SUMATRA by Eun Jin

anibis

Редовен Потребител
Хей пчеларя да та светна че на Вайраух резервоара и той е с стъпка х1 резбата за клапана и предната тапа,ама какво разбираш ти?
Ана Фани резервоара е х0.75мм недей моля ти се,че ще падна от смях.
Че ние ги правим х1.5мм то не значи че х1мм не държи даже напротив повече държи ама ти какво разбираш майсторчето,та така де те тия цилиндри няма от къде да ги видиш,и да знаеш че други фирми с 100 годишни традиции в пневматиката правят такива резби на предните им тапи и бийните клапани,мълчиииии че те видях и тебе за какъв капацитет си!
 
Последна промяна:

ssn

Потребител
Страхотен сценарий се спретна! Но какъв е смисъла?
Не знам кой е прав? Лошото е, че на кого да вярваш от тук нататък? Аз лично си имам мнение, но то си е за мен. А другите на кого да вярват?
Е това е, че не е ясно и си "обрало лайката" ни съсипва.
 

pchelarq

Потребител
Хей, anibis, нито си Вайраух нито си Фани, ти си абсолютно технически и граматически неграмотен човек. Мнохо скоро, когато азреша ще публикувам твое "творение". Пушка, която не може да събере 10 изстрела от 30 метра в 4 см кръг. Много народ пропищя от теб и ми е чудно, защо все още мълчат. Какво търсиш ти тук в тази тема? Защо въобще влезе да оплескаш и без това наакания си имидж. Ти нищо не разбираш. Осакатил си 5-6 пушки и толкоз. Добре, че има стругари и фрезисти, за да има кой да ти прави нещата. Скрий се там откъдето си дошъл и не си бутай гагата, където не ти е работа.
 

anibis

Редовен Потребител
Дай ги да ги видим тия пушки дето съм ги осакатил? Дай ги бе отворко,дай да видим на кой пушката съм осакатил?
То туй да не е боб да сееш... осакатил съм,стършел,всяка една моя пушка,която отива във форума до като не е направя да стреля като пушка от 2500-3000лв не е оставям на мира,пет пъти ще и сменя цевта и 30-пътии ще е отворя ама накрая стават,и всички са биле доволни който е взел от мен булпап.
А на който съм му правил пушката и тя отива на полето докато не ми хареса аз не е оставям да си почине ни най малко.
Така искам тия хора които са купили от мен булпапи да кажат какво що и т.н
За да видим има ли някой дето се цупи,или не е доволен от булпапа или пушката която съм му правил. На никой няма да се сърдя,казвайте момчета ако нещо не сте доволни от моята свършена работа.
Стършел я ми кажи как така ще ми дадеш едни примерно 1400-1500лв без да видиш какво прави на 50м този булпап,ехххх ама като взема едно дървоооо
Отиваме на поляната стрелят хората на 50-80м.харесват и тогава плащат,ясно ли ти е стършел? То туй да не е да си на комбайната,с мръсно белия потник.
 
Последна промяна:

Gadnqra

Редовен Потребител
Почнаха лиготиите, което означава, че няма какво да се добави сериозно по темата. С никого няма да се състезавам, Пчелар понеже спорът е за съвсем друго нещо. Кореспонденцията ти с Петьо е такава, защото момчето обясни какво му е било наговорено по мой адрес от нашия приятел Янко. По-назад в темата и Янко го призна. Тези неща, всичките, които се казаха днес тук ги говореше Янко зад гърба ми в продължение на 1 година. За мен беше важно да си ги кажем тия неща в очите и пред всички. Хората в този форум, освен да четат могат и да мислят. Те ще си извадят нужните изводи, бъди сигурен. Искам те да ме съдят и да изкажат мнението си по темата, не ти. За мен си затворена страница, а за Янко - каквото трябваше да му се каже му е казано. Хората, които четат това ще си решат на кого да вярват.
 
Последна промяна:

jako_1

Редовен Потребител
Здравейте, колеги. Не искам да обиждам никой. Що се касае за Суматра, Янко - Cilindura и Николай - Gadnqra са ми помагали много със съвети,как да си тунинговам Суматрата, за което съм им благодарен. Уви, пушката вече не е при мен. С тяхната помощ успях да докарам 164 джаула на въздух, а не на метан и пушката ми служеше вярно. Искам да отбележа, че Янко ми направи дулна фаска, след което групите ми на 100м се подобриха. Никой от двамата никога не ми е отказвал,когато съм имал затруднения! За което искам да им благодаря още веднъж! А що се касае Big Bore в 9мм на Гошо - 7842, то е при мен и работи перфектно. А на Миро anibis искам да му "благодаря", че ми направи безплатно забавител на станцията, след което си напълних Суматрата със стружки!!! Умолявам колегите ми Янко и Николай да спрат със споровете. УВАЖАВАМ ГИ И ДВАМАТА! Мисля, че този форум е бил създаден не да се водят спорове, а да си помагаме! Мисля,че тези хора, които само дебнат за грешките на другите и постоянно нападат и обиждат, нямат място тук! Благодаря Ви за вниманието. Лека вечер на всички!
 

rosento

Потребител
Ники от два дена чета тези работи които пишеш и мога да кажа ,че не си прав така да нападаш Янко.Аз също видях въпросната тунингована пушка от теб.И двамата знаем че двата тунинга нямат база за сравнение, като знам какво Янко е направил по моята тояга.Писал си по назад в темите ,че правите един и същи тунинг(това за мен граничи с лъжата) ,но Янко взима повече пари от теб.Но кой от въпросните каза за броя изстрели?Момчето не разбира от пневматика и всеки може да му каже каквото и да е било и да го настрои към другия , но пак напомням видях състоянието на пушката.Пред мен Янко никога не те е обидил с нещо - напротив направил си толкова колкото си могъл .Ти все повтаряш че е говорил зад гърба ти ,но според мен са излагане на факти.Преди време ти постоянно ми звънкаше да ме разпитваш за моя тунинг да ти давам размери на трансфер порти ,клапанни тела как са престъргани и т.н. уж да си правиш тунинг на твоята пушка ,а то какво разбирам сега докато чета ,че ти взимаш пари в замяна тунинговане на Суматри.Това за мен е супер обидно , че искаше да научиш информацията на готово зад и на гърба на Cilindura при условие ,че знам колко труд е хвърлил за достигане на успех.След това като не получи нужната информация спря да ми звъниш и взе да тормозиш Юлиан тъй като и той има Янковия тунинг.Аз това не го разбирам като обмяна на опит.Забравих да поясня че никога не те е плюл по страниците във форума както ти правиш сега!
 
Последна промяна:

supervizor

Потребител
Човек, който се доверява на хората ще направи по-малко грешки от човека, който не вярва в тях. Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от другия. Големи хора сме.
"Когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви и задни мисли, въпреки това, прави добро."
..
Казано е от Майка Тереза. Нека бъде мир и любов! Наздраве, колеги!
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Росене, никаква пушка не си виждал и го знаеш много добре. Ако я беше видял, щеше да знаеш, че всичко е наред. Ако е било така, трябваше да го кажеш още тогава какво си видял. Не мислиш ли, че е доста съмнително да се включваш точно сега и да твърдиш тези неща. Вие сте си приятели с Янко и разбирам, че ви е звънял да се намесите. Това , че съм ти звънял е вярно и че съм получавал информация също. Защо да не взимам пари за тунинговане на Суматри? Янко защо взима ? Това беше преди няколко години и наистина работих върху моята Суматра, след което с твоя помощ и с помощта на Янко аз достигнах до желаните резултати и започнах да правя и пушките на други колеги. Не разбрах, че трябва да ви искам разрешение за да бутам Суматри. Нито разбрах, когато започнах да го правя, че ще преча на монопола на Янко. Разбирам от поста ти, че не съм прав, а Янко е прав да сипе лъжи по мой адрес пред колеги, така ли ? Росене, нали разбираш, че с този си пост точно ти обясняваш откъде имам част от информацията и защо твърдя, че тунингът на Суматрите е аналогичен на янковия ? Проблемът беше, че не ви поисках разрешение ли ? Знаем със сигурност и двамата, че никога не съм правил твоя пушка. Знаем и че никога не си отварял пушка, пипана от мен. При това положение, с какво право коментираш моята работа и как точно я сравняваш с тази на cilindura ?
 
Последна промяна:

Nikola

Потребител
Мислех да не се меся, но...
Гадняр, отношение не взимам, но щом според теб Росен е бил подтикнат от Янко да напише някоя и друга дума, защото са приятели, хората които те защитиха не са ли ти приятели?
Вземете се разберете като хора. Пийте по едно пиене или поне се чуйте по телефона. Най-малкото това не е темата за такъв вид спорове.
 

supervizor

Потребител
За думата монопол не съм съгласен! Ти правиш тунинг- ти си оценяваш труда. Янко прави тунинг- той си оценява труда. Миро си прави пушки- той си определя цената! Еди кой си прави проектили- той си оценява стоката! ... А ние имаме право на избор. Всеки от нас сам избира къде да ходи и какво да купува.
 

cilindura

Редовен Потребител
Роска, приятелю. Според Гадняра телефонът ти е загрял заради мен. Ха-ха-ха! Интересно защо досега не си споделил с мен, че Гадняра е подпитвал за определени параметри от моя тунинг. Ами той нали е много умен. Можеше да отвори тунингована от мен пушка и да се опита да направи подобен тунинг. Ама не би. Това да не ти е да правиш яйца на очи.
Гадняр, лягам да спя. Суматрите съвсем не са мой монопол, казвам ти го за стотен път. Прави каквото намериш за добре. Все пак си свободен човек. Не занимавай колегите с твоите глупости. Никога не съм си позволил на страниците на форума да те клеветя. Клеветил съм скунксове като колегата Линкс. Този екземпляр се появява от време на време с големия си кафяв камион и сипва масло в огъня. Освен че се хили на мен, хили се и на теб, човече. Отвори си очите! И акъла! И се замисли какво съм писал дотук. Суматрите не са ми бизнес и се успокой вече. В интерес на истината, имам някои нови разработки, които скоро ще публикувам и ако си умен човек , можеш да се възползваш от тях, а не да сереш по мой адрес.
Ако все още има модератори в този форум, то нека те да вземат отношение относно бълвоча, който се лее тук. Ти отдавна прекали. Спри и се успокой! Прави си "тунингите" и не ме занимавай повече със себе си.
 

anibis

Редовен Потребител
- Миро си прави пушки- той си определя цената! стоката! ... А ние имаме право на избор.
Не бе човек те ми ги правят пушките,една ЦК едни осмици,шина ,и палче-спусък,то това е цялата пушка,железария то друго няма в нея,ааааа забравих и приклада ми го правят вярно.:D:cheers:
 

rosento

Потребител
Никой не може да ме кара да говоря по негов адрес.Аз следя само темата за суматра и видях кви работи се пишат , а и знам колко хора са виснали на врата му и той не може да им помогне.Искам да кажа че той пред мен не е говорил неверни(КЛЕВТИ) работи за теб.Прави си тунингите аз нямам против това.Тъпо ми стана ,че казваш че правите еднакви тунинги и твоя е за по малко пари а знам какво струват и двата на практика.Спирам да пиша ,исках да коригирам малко информацията която се дава в правилната посока .
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Цялата работа си я казахме - получих от вас информация и после започнах да правя, каквото и ти, Янко. За по-малко пари. Ето това те подразни. Бъди жив и здрав. И като има нещо, следващия път ми го кажи в очите.
 

pchelarq

Потребител
Gqdnqr, за теб аз съм затворена страница, но за мен ти въобще не си такава. Престани да плещиш глупости, колегата ти обясни, че не го касаят твоите тунинги. Не видях и един ред написан от него против теб. Рових се из целия форум и никъде не намерих негови оплювки по твой адрес. За разлика от огромната количка с лайна, която мъкнеш на гърба си. Отсега нататък ще "следя" всеки един твой "тунинг" и ще търся повод да те омаскаря пред всички. И редно е наистина както каква колегата cilindura, ако има модератори, за да си влязат в ролята и да сложат край на тази лавина от помия, която е предизвикана от теб. Много добре си си избрал прякорът Gadnqra защото по-гадни и гнусни лъжи и обвинения тук на страниците на този форум не сме чели. Ти психично болен ли си какво? Колко пъти ти обясняват хората да спреш веднъж завинаги с лигавщините си. Хайде успокой топката, защото е време за сън.
Лека нощ на всички и на модераторите!
 

supervizor

Потребител
Направих това,полирах еди кое си, смених пружина с по силна,увеличиха се джаулите, СМ.... не мислите ли, че всичко това се чете Не само от нас!?! Всичко това е в наш минус!

Наздраве!

9409429a.jpg
 
Последна промяна от модератор:

lynx

Редовен Потребител
....Клеветил съм скунксове като колегата Линкс. Този екземпляр се появява от време на време с големия си кафяв камион и сипва масло в огъня. Освен че се хили на мен, хили се и на теб, човече.
:banana:^-^:banana:^-^:banana:
 

anibis

Редовен Потребител
Е няма какво да кажа повече....:wall::wall::wall:
Цилиндуре,има една песен точно за теб,и такива като теб"Ти нямаш сърцееее"
:D
А сега е момента,да долети от някъде стършелаааа да защити рояка бззззз:mad:
 
Последна промяна:
Нагоре