FX Airguns или как се прави шведска тройка-аз, тя и вибратор (саундмодератор)

boko4545

Потребител
Импакта не беше ли със сменяеми цеви? В комплекта не са ли 3 калибъра?
Здравей колега,в куфара ми има място за два калибъра,не купих втори защото тука трябва разрешение за закупуване на цев над .177 .Няма проблем да си извадя.Калибъра включва цев,пълнител и дотиквач.Да цевите/калибрите/ са сменяеми....
 
Последна промяна:

оги-пз

Редовен Потребител
Честито много 10ки с най красивия булпап.
Ако не е тайна се подразбира, че не си в Бг. за къде е изпълнена поръчката, че чакаме един в Пз. горе долу да знаем кога:rambo:
 

boko4545

Потребител
Честито много 10ки с най красивия булпап.
Ако не е тайна се подразбира, че не си в Бг. за къде е изпълнена поръчката, че чакаме един в Пз. горе долу да знаем кога:rambo:
Здравей колега,намирам се в Норвегия...имах късмет и я купих от дилър като отказана поръчка.В Норвегия има трима дилъри,изпълнението на поръчките 3-6месеца /от инфо по телефона/....:)
 

boko4545

Потребител
...малко допълнитено инфо за тези които поръчват> аз като запитвах различните дилари цените варираха за всеки с около 25-30%,някои искаха допълнително заплащане за куфара,никой не продаваше два калибъра комплект/оферта/,за намаления не искаха и да чуят.Мисля че фх в момента работят за задоволяване на американския пазар,а европейците са втора цигулка/предварителна поръчка с изчакване/....;) ...поздрави Николай
 

Streetspirit

Новодошъл
Мисля че фх в момента работят за задоволяване на американския пазар,а европейците са втора цигулка/предварителна поръчка с изчакване/....;) ...поздрави Николай[/QUOTE]

Много ясно, че европейците са втора цигулка, ние пък сме трета или може би четвърта.... :D А бе къде пък беше тая Швеция ???
 

boko4545

Потребител
Здравей,Николай.Честита да ти е пушката.Ако може сподели повече за нея като имаш възможност.
Здравей колега Петков,първото ми впечатление е за качествена изработка и финиш/както и очаквах за тези пари/, сглобих пушката и завих бутилката-налягане 120бара.На следващият ден я вадя и оооо ужас....налягането на нула.Напълних я на ново на 200бара и пак изпусна 100бара за 3 часа.....ок,казвам си - развих бутилката и почистих резбата на пушката и бутилката добре и я монтирах пак.200бара наново,24 часа не е изпускала,но е под внимателно наблюдение;).Няма да имам възможност скоро да я тествам,защото тука има 40см сняг и http://www.yr.no/place/Norway/Hedmark/Stange/Ilseng/long.html ....и времето е такова.Регулатора нагласен на 140бара от фабриката.Зарежда се много леко,и е тиха/тест без чашка/,чудесен баланс и ми е много удобна от раз.Пушката е това което исках/засега/.Мисля да купя и 6.35кал след време:cheers:.Това е.....:)
 

Attachments

  • Fx_impact_manual_ok.pdf
    1.5 MB · Прегледи: 60
Нагоре