Старозагорската група

Андрей

Новодошъл
Няма да стане колега току що ми се обадиха и ми излезе един ангажимент а как ми стреляше и на мен но както и да е извинявай колега друг път ще е

Извинявай колега писех ти веднага но нещо не съм направил както трябва излезе ми ангажимент и трябваше да изчезна извинявай пак

А къде вср пак се намира въпросната голяма поляна
 
Последна промяна от модератор:

Андрей

Новодошъл
Благодаря

А някой ходи ли към самарското знаме из горичката или към зора из кърищата
 
Последна промяна от модератор:

praetorian

Редовен Потребител
В гората до Самарското знаме е забранено да се стреля.Преди време един колета си имаше доста проблеми заради стрелба там.
 

v1ct0ry

Потребител
имало само по панички стрелба там ... уж
но ако въобще е възможно да се ходи. предполагам ще се плаща...
 
Последна промяна:

Андрей

Новодошъл
Аз исках да кажа че има стрелбище в горичката а е проблем ние да стреляме в тая същата горичка
 

atanasata

Потребител
Чак сега видях че сте продължили темата, между другото вчера си намерих едно навесче в Кольо Ганчево и откарах около 3 часа. Разстоянието е около 30м. но на мен ми трябваше да прострелям оптиката така че свърши работа.
 

praetorian

Редовен Потребител
Б..си и снега....:wall::wall:Предлагам, поради създалите се метеорологични обстоятелства, сбирката да се състои следобед, "При кмета" на чай с коняк :D:D:D.Или предложете някакъв час, не знам кой кога му е удобно.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Аз съм за ако някой иска да се видим нека да пише и без това се чудя къде да отида с колата.Аз след малко излизам ако има нещо ще се чуем или пишем.:cheers:
 

Д-р Най

Потребител
Честито на наш Наско! Да си жив и здрав и само десетки!
Наздраве:cheers:!
Честито и на всички именици:cheers:!
 

Андрей

Новодошъл
Пичове има някъде писано за тунинг на това нещоproduct_big_cat_1250.jpg gamo big cat 1250 5.5 Та някъде има ли описано къде какво се пипа и колко.Четах някъде че колегата soundmax много се беше навил за такова пушкало но не разбрах дали си е взел,просто питам ако някой има такова пушкало и го е пипнал тук таме да обменим малко инфо та дори и да се видим или чуем за това пиша тук в СТЗ групата,извинете ако не е тук мястото и благодаря предварително :cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Пичове има някъде писано за тунинг на това нещоView attachment 57377 gamo big cat 1250 5.5 Та някъде има ли описано къде какво се пипа и колко.Четах някъде че колегата soundmax много се беше навил за такова пушкало но не разбрах дали си е взел,просто питам ако някой има такова пушкало и го е пипнал тук таме да обменим малко инфо та дори и да се видим или чуем за това пиша тук в СТЗ групата,извинете ако не е тук мястото и благодаря предварително :cheers:
Има снимки с описание какво се прави, по спусъка за да се омекоти. Аз правих на Тачи пушката която беше с подобен спусък и доста се подобри. Аз мераци за Гамо до колкото си спомням съм нямал никога :D ама ако пак срещнеш текста с мои писания че съм я искал ми го копни и прати, че да прочета какви съм ги писал :D Прочети темата на Гамо там ще видиш кой какво е правил и да прецениш какво искаш и ти от пушката, след това вече ще обсъдим какво и как ще се бара по пушката ;)
 

Андрей

Новодошъл
Не се сещам къде го гледах,може и да се бъркам извинявай за което.А за пушката нова ми е и не съм започнал да мисля още га газово бутало или некви по сериозни ремонти.Ако може да направя нещо по спусъка че е доста твърд и нещо по цевта за да стане по точна ще съм ви благодарен да ми дадете съвет какво мога да бутна,с всякакъв вид режещи,дупчести и други инструменти доста добре се справям така че няма да ми е проблем да си го направя ако имате някакви наблюдения и съвети приемам всякакъв вид информация благодаря предварително
 

тачи

Потребител
Здравей Андрей и добре дошъл във форума и групата! Преди да започнеш да дупчиш, режеш и "тунинговаш" пушката постреляй малко с нея, почуствай я...излез със нас няколко пъти изстреляй поне две три кутии съчми и тогава ще решиш какви са ти очакванията и изискванията към нея. Аз съм сигурен, че тогава ще си много по-уверен, трезвен и знаещ какво точно искаш от нея. В нашата група има хора които много разбират и знаят в тази област, те ще ти помогнат и със съвети и практически. Не бързай, всички са тръгнали от там от където и ти си тръгнал и са стигнали там където са сега. Успех ти желая и очаквам да се видим скоро по полянките!
 
Последна промяна:
Нагоре