РИБОЛОВ - МОЯТА Е ПО-ГОЛЯМА...

ssn

Потребител
Дай малко повече информация за тая риба. Наистина изглежда прекрасно!
 

hunter_78

Редовен Потребител
Река Осъм до с.Муселиево...

20180807_194500.jpg

р.Дунав....
 
Последна промяна от модератор:

kinggod

Новодошъл
Привет! С мои братовчеди сме решили да създадем сайт за места за лов и риболов и да вложим в него. Целта ни е да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Кой вариант е по-добър - да купим нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.
 

rifle

Потребител
Сребърен нитрат(ако изобщо го има вътре).Иначе сребърния нитрат съм го пробвал - работи ! Но работи ако във водоема все пак има някаква риба...:cheers:
 

staif

Редовен Потребител
Сребърен нитрат(ако изобщо го има вътре).Иначе сребърния нитрат съм го пробвал - работи ! Но работи ако във водоема все пак има някаква риба...:cheers:

"адски камък"-силно разяждащо средство
много ме съмнява да се самомазохизира рибата с него ..ама знае ли човек на какъв акъл е рибата :D
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Вчера ходих да риболовствам няколко часа без да знам че е имало земетресение предната вечер. Чудейки се защо не кълве прибегнах до тайното оръжие CC More Pacific tuna14мм в комбинация със сладка царевичка. Резултата не закъсня. Едно малко динозавърче се намъеда в кепа. 30 м след него и второ, ама то не пожела да влезе в кепа. Беше доста по едро и успя да се откачи секунда преди да бъде кепнато.
20181028_122653.jpg IMG-f83af554e4a1cf0b3602bcfbcb6c85b2-V.jpg
 
Нагоре