Недоволни или измамени

zograffa

Редовен Потребител
Много се нервиш бе пазарджишки,дай адрес да ти пусна по Еконт 10-те лева с които си се прекарал,че да ти мине.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Преди малко говорих с Диан и разбрах ,че нещата не са точно така както някой ги пишат.Редно би били да му се даде възможност да се защити.Както писа и Павката,той не е нарушил нито едно форумно правило.След като се защити всеки да си прави заключения кой крив кой прав.
Ники какво ти е обяснил.
Защото аз от сутринта му чета писаниците на едно друго место и влачи като развален грамофон само глупости. И нито едно смислено оправдание ама нито едно.
Не казвам че със всички се е държал така.
Несъмнено ще има и много доволни хора от него. Ама и от тия дето са доволни има много които още неса се усетили щото нищо не разбират.
Форума не е мой и немога да казвам кой да баннат и кой не. Аз исках да уведомя познати и колеги какво ми се е случило. И за всички твърдения имам свидетели.
Когато вдигна цената на пушката Йонко беше там. Когато ходих 4-5 пъти до Пловдив за заглушителя всички от групата бяха там.
Само за калъфа няма кой да потвърди, но и невярвам да се отрече. Не ми е за 10лв както оня папагал се опитва да го искара яд ме е че ме направи на маймуна за 100лв със заглушителя за 10лв с калъфа оти и с 200лв за пушката. И оня ден как пак ме прецака с оная пушка само и само да искара някой лев.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Много се нервиш бе пазарджишки,дай адрес да ти пусна по Еконт 10-те лева с които си се прекарал,че да ти мине.
Бре бре бре голям плащач бе морски.
Пази си парите за твойта приятелка че ще ти трябват.
 

Dishkata

Новодошъл
Трябва да им благодъриш на Баи Митко и Оги че споделиха а не да се заяждаш....Като четеш форума повечко ше разбереш че Цилиднъра и Гъдняра са уважавани тук а според твоя гении които боготвориш тези маистори нестават и те са от флекаджиите....А и съм го питъл за Тодор от пловдив и тои не става...И пак се връщаш при Анди.....

Пак запалих...Лягам си...
 
Последна промяна от модератор:

zograffa

Редовен Потребител
яд ме е че ме направи на маймуна за 100лв със заглушителя за 10лв с калъфа оти и с 200лв за пушката. И оня ден как пак ме прецака с оная пушка само и само да искара някой лев.

Чакай да видим сега,прецакал те е един път с калъф,прецакал те е втори път със заглушител,прецакал те е трети път с пушка и онзи ден си ходил да те прецака още веднъж.Кажи сега честно,това мазохизъм ли е или искаше да се увериш напълно,че те прецакват или не ти се дават пари на магазина.
 
Последна промяна:

5ko

Потребител
Млади колеги Saundmax ви е написал за какво става дума ;Морал ; колко още от вас трябва да изгорят за да ви дойде акъла. Ако сте забелязали че в Пловдивската група има помалко ужилени. Ние си затворихме групата в Viber вече имаме нова.
Имаше упреци защо като го познаваме защо сме си мълчали. Излъганите като ги е срам да напишат или като не искат да повярват никой не може да им помогне

Не че лисицата е толкова хитра заека е будала. Да въведеш един колега в заблуждение с цел да постигнеш финансова полза . Темата не е за нарушения на форумните правила а НЕДОВОЛНИ И ИЗМАМЕНИ.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Чакай да видим сега,прецакал те е един път с калъф,прецакал те е втори път със заглушител,прецакал те е трети път с пушка и онзи ден си ходил да те прецака още веднъж.Кажи сега честно,това мазохизъм ли е или искаше да се увериш напълно,че те прецакват или не ти се дават пари на магазина.

Върни на зад и започни да четеш внимателно. Може да разбереш какво се е случило.
Ако ти е трудно дай тел. да ти обясня.
 

sts1969

Редовен Потребител
Снощи по същото време зрителите са в същата численост ;)

View attachment 69142

От както и мене ме БАМ-наха :lol: по бързата процедура снимам редовно, щото знам че после се трие. Имам толкова заснет маТрял с бисери, че мога да отворя тема "Музей ":lol:
Мите...мен що ме няма, и аз бях там, и аз пих и се веселих ??? :D:cheers:

Шегата на страна, моля някой модератор да заключи темата за 10 дена, докато спадне пяната в радиаторите...че ще се изпокара половината форум! :stop:
 
Последна промяна:

sgb1

Потребител
Админа да върне правата на Анди, да даде шанс. До колкото знам Анди е искал да плати пушките но ако били бая цифра да му ги плати на части баи Митко да каже по въпроса
 

st_beer

Редовен Потребител
До колкото знам Анди е искал да плати пушките но ако били бая цифра да му ги плати на части баи Митко да каже по въпроса
Не става въпрос дали иска или не иска. Редно е да го направи без значение дали има желание за това. След като е проявил небрежност към поверена му чужда собственост си поема хурката и си плаща за небрежността. Не може да возиш в багажника на колата си нещо със стойност близка или повече от колата и да допуснеш да ти го откраднат. Това за мен си е пълна безотговорност и човек си носи кръста.
 

5ko

Потребител
Какъв шанс три дена от неделя вечер целия форум чака Анди да напише нещо по въпроса а той само виси във форума и чете. и в Пловдиската гупа нищо не написа а сега шанс. Вече не е интересно. Да се завира в дупката.

Кой ще му повярва на такъв човек?
 

Bay Mitko

Редовен Потребител
Админа да върне правата на Анди, да даде шанс. До колкото знам Анди е искал да плати пушките но ако били бая цифра да му ги плати на части баи Митко да каже по въпроса
Ама и вие престанете да ме пишете, стига с тоя бай митко и тези пари, казах ти с Анди на минутата когато се чухме му казах че пари НЕ ЩА!!,Компенсации не ща. Не съм пуснал пост за да си искам парите , прочети внимателно назад.
Писах за да спазя принципите си, не да клеветя, унижавам или каквото и да било. Не съм дребна душа.
С Анди си писах преди 10-тина дена, айде сега и това започнете да нищите.
Не съм искал да бъде отстраняван от форума, нека да може пише да се обясни с когото си иска. С мен не. Имам му телефона и той моя ако трябва да му кажа нещо ще му го кажа.
Оставете бай си Митко на мира. Казах. :mad:
И последно -Да , чувствам се подведен от Анди, Да Ядосан съм много,не просто ядосан- Бесен съм!, но не му се сърдя, не съм дете, сърдя се на себе си, че се предоверих на едната честа дума.
Не превъщайте темата в "Бай Митко срещу Анди" .
 
Последна промяна:

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Извинявай Bay Mitko,но не разбрах това с пушките приятелска или платена услуга е било.Защото в първият случай (приятелска) ако приемем че кражбата е реална(различен извършител от Анди) то би било достойна постъпка Анди да пожелае да плати сумата а два пъти по-достойно е Bay Mitko да откаже...все пак има неща за, които наистина няма виновни те просто се случват!Във вторият (платена услуга)...няма какво да коментираме, Анди трябва да ги плати до стотинка!А вече третият... с мнимата кражба...наистина кво го грее Bay Mitko дали са изгонили Анди от форума или не .По начина по ,който пише мисля,че отдавна ги е прежалил,но обидата и унижението...За такова нещо някъде подаряват миксер със сламка за три месеца а и реално по закон може да се влезе в затворени общности където философията за свободен избор на джендър(социална роля) има по различно четене!
Относно бизнес концепцията му, явно не е променена от 90-те години на куфарната търговия,но за един тепърва навлизащ в хобито колега нормално е да се обърне към Анди тъй като само той има постоянни обяви за бутилки,станции и зареждачки пък и там си върши работата,както и с посредническата си дейност с продуктите на Сотис хората са доволни това е бизнес или има сделка или не!
Анди ,като майстор: колегата Emp е направил хубав профил гледайки ревютата и останалото никога не бих дал пушката си на Анди,да с удоволствие бих си пиел пиенето с него на маса и да си бъбрим за хобито защото съм убеден ,че от практиката знае доста неща но до там!
И последно, относно морала не е трудно с две чувания по телефона или едно виждане да прецениш, че не сте една кръвна група с човека и просто да не се занимаваш!
По нашият морал и изборите продиктувани от него ще ни съди само Един,в края на времената!Сега има закони и правила и по тях се наказваме,трудно е да се отмери правилното решение,но ако няма основание за...отстраняването му от форума, значи няма!Трябва да се чуе и неговата гледна точка а ако не може да се защити и продължи да влиза ще егати дебила да стоиш някъде където те презират и във всеки момент някой ще напише в обявата ти "мерзавец и крадеца" ако успее да се защити ще е добре за всички, ще бъде още по отдаден и полезен!
П.С
Сори за спама и ако съм засегнал някой!
 

Propar

Потребител
Админа да върне правата на Анди, да даде шанс.

Първо се пише - Моля '' Админа да върне правата на Анди, да даде шанс.''
Все пак той не ти е подчинен . / предполагам , че не си му шеф /

П.П. Извинявам се , нооо... не се държах :sorry:.
 

cdman

Администратор
Много сериозна тема се е завихрила , за няколко дни имаше няколко страници постове.

Първо искам да помоля всички за спокойствие , не е нужно да се нападате един друг за това кой харесва ANDI и кой не.

Акаунта на andi беше забранен на 6 Февруари в 18:42 ( така наречения БАН ) - с общо гласуване на модераторите преди няколко дни. Причината за това беше зачестилия брой оплаквания към модераторите за различни видове сделки на разни хора с andi.

Тук отварям една скоба, и ще разкажа малка история. Живея във вход с 8 етажа по 3 апартамента на етаж. Общо взето 24 семейства. 10 години ходя подред на всички срещи на входя, общо взето се обсъждат стандартните неща - няма оплаквания директно от човек Х към човек У ... Обаче на 10-тата година ме правят домоуправител ( дошъл ми редът ) И още на втория ден пред нас става върволица , идват комшии и се оплакват от различни неща. Единия му спирал тока, на другя му шумели с ремонт, на третия парното му идвало със закъснение. На четвъртия му духало в къщи защото нямало прагове на вратите и т.н.

С две думи - поуката е че проблеми си има , но хората не обичат да излизат директно да кажат за тях. Малко се осмеляват, повечето гледат да споделят тайно на някой който може да им помогне. В случая модераторите са като екип от 3-ма домоуправители. И тримата са уважавани участници от много време във форума, и тримата са от различни градове и групи.

Потърсиха ме и ми разказаха ситуацията , в която взеха общо решение с единодушие че трябва да се вземат крайни мерки. В случая хората са се оплаквали , но не публично а често на лични съобщения. В случая темата подхвана Оги, и както се вижда на опашката се наредиха и много други недоволни с различни случаи.

Вярно е във форума има правила, те обаче далеч не обхващат всички ситуации за които можем да се сетим - сложени са най-основните неща. При положение че има оплаквания от някой, и тримата модератори потвърдят че има проблем с определен човек. То форума има право да наложи БАН и без да се позовава на конкретно правило. Не е работа на форума да бъде съд и да се правят очни ставки кой прав и кой е крив. От друга страна форума носи отговорност към новите участници да не бъдат подвеждани и да бъдат предпазвани колкото се може по добре.

Преди години - не си спомням много точно кога беше, но помня случая в който измислихме правило номер 13. Тогава проблема беше, че колега от форума има чисто нова помпа HILL която пусна на цена 100лв мисля. Някой я купи и на другия ден я пусна във форума на 200лв. Разрази се скандал, при което виновния каза - еее какво толкова съм направил. Не си спомням кой точно беше - само че случая го запомних с лошо.

Ето това е пример за лошо и неморално отношение към хората във форума, и по него време това не беше описано в правилата. Поради това че беше единичен случай - виновника се размина с мрънкане.

Днес и аз говорих с Анди , и му обясних, че аз лично не мога да взема страна и да го върна еднолично. Решението беше общо на целия екип и съответно само екипа може да го върне. Направих си труда да прочета всички коментари и определено ставащото тук не е случайно. Толкова много хора останали с горчиви спомени от различни места - няма как да е случайно. Също така модераторите не са деца да вземат емоционални решение, и са 3-ма.

Форума е вече почти на 10 години, за това време се доказа като основен форум за въздушно оръжие - това стана благорадение на правилните решение на модераторския екип. Понякога в очите на хората някоя постъпка изглежда "неправилна" - но времето и историята показват, че се движим в правилна посока.
 

tchit64

Новодошъл
Уважаеми Г-н 5ко,

Винаги съм чел този форум с огромно удоволствие - до днес.
Обръщам се персонално към Вас Г-н 5ко, защото не за първи път виждам как безпричинно нападате колегите си във форума а те мълчат. Днес четейки тази тема и многобройните ви упреци към този Анди, аз отново не открих повод за омразното Ви отношение спрямо него. Най неприятно ми стана да чета всичко след неговия Бан, злобата от Вас просто струи. Това е равносилно да пребиеш инвалид който не може да се защити. Аз не съм страхливия комшия, който ходи да се оплаква на домоуправителя, не съм от тази порода. За първи и последен път пиша по подобен повод и го правя по съвест.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не познавам въпросния Анди и не го защитавам. Напротив, щом е мамил колегите си би трябвало да получи наказание, инак ако не бе наказан то и други биха вършали така нещата.

Разделих поста си на две, защото съм безпристрастен.
Не познавам Г-н 5ко, нито Г-н Анди, нито който и да е от форума лично, няма и да имам тази възможност поради длъжността която заемам в моята професия.

Искрено се надявам, да не попадам на подобни конфликтни постове в бъдеще.

п.п.

Извинявам се за СПАМ-а по темата!
 
Последна промяна:

cdman

Администратор
След като обсъдихме ситуацията още веднъж, решихме да дадем на Анди право на отговор , все пак доста обвинения се изсипаха и е хубаво да се чуе и неговата страна по въпроса.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Адмирации ! Истината винаги има /поне/ две страни... Познавам и Анди, както и адаша. Не съм звънял на никой от двамата, по ред причини... Все пак сме големи хора и е хубаво нещата да се решат точно както би трябвало..
 
Нагоре