Добричка група

lynx

Редовен Потребител
Митко, вземи си направо нови турчета на безценица от ОЛХ. Маси по 30-40 лева, столове по 16 :)
Като цяло тия модели са горе/доле стабилни, а това че са сгъваеми е предимство при пренасяне а и не са дървени, да ги пазиш от влага.
http://olx.bg/novi-sgvaemi-trbni-masi-i-stolove-i19503141
19770897_6_585x461_novi-sgvaemi-trbni-masi-i-stolove-_rev003.jpg
19770897_9_585x461_novi-sgvaemi-trbni-masi-i-stolove-_rev003.jpg

 

p.petrov

Потребител
Сабота след 13.00 съм свободен много ми харесва идеята да почистим каквото кажете .Готов съм да помогна с каквото мога
 

staif

Редовен Потребител
за две три маси още не е лоша идеята ама за почистване-малко съм скептичен-ще ни трябват противогази ;) по добре да хвана двама мангала за упражнението отколкото да се надишаме :D
 

dberov

Редовен Потребител
.....за почистване-малко съм скептичен-ще ни трябват противогази ;) по добре да хвана двама мангала за упражнението отколкото да се надишаме

Светльо, казвам да оберем по големите парцали от стъклена вата там където тъпчем и вкарваме колите че знаеш каква пашпулига се вдига а за почистване на трасето до мишените може да дадем някой лев на брачедите.

Митко, вземи си направо нови турчета на безценица от ОЛХ. Маси по 30-40 лева, столове по 16 :)

Рачо, аз си имам сгъваема маса и стол които са винаги в колата ми но искам да взема за халето нещо дето няма да се открадне, не искам да взимам нови щото тия мангусти дето ще чистят след време могат да минат и приберат каквото им е хванало окото. За сега търся стационарни стари маси и столове. "Албена АД" всяка година обновяват цялостно хотели, ресторанти, барове и бракуват целия инвентар след което зимата пускат на безценица всичко, говоря за цени от 5-10лв. само че нямам транспорт да пренеса нещата от склада им в село Оброчище затова се ослушвам за нещо от града.
 

staif

Редовен Потребител
Берка ако се съберат в ситроен баничарка-транспорта е уреден..на нас ни трябват по-скро маси от ония старите "хоримакчийските" или от старите дето ги имаше из читалищата..оная моята е такава и сигурно е 50 годишна но не е мръднала ;)
 

dberov

Редовен Потребител
ОК, да се разберем тогава за събота или неделя а аз утре ще взема телефона на склададжията от Оброчище да питам има ли каквото ни трябва и кога може да се вземе. Според мен ако вземем още 5 маси със столове ще стане идеално, по 3 в ляво и 3 в дясно от помещението на работниците и няма да има стани да седна. Ти вземи и разгледай от къде може да пуснем ток за 2 вани пред мишените да не се кьорим.
 
Последна промяна:

dberov

Редовен Потребител
След последни уговорки срещата е насочена за Неделя 1-ви Март 13:30 часа на халето.
Ако искате да направим скара пишете кой ще идва да знам какво и колко да взимам.
 

staif

Редовен Потребител
колкото и да вземеш.артък няма да остане :D .. и гледайте да не надупчите всичките мишени ако закъснея ;) :D :rambo:
 

staif

Редовен Потребител
за неделя времето го дават вероятност за валежи-70% така че за стрелби ще е 100% в залата..мястото е ясно ,часа е за уточняване ;)
 

dberov

Редовен Потребител
Пууу, добре че заваля да не мислиш за тоя мотор :D .
Той часа стана традиционен 13:30 пред портите, Аз и Пламен ще сме там, ще врътна една шайба на Ачо и ти викни двете момчета с пружинките да стане калабалък. За неделя го дават сняг и сякаш да се сгреем ако на някой му е останало червено винце и да хвърлим малко мръвка че от кога го говорим.
 

staif

Редовен Потребител
aa аз за мотора няма как да не мисля..като стана сутрин -хващам се за пушката -отварям едното око..после се подпирам на мотора и чак тогава ги отварям и двете :D

двамата нови колеги- и те ще дойдат
 
Последна промяна:

Marto.

Потребител
И на мен ми се кара, но има време до май месец. Пишете ме и мен утре да видим ще прострелям ли оптиката.
 

p.petrov

Потребител
Утре да постреляме и да се видим. А за оптиката Беров или Светльо ще я прострелят . Марто видял си уговорките за утре няма да ти звънкам както се разбрахме. Утре е 8ми какво ште казваме на жените неска съм и вземал 3 котии чашки за празника
 

staif

Редовен Потребител
браво,подсети ме -- за 8-и на мойта ще и купя масло за двигателя на мотора "ни" :D
 

dberov

Редовен Потребител
Ти и Светльо май сте напред с банкетите и от там ви се губят датите :D.

Я кажете утре какво да вземем за ядене. Светльо вика да не правим барбекю и да купим две пилета на грил щото аз седна ли да стрелям няма да гледам скарата, той също .
 
Последна промяна:

p.petrov

Потребител
Аз не държа да има хапване . Ако е топло времето и да сме на открито няма ядове .Просто халето непредразполага за такива работи мое мнение.
 

dberov

Редовен Потребител
Барбекюто може да се палне пред халето но трябва някой да му шета.
Светльо е по мамбото, каквото вземе това.
 

Иван Димов

Потребител
Газова бутилка с чугунена скара върши ли ви работа?Смятам да намина да ви видя.
Да я вземам ли? :cheers:
 
Нагоре