Недоволни или измамени

оги-пз

Редовен Потребител
Анди го е срам.
Може да напише нещо от фалшив профил.
Може някой заблуден приятел да го защити по някакъв начин.
Ще обясня как действа.
Пазя си личните че не се сещам дати.
Звъня му и искам калъф за херкулеса.
Вече обясних че договорената цена порасна, с малко ама порасна. И знам защо порасна.
Купи си той 177 калибър огнестрелно, докато поръчвах калъфа от него стана на въпрос за едни патрони за пушката тук в Пз.
Когато стана калъфа той реши да ми го донесе лично, хем да си купил патроните. Е за това ми порасна цената на калъфа, за да си избие горивото.
После го заядоха за еваниксите и тоя почна да ви звъни да съм го бил похвалил във форума.
Звъня ми 10 пъти.
С пушката която взех от него. Апсолютно същото звънене и просене за похвала във форума.
Така че и колегата със сигурност е натиснат да го подкрепи по някакъв начин.
Доколкото познавам Анди сега ще навива тук там познати да го защитават и той ще се включи след няколко дни, и видиш ли ще е бил ангажиран и не е видял темата и тн..... и е сега я вижда и отговаря.
Само дето днес го засякох да чете и да е активен. Беше към 8.30сутринта.

Пп. Бай Митко да си спомняш Анди да ти е казвал откраднаха пушките питай еди кой си. Щото си мисля че колегата сега влиза в час какво и как да пише тук.
 

supervizor

Потребител
На този анимационен герой не му ли е време модераторите да го махнат от форума, и да изтрият обявите? Колко още трябва да пострадат?
 

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Момци работата ще излезе много по-дебела отколкото си мислите...На мен ще ми трябва един ден отпуск сигурно да си взема за да пиша тук за Andi.....Пловдиската група да не си трае...
Колега няма ли да си пуснеш отпуска:cheers:
 

оги-пз

Редовен Потребител
Няма го вече . Колеги извинявам се от името на Пловдивската група за Змията която толкова време държахме в пазвата си.

Има го Петко.
Несъм разбирач, но ако админа го думне от форума темите за продажби също ще изчезнат, а темите пуснати от анди ще са от неизвестен извършител.
Не познавам админа лично, но по думи на колеги е спокоен човек и ще му пусне 5мин.да се защити въпросния.
 

5ko

Потребител
Не знам за темите каво става но когато попитах Мах за проблема с А...... той ми отговори че Админа го е изтрил като профил.
 

lynx

Редовен Потребител
Няма нужда да се трие профила, сменя се паролата и повече няма влизане във форума с този юзърнейм.
 

fishermaniac

Потребител
Аз бледнея с един левак,който ми прати адрес за доставка на един далекомер,че го купува уж....и след това не благоволи да отиде до Еконт
 

йонко

Потребител
А Га говорихме че,се бавят пушките ,и че не говори коректно с клиентите защо чаках те???
 

йонко

Потребител
Нямам Против никой но, селски тарикати не са ми по вкуса. Зарядна от 50 на 80 лв. и щуцер от 25 на 50 не съм виждал никъде другаде освен в Пловдив да си крие разликите.Ако някой познава Наско от Пл-в който с Робо(койтоаз не познавам) се свърже Наско не влиза във Форума заради АНДИ.Лекана всички.
 

Emp

Редовен Потребител
Аз не съм си имал работа със въпросният анди , но съм му чел писанията и съм му гледал ревютата в тубата . Изглежда обикновено момче ,леко разсеян и бърка някой неща ,(явно от сценична треска) , но ми направи впечатление едно нещо в ревютата , което ме накара да си изградя горе долу представа за какво иде реч . Става въпрос за пушките който представя , всяка една пушка е или първия екземпляр внесен в европа или първата стъпила на балканите , и в най лошия случай е първата бройка в България .:D Колеги не е трудно да усетиш кой какъв е , в края на краищата не сме малки деца . Аз съм виждал само трима човека от форума на живо ,но въпреки това знам кой е артист и кой не от хората тук .Има и доста замаскирани тарикати , и тях ги знам кои са , но знам и пичовете на които мога винаги да разчитам . Проблем могат да имат най вече новодошлите във форума , които още не са се запознали със фактическата обстановка .:)
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Колеги,
модераторският екип единодушно гласува за отстраняването на @andi от форума.
Светльо се довери на нашето мнение и на Вашите постове и БАН-ът е факт.

Живи и здрави!
 

5ko

Потребител
Имам едно предложение. На времето по магазините големите имаше табла със снимките на джепчиите може и тука такова да направим с имена тел. и координати.
 

SGS

Редовен Потребител
Много е просто, в други форуми например има "Бял списък" за магазини , търговци , производители, майстори и т.н. И "Черен списък", та който е доволен или съответно недоволен от някого, може да го добави в единия или другия списък. Като съответно се обоснове защо. Така се гради рейтинг и който е некоректен много бързо ще "пада в канала".
Създават се две нови теми които винаги са маркирани като важни и това е.
В наши дни информацията се разпространява моментално и затова всички хитреци, тарикати, измамници не виреят дълго. Рано или късно всичко се разчува. Говоря по принцип, защото не познавам конкретния човек, не съм имал вземане-даване с него (освен един разговор по телефона) и абсолютно никак не мога да го коментирам. Но ме учудва безкрайно колко много неща са бивали премълчавани толкова дълго време.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Имам едно предложение. На времето по магазините големите имаше табла със снимките на джепчиите може и тука такова да направим с имена тел. и координати.
:D:D:D:D:D:D
Сега майтапа на страна, мисля че се каза достатъчно освен ако някой има нещо недоизказано.....защото в ситуацията в която попаднахме всички, защото този човек го познаваме от много години и голяма част от хората сме знаели за издънките му (за малките му издънки поне аз знаех ама тука тези, които се разказаха са ужасяващи) и сега кога ни преля чашата май взехме да пишем, което не сваля срама от случилото се.......и да продължим да пишем иначе все тая, но каквото трябваше се случи в крайна сметка благодарение на Оги!
Модераторите свършиха своята част, за което благодаря и на тях.
Още веднъж искрено съчувствам на пострадалите, и съжалявам за това което им се е случило......дано само с това не запомните форума и хората тук!

ПП: Ако се чудите, защо сме премълчавали поне за мен ще кажа, защото знаех за малките му издънки и вярвах, че може да се промени, сигурно не само аз ....защото вярваме, че може хората да се променят към добро, и евентуално да бъде полезен на хората .....но уви
 

оги-пз

Редовен Потребител
Благодаря от сърце и душа на екипа на форума.

Ще питам разбиращите.
Анди е скръндза и тн....
Не обича да харчи пари.
Какво правим когато се регне наново и започне да лъже с нов ник. Реко запознатите знаем как става това и не е проблем 5мин.след като съм баннат да се регна с друг ник.
Аз предлагам тоя ербап да му се сложи снимка като некоректен. Както някога ги виждахме апашите на снимка и пишеше Пази се КРАДЕЦ.
Ако се страхуват екипа на форума да го направят това в смисъл съдебни разноски.
Аз съм готов да направя темата ако ми бъде позволено и да я направя важна.
Това е моето предложение.
 
Нагоре