ОПТИКИ - избор, монтажи и АКСЕСОАРИ към тях. Какви, откъде? Приспособления, прострелване, ремонти

Bobo

Новодошъл
Здравейте искам да ви попитам за подходяща оптика за Hatsan 125 sniper vortex
 

Bobo

Новодошъл
Мерси брато значи казваш че ще издържи отката на 125 - ицата без да я настройвам постоянно на всеки 10 изстрела

Да поръчвам ?

И мойта пушка е с ГП Vortex
 
Последна промяна от модератор:

Emil Yanev

Новодошъл
Здравейте.Искам мнение за това мога ли да използвам PBA gamo rocket,PBA gamo armor,PBA red fire pellets за CO2 пистолет gamo pt85 blowback.Моля ви за отговор защото ми писна да ми говорят глупости в оръжейните магазини.Ползвам гамо платинум и гамо раптор и съм супер доволен.Когато обаче зададох въпрос за рокета и армора ми казаха че видиш ли били много тешки.Е да обаче платинума тежи 0.51гр. а армора и рокета и red fire тежат пак толкова.Тогава питам защо ми казват че били тежки и не ставали.

моля дори и на лично съобщение да е но някои да ми даде адекватен съвет
 
Последна промяна от модератор:

Plamenf26

Потребител
Проблем може да бъде дължината на чашката, да не позволява превъртане на барабанчето в пълнителя. Теглото не е проблем просто началната скорост ще е по ниска, но все пак не пробвай с чашки над 0,9 грама.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
При мен този пищов даваше най-добри резултати с JSB 0,67 грама.
Ползвал съм и със значителен и невероятен успех и Полимаг, но клъцвах с нокторезачка половин милиметър от връхчето. Сега има вече и Полимаг шорт, който сигурно ще влиза без проблем.
 
Последна промяна:

anibis

Редовен Потребител
Здравейте колеги!
Знам доста колеги които са доста напред с тая материя,стругове и фрези.
Та съм решил да си закупя някоя малка фреза,най вече за нашето хоби.
Ако можете да ми помогнете в избора ми, ще съм Ви много благодарен.
Фрезата да е от порядъка на 1500-2000лв.Да има що годе сносно подаване,
да не е само за цветни метали,и пластмаса.
Благодаря ви!
 

kalino_1970

Новодошъл
Благодаряна "АНДИ" затова че ми помогна при закупуването на комeтета "подарък" , мога да кажа че е КОРЕКТЕН.
 

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
Здравейте,взех да се оглеждам за бутилка,че нещо тия помпи ми образуват нерви.Може ли да ми препоръчате магазин и някой от вас дали е взимал на изплащане такъв продукт?
Не мога да си позволя в момента да я взема кеш.Предполагам нещо 7-12л ще ми върши чудесна работа при това,че не стрелям толкова често.
Приемам всякакви съвети.
 

gary m

Редовен Потребител
Excuse the english friend. Get a bottle from Petko. I wlll help you fill 3 or 4 time a year.
If only 200 bar Cherven bryag no problem. :cheers:
 

dberov

Редовен Потребител
Колеги имам една питанка и ако някой има хабер моля да сподели на лични, пък и тук да е не мисля че е нещо противозаконно.
Става дума за безопасно отлепяне на гаранционен стикер от тоя тип дето не са лепенка или хартия а нещо което не мога да определя, виждал съм такива да слагат на телефоните и друга техника.
Значи купих си от Китай един евтин видеорегистратор за колата, пристигна но не работи правилно, не може да се свери часа и датата а също и не прави запис, има само картина...дърво от всякъде. Писах на китаеца и ми върна парите.
Отново реших да купя, този път викам ще взема един от най скъпите с предна и задна камера, JPS, навигация, G сензор, night vision и още един билюк екстри.
Пристигна, отварям кутията и пак изненада. Под стъклото има прашинки и един косъм точно на дисплея :wall:, иначе всичко работи перфектно но тия мръсотия ми вади очите затова искам да го отворя и продухам но върху единия отвор за болтчето има гаранционен стикер.
Взех че пак писах на Китаеца ама тоя път не направи рефънд щото стоката била скъпа и каза да му го върна пък като го получи щял да изпрати друг но вече ми се изчерпа търпилото да чакам един месец първия а после още един месец втория.
Сетих се за дефектия регистратор и реших да опитам да му махна стикера и ако се получи тогава да действам с другия. Четох че се нагрявало със сешоар но то не е като лепенката да се разлепи а стана по лошо, запече се, леко се сбръчка, стана ронливо и се скъса. :wall:
Та знае ли някой как мога да махна стикера без да се скъса или повреди понеже видеорегистратора е с гарания и а наруши ли се цялоста на стикера гаранцията пада.
 

staz

Редовен Потребител
Имаше на BASF някакъв химикал ама нещо съм изкуфял и ще проверя как се казваше...
Съвет - връщай го и търпение....
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Това не е стикер а се правят от материал подобно на покритието, което се използва при лотарийните билети, това което изтриваш. Някои са и водоразтворими даже.
Целта е ясна, само деструктивен метод за премахване.
 

dberov

Редовен Потребител
Това не е стикер а се правят от материал подобно на покритието, което се използва при лотарийните билети
А, ей такъв е материала. Аз доста мислих и ще рискувам. Ще развия всички болтчета без този със стикера, там ще духна мястото с леко топъл въздух да омекне пластмасата и ще издърпам капака заедно с болтчето. После при обратното монтиране ще разширя леко женското чопче дето се навива болтчето, една капка черен силикон вътре и го събирам. Смятам че ще стане...
 

The_Incredible

Потребител
Здравей колега. Продаваме един спрей "Цитрос", това е спрей за сваляне на лепенки, стикери и старо тиксо. Ефекта е върху лепилото, препоръчва се за хартиени носители зада може да проникне през материята и действа върху лепилото. Спрея с голям ефект се справя с отстраняването на старо тиксо от дограма(всички знаме за какво става дума). Но дали ще ти свърши работа, е въпрос на проба - грешка. 3М имат подобен но той е доста скъп а действието му е същото. Спрея е на МОТИП и го има и по вериги по принцип, но и цената му е около 20лв. говоря за 500мл.
 

lynx

Редовен Потребител
Митак, я оте*и гаранцията.
Късай лепенката и си оправи уредчето.
Гаранция от китаец ми звучи като "Гаранция Франция", бля-бля, дрън-дрън и мижи да те лажем.
Ако се развали уредчето, ще го пращаш ли до Китай за подмяна? Хмммм :confused:
 

dberov

Редовен Потребител
Здравей колега. Продаваме един спрей "Цитрос", това е спрей за сваляне на лепенки, стикери и старо тиксо.
Ако може пусни линк към спрея да си взема пък ако не стане все един ден ще влезе в употреба.
Митак.........Гаранция от китаец ми звучи като "Гаранция Франция"......
Аз си ги ликувам Китайците, ако не признае гаранцията го гоня до дупка и на финала приключвам дори на печалба ;)
 
Нагоре