FT Бяла Слатина 08.09.18 - 09.09.18

Bakalina

Потребител
Нямам думи да изразя задоволството си от прекараните дни с вас! Ако не бяха хилядите километри бих участвал активно всеки път! Специални благодарности за заетата пушка и на всички който отделиха от времето си за да ми помогнат в полеви условия да постигна на това трасе и условия като за мен не лош резултат! Ено голямо DANKE на всички, и силно се надявам, че ще се видим отново на рубежа! :wall:
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Благодаря на Део и семейството му за топлото посрещане.
Джуби евала за тегавото трасе :). Определено трудно трасе, еле пък за мен.
Аз лично за безобразната си стрелба обяснение нямам, дано някой ден нещата се подобрят :).
И въпреки безобразната стрелба се забавлявах и ми беше безкрайно приятно със всички вас.

Деянчо другата година пак да ни събереш.
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
И аз да кажа няколко думи...
Перфектно организирано състезание,от самото начало до края ..във всяко едно отношение.
Део,искам да ти благодаря за гостоприемството у вас и навсякъде тези три дена .....и на жена ти.
Три дена прекарани със приятели...безценно.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Измина месец и половина от това мероприятие... Просто ми се наложи в този период да отделя работа от хобита, с тотален приоритет на работата... Та днес реших, че за благодарност и добра дума - няма давност да бъдат изказани...:)
Много се радвам, че тази година успях да посетя тази сравнително нова ФТ дестинация. Условията и за купон и за нощуване бяха чудесни. А на състезанието ландшафтът на терена в комбинация с много съществения ветрец за мен лично превърнаха това трасе в изключително полезен тренировъчен полигон, който никъде не бих могъл да си устроя. Много от мишените бяха с възходящи ъгли на стрелба точно на границата - да се даде, или да не се даде корекция за инклинация... Никога не бях се радвал така на попадения в близост до убойната зона, които успях да постигна в последната трета от мишените:). Е...таз година близко, догодина - право в убойната зона :p !
Поздравления към Део за инициативата и безупречното домакинство, както и към екипа от приятели, изнесли разгръщането на това трасе :cheers:!
 
Нагоре