FX Airguns или как се прави шведска тройка-аз, тя и вибратор (саундмодератор)

dberov

Редовен Потребител
.....ще кажа отново, че по лоялно отношение към клиент и толкова добро обслужване не съм получавал от другаде....За мен FX имат страхотно отношение спрямо клиента....Просто съм очарован от обслужването!

Горенаписаното ми мнение се затвърди.
Отново писах на FX че имам нужда части, които получих преди да получа отговор дали ще ми бъдат изпратени.
И отново частите и доставката по транспорта поеха изцяло FX! :bravo:
А бе едно разбрах, че Шведите са пичове, то иначе как ще измислят шведската тройка :D

2017-09-21 16.25.31.jpg
 
Последна промяна:

barbaron

Редовен Потребител
9 пъти за 3 месеца ги питам на същия този имейл, наколко бара да си съхранявам редукторната пушка и отговор до сега не съм получил...ама може за моя модел все още да не са разбрали отговора....
 

lynx

Редовен Потребител
9 пъти за 3 месеца ги питам на същия този имейл, на колко бара да си съхранявам редукторната пушка....?
Може да са помислили, че се шегуваш.
На този въпрос почти всеки може да ти отговори.
Съхранявай я на подредукторно налягане, логиката е ясна.
 

Sen

Редовен Потребител
Може да са помислили, че се шегуваш.
На този въпрос почти всеки може да ти отговори.
Съхранявай я на подредукторно налягане, логиката е ясна.
Прав си, колега, така е... Но не сме всички опитни, всеки тръгва отнякъде. Четем, гледаме клипове, питаме във форумите, аз със сигурност последното много го правя :D Хубаво би било такъв голям производител да отговаря и на такива „шеговити” въпроси на клиентите си :)
Да добавя - ето, ти отговори на въпроса, това ти прави чест :)
 

lynx

Редовен Потребител
Да, обаче колегата Барбарон пише и чете от 6 години във форума-не е вчерашен :)
 

barbaron

Редовен Потребител
Напротив...редукторна пушка хващам за пръв път и откак е в мен е винаги заредена на макс...веднага след стрелба. За сега не съм усетил проблем. Нито с редуктора, нито с изпускане, каквото много колеги констатираха в модела. Редно е поне на въпроса да ми отговорят...за една година не съм ги занимавал с нищо, за разлика от други колеги...
 

dberov

Редовен Потребител
Колега, два пъти ми се е налагало да пиша на FX airguns за резервни части.
Първият път помолих да ми изпратят PayPal фактура за плащането но човека ми отговори че няма никакво време да се занимава с издаването и, и поиска да му напиша адрес за доставка, след което ми прати частите. На второто ми писмо дори не отговори а директно ми изпрати частите. Явно наистина нямат излишно време за кореспонденция и затова не ти е отговорил на въпрос чийто отговор е един за всички редукторни пушки. Както писа Linx, редукторна пушка трябва да се държи в подредукторно налягане а логиката е че така редуктора не е под постоянно напрежение и пружините в него не се уморяват. Честно казано почти винаги аз също съхранявам моята пушка в надредукторно налягане, на около 150-160 бара и след 3 години редуктора ми натече и се наложи да го правя. Така съм свикнал с предишните ми правотокови пушки и така я карам и до сега. Не е фатално да се държи напомпена до дупка но и не е добре за здравето на редуктора.
 

barbaron

Редовен Потребител
Значи да си заръчам редуктор. Не знаех - наистина! Благодаря и на двамата за отговора (който FX не ми дадоха). На пушаката съм по-скоро ползвател отколкото разбирател и в това лошо няма. Иначе майсторите трябва да седят гладни. Продължавам да НЕ спазвам правилата (не на инат а прозто защото така ми е по-удобно - иначе трябва да развивам бутилката), а ако в книжката това не го пише, съвсем спокойно ще си потърся резервен редуктор от шведите. Благодаря още веднъж за отговора на "шегаджийския въпрос"!
 
  • Харесвам
Reactions: Sen

Don

Потребител
Привет колеги.
Днес ми пристигна осмицата за Тайфуна (http://www.fxairguns.com/2011/09/barrel-support/). Чудя се дали има нужда от допълнителна доработка ?
Малкия пръстен е от стомана, големия е от алуминий. Има два О-пръстена с гнезда в малкия пръстен.
 
Нагоре