания."

Иван има 700%+процентите от 8-то или 9-тото сътезание (защото общия брой на кръговете ще е 17 бр.). Та дори и онзи "роден под щастлива свезда" да има превъзходство в броя мишени ще има само 69х% и пак ще е втори.

Поредното ти заяждане не се получава! Отново поради незнание или простичка злоба.
Със здраве!

Дадох пример на Ванката, че съмненията му са почти в сферата на фантастиката. Очевидното ми за теб заяждане ми се е получило, щом клъвна като шаран на гола кука.
Не ме интересуват правилата и не ги следя.
 

stannii

Редовен Потребител
Поздравления Ванка! Доказа, че когато таланта е подплатен с много труд и упоритост нещата винаги се случват! Все си мисля, че вече ти е време да излезеш на международната сцена. Събирай парички Ванка, ама за добрата стара Англия...;)
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Шампионата завърши. Честито на призьорите. Заслужиха си го. За мен ще кажа, че не се гордея с този сезон. Ще се постарая за следващия. Еуфорията от заключителните акорди постепенно ще отшумят. Нека всички не забравяме, че има въпроси за обсъждане за новият сезон. Иска ми се през предстоящият сезон да видим, нови хора на трасетата, да има още по-вече интусиазъм във всеки. Нека всеки според възможностите си и желанието се и да допринесе за развитието на ФТ-то в България. Бъдещето на този спорт е в нашите ръце и сърца. Дерзайте.
 
Последна промяна:

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Честито на всички!
За мен всеки 1 от тази таблица е победител.
С годините нещата много се променят няма утвърден шампион, а всеки един е способен да изригне и да вземе шампионата.
Шампионат, който без вас нямаше да го има.
Респект към всеки един от вас.
Нека следващата година ни донесе много нови емоции, усмивки, поводи за радост и не на последно място ЗДРАВЕ, на нас и близките ни.
:cheers::cheers::cheers:
 
Нагоре