ФТ "Бонсови Поляни" - София (14-15.07.2018г.)

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Ам,че добрее. Аз палатка не съм опъвал от 3-4години.
В хотел звездоброй има свободни стаи. Може да ти запазя една до моята.
 

sir John

Редовен Потребител
ФТКС
Трасенцето е почти готово, бивакът също. До утре всичко ще е 6. Дано времето да бъде с нас...:)
Малко снимки с не особено качество, ама пишман фотограф с "чайник" - толкова.IMG_20180713_120742.jpg IMG_20180713_120810.jpg IMG_20180713_120918.jpg IMG_20180713_121042.jpg IMG_20180713_121052.jpg IMG_20180713_121231.jpg IMG_20180713_121434.jpg IMG_20180713_121537.jpg IMG_20180713_123225.jpg IMG_20180713_123257.jpg IMG_20180713_123329.jpg IMG_20180713_125754.jpg IMG_20180713_140656.jpg IMG_20180713_140945.jpg
 

lynx

Редовен Потребител
Долу в София добре се изваля, дано не е стигнало при вас на Бонсовите.
 

NaDeTo

Модератор
Модераторски Екип
ФТКС
Класиране след 1-ви ден:

1 Милен Миладинов 46
2 Иван янков 44
2 Божидар Чудомиров 44
2 Павел Великов 44
5 Румен Гергушки 43
6 Любо Николов 41
7 Хайри Хутев 40
7 Христо Петров 40
9 Любомир Здравчев 37
9 Павлин Павлов 37
9 Васил Василев 37
9 Наско Нинов 37
13 Алекс Бабалис 35
14 Надежда Гергушка 34
14 Владислав Върбанов 34
14 Пламен Георгиев 34
17 Огнян Иванов 32
17 Калоян Пасков 32
17 Петър Илиев 32
20 Деян Марков 30
21 Милко Петков 29
22 Велимир Паташев 26
23 Станислав Калоянов 21
24 Денислав Паташев 19
25 Илиян Пузалков 14
26 Красимир Кръстев 10
27 Десислава Калоянова 9
28 Златомир Спасов 6
28 Румен Христов 6
 

KILLER

Редовен Потребител
ФТКС
Честито на победителите! Супер трасе,супер организация и палатковия лагер беше супер. Благодарности за положеният труд ,изкарах си перфектно :)
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Поздравления към всички участвали в организацията на мероприятието. Честито на победителите. Радвам се, че ви познавам всички вас.
Само ще кажа, че вече средният брой участници в състезанията надвишава 25 човека. Това мисля е достатъчно.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Страхотен финал и борба за 2-то място,гладиаторска битка между рицари,адмирации момчета(Румен,Милен и Иван) относно победителя ...ми няма сензация, Божо...просто си го може,Честито!Благодарности на организаторите и...не се сърдете ма без Надя и Любо...за на никъде!Похвали и за Златомир ...ни е рак ни е щука :),истински многобоец,следващият път ще ти донеса басейна на детето ,малко И да поплуваш преди рубежа :)!Румба ( Hidden)...това е само началото...химическият процес е НЕобратим :)!Относно "спрингарите"..Любо и Васко...ако си взема БАМ-а и пропуснете някое състезание ще ви спукам ,първото място ще ми е в кърпа вързано :)!Всички сте страхотни,ентропията може да се обърне!
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Прибрах се благополучно. Невероятен уйкенд изпълнен само с положителни емоции. Благодарности на организаторите за положения труд. Страхотно трасе на страхотно място. Втория ден така и неможах да се настроя състезателно. Бе ше ми супер яко и стррлях за удоволствие. Прекрасно време, прекрасни хора и прекрасно трасе. Какво му тря ва повече на човек

:cheers::cheers:
 

Dominus

Редовен Потребител
Много приятна гора. Трасето доставяше удоволствие. Недостижим Милен и то на ПЪРВИ ДЕН.
Адмирации към младото семейство Гергушки за желанието и ентусиазма с който водят всяка една организация, разбира се и на всички участвали организацията. Още по-ентусиазирани, семейство Калоянови. Стрелбата там е преди яденето и пиенето. Супер сте.
 

stannii

Редовен Потребител
Ами аз пък не съм доволен! Ама никак даже! Че трасето беше страхотно... ми беше, даже беше "жестоко", че организаторите са си свършили перфектно работата...спор няма, че два дена бяхме в компанията на чудесни хора и приятели, готови винаги да помогнат със съвети и насоки...поклон! Само че сега, когато излезе класирането, кой ще ми каже как да успокоя милата ми женичка, защото е много разстроена...горкичката, кой ще ми каже от къде да намеря, толкова време за тренировки, кой ще ми каже каква по-хубава пушка и оптика да ѝ купя, за да може да почне да гъта пустите му гарги, зайци, бухали, прилепи, жаби и тям подобни твари, а... кой, кой, кой...???
 

Dessita

Потребител
Аз пък съм страшно доволна, защото след всяко изминало състезание, чакам с нетърпение следващото ...:rambo:, но губя тренинг, защото състезанията са твърде рядко. :(Трасето беше страхотно, хората още по-страхотни, както обикновено :).Благодаря за ценните съвети и за помощта ви с овладяването на "другата жена" в нашето семейство:). Наистина се разтроих, защото е ясно, че имам необходимия хъс и инат, за да постигна повече, но ми трябват още тренировки. В тази връзка, не може ли да помислим за междинни състезания:rolleyes:..., или курс на обучение?Щастлива съм, че благодарение на вас, станах част от тези страхотни мероприятия:).
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
И аз си изкарах страхотно. Честито на победителите.
@ stannii, Dessita. Благодаря,че повдигате въпроса. Както вече сте разбрали ФТ е любителски спорт. Ама съвсем любителски. Той и в България си има своя история.
В него нещата се случват благодарение на шепа ентусиасти, които отделят от личното си време и вместо да си ползват отпуската
за да са си със семействата я ползват за да редят трасета по горите.
Съвсем прави сте, че трябват повече състезания. За да ги има всеки който обича ФТ спорта трябва да участва активно в организацията. Иначе няма как да паднат от небето. Разбира се, че организиралите състезанието се радват когато има добра посещаемост, но повярвайте ми ще се радват много повече на състезание организирано от вас. За да се развиваме хората които са дошли при нас, стреляли са, харесало им е и е и са решили да останат по-дълго в тоя спорт трябва да помислят и да се превърнат от посетители на състезание в организатори или поне в хора готови да помогнат в самата организация.
Пак ще кажа. Принципа е "аз на тебе, ти на мене". Днес аз съм организирал, утре очаквам да го направиш и ти за мен. Ще кажете ама и без посещаемост не може. Да така е.
Лесно е когато има готово трасе да дойдеш и да си платиш символичната таксата и да стреляш.
Но на кого ще платиш ако няма кой да го нареди пустото му трасе. Практиката показа, че при нас остават хората готови да правят нещо.
Гастрольорите които идват само да стрелят просто не са за нас.
Не сме чак такива глупаци и на никого не сме длъжни с нищо!
А състезанието си е състезание, но и индивидуалните тренировки никой не е отменял;)
Благодаря на "глупаците":
Румен, Надя, Милен, Любо, Хайри, Петьо, Дени, Пацо
които за пореден път ни събраха.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Много съм щастлив, че след 6 години автомобилни перипетии по пътищата най-сетне се добрах до това дълбоко засекретено в гората трасе :) ! Най-близката дистанция, до която успях да се доближа през този каръшки период постигнах през 2013-та, когато след 240 изминати километра достигнах до ... хотелчето "Под върха" :'(. :lol: !
Прекарах си два чудесни дни в компанията на приятели, сред горската прохлада... :). Трасето беше много приятно. Само с едно нещо не се справих - не бях психологически подготвен за срещата с един специфичен, явно ендемичен за тази гора вид прасета, които кротичко си седяха по клоните на дърветата... Тази гледка явно ме стресира и ... ги отървах и двете:sorry:. :lol:
Искрено се радвам, че след толкова вода, която се изля над страната ни последните седмици, природата уважи труда на домакините и ни дари с чудесно време :)
До нови срещи, приятели :cheers:!
 

Hidden

Редовен Потребител
Дойде време и аз да благодаря на колегите! На организаторите за хубавото мероприятие, което изкарах много добре, въпреки че в началото бях в състоянието "не знам къде се намирам". Благодаря на Петър (Кифа) за това че ме нави да дойда, за превоза, за чашките и обясненията. Благодаря на Дени (Джетро) за хубавата пушка, готова за състезанието и за неговите съвети, преди състезанието. Благодаря на Калоян (Пелет) за възглавничката по време на прострелката. Благодаря и на един колега за наколенката - колега, не помня даже дали се запознахме, но ти ми я даде точно, когато бях в етапа
"не знам къде се намирам". Благодаря и на Хайри, с когото бяхме заедно по коридорите - услужи ми с възглавниката си и ми даде много съвети и указания и подкрепа по време на стрелбата. Ако някого съм пропуснал да ме прощава - събраха ми се много впчечатления, за които ще ми трябва време да осмисля. Като цяло благодаря на всички колеги за подкрепата към един новак и за дружеската атмосфера! Разбрах, че уцелването на мишената е само един незначителен миг от всичко. Аз съм много доволен от преживяването, гледам, че и колегите са доволни. Но мисля си - най-доволни са комарите, добра трапеза им спретнахме! :D Още веднъж благодаря и до нови срещи! :) :cheers:
 
Нагоре