Варненска група - SEA WOLVES

sts1969

Редовен Потребител
Интересни стрелби се получиха днес, при толкова силен вятър пушките си показаха какво могат и на 25 и на 50м. Бях заделил мишени за снимки, но при един особенно силен порив вятъра го отвя далеч на вътре в гората ??? Вярвам че Васко и Миро също са си изкарали добре въпреки неблагоприятното за стрелби време. :cheers:
 
Последна промяна:

sve

Потребител
Пиша този пост хем да се похваля,хем да знаят колегите :) След дълго умуване се престраших и от днес съм собственик на въпросният компресор- BAUER JUNIOR 2-което за нашите нужди мисля че е перфектно. Просто ми писна да разнасям бутилки напред-назад а за помпа....... след първите 3 минути помпене разбрах че съм TOO OLD FOR THIS BUSINESS :) Така че колеги,ако някой я закъса за въздух и няма опция нека се обади-винаги съм насреща и ще напълним бутилките без проблем.
Ето я и машинката- 330 бара ЧАСОВНИК
$_86.JPG
 

tirex

Потребител
И не на последно място, компресора е свързан с една друга покупка-там въздуха ще се харчи-в това съм сигурен :) Хич да не е-коледата подрани!!!!!!
View attachment 56595
Ееее, честито! Със здраве да си ползваш пушкалото! Радвам се за теб!:)
Браво и за компресора! :bravo:
 

ivanko70

Новодошъл
Мдааа, аз нямам нищо против, но се води работен ден и много колеги вероятно са на работа. Въпреки това очаквам развитие в положителна посока
 

Vesko_Varna

Потребител
Да се похваля, днес се сдобих с Hammerli Hunter Force 1000. Бих дошъл на стрелби да почерпя и да го замерим.
 

Пламен ss

Потребител
Здравейте искам да попитам Варна къде помпите бутилките телефон адрес . Благодаря предварително.
 
Нагоре