Русенска група - DANUBE POWER

shooter

Потребител
Да ти е жив и здрав наследника
и да те слуша
и вие да сте живи и здрави /мама и тати/
пък ако има да се носят легла и гардероби
свиркай
 

Propar

Потребител
shooter написа:
Да ти е жив и здрав наследника
и да те слуша
и вие да сте живи и здрави /мама и тати/
пък ако има да се носят легла и гардероби
свиркай


Вчера ги носихме леглата и гардеробите ;) , ама много куцаха :pardon: , че се наложи да ги подпираме с квадратна стъклария :lol: :lol: :lol:.


П.П. Боре и ти трябва да почерпиш ! Малкия стрелец се казва Борислав ;).

Добри , живи и здрави да сте в къщи :cheers:.
 

st_beer

Редовен Потребител
Честито, Добри!
Да ви е жив и здрав, да е гордостта на мама и на тати!

nazdrave-ili-za-birata.jpg
 

djboby

Потребител
Името ни е свещенно и национално с много история :cheers: .. Пропаре имам елексерче с лек кисилееш вкус ;) само то хартиса :cheers:
 

petkof

Редовен Потребител
Ей това по-често да се чува!Да ви е жив и здрав,прав и корав!На здраве! :cheers:
 

lucky

Новодошъл
Код:
Здравейте всички от Русенската група.Съвсем нов съм във форума и първият ми въпрос,и най-естественият, е има ли в Русе магазин, в който на живо да се види и пипне въздушно оръжие?Ловец съм повече от 25 години, но никога не се бях заглеждал по такова.Сега малко пострадах със здравето и не мога да съм пълноценен в лова-той е колективно занимание- и съм решил да си взема и нещо въздушно.След много четене тук и в другия форум, се спрях на COMETA 400 или някоя от нейните модификации.Моля за вашето компетентно мнение - виждам между вас хора много напред с материала.Благодаря предварително и очаквам отговор.
 

luft9waffe

Редовен Потребител
Здравей,добре дошъл във форума.Според мен добре си се насочил към комета400.За жалост голямата част от Русенската група отдавна не стреля с ПП,но такива комети е имало по тия места.Shooter и dj boby навремето притежаваха този модел.Добра,безпроблемна пушка с добри механични мерни прибори.Ако я вземеш,е хубаво да се снабдиш с резервни пружина и маншет.
Ако пък искаш да видиш и постреляш с различни въздухарки и да се запознаеш с групата-ами най-вероятно след месец,като се стопи снега и поизсъхне.А към края на април ще направим и Национална среща на любителите-въздухари и тогава наистина човек може да види много модели пневматични оръжия.
 

lucky

Новодошъл
Благодаря за вниманието! Изчетох почти цялата информация за Русенската група и подразбрах за какво иде реч.Не е чудно човек, като каже "А" след това да научи цялата азбука, но да почнем от"А".Та, къде в Русе може да се види на живо въздушно оръжие- по сайтовете се нагледах?
 

luis vu

Потребител
за русе не знам но и в софия трудно може да видиш повече от 2 модела пушки в един магазин. най добре ела на срещата да видиш с какво стреляме . после е лесно . аз бих те посъветвал да си вземеш пцп . сега с метан станциите на всеки ъгъл пълненето не е никакъв проблем . е това е малко по скъп вариант но бъди сигурен ,заслужава си. :goodbye:
 

barbaron

Редовен Потребител
lucky написа:
Та, къде в Русе може да се види на живо въздушно оръжие- по сайтовете се нагледах?

срещу кооп. пазара на цар освободител.
срещу гарата и универмаг (бившия) търговския комплекс - точно зад бензиностанция ОМВ.
в комплекс ялта - първия магазин до светофара
и т.н.

и малко нашенски новини с поука - като се напият гостите - крийте "гърмящите пръчки"

http://ruse-news.com/36-godishen-se-prostrelya-pri-razpivka/
 

luft9waffe

Редовен Потребител
Честно,от години не съм обикалял русенските оръжейни магазини.Последно купувах пушка и чашки от Ердо срещу главния вход на кооперативния пазар 2008-ма.Пружинна пушка в действие наистина трудно ще видиш в групата.Евентуално един отличен Б40 в 4,5мм на tamiestev и моя HW90.Дори на националната среща 99% от пушкалата ще са ПЦП.Но пак повтарям кометата няма да те разочарова-добър вариант за първа пушка.
 

lucky

Новодошъл
Сърдечно благодаря на всички отзовали се.При първа възможност ще разгледам къде какво се предлага.Не съм от града,но често идвам в Русе.В края на седмицата ми се заформя и ходене до Плевен-там евентуално ,къде може да се гледа?
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
В Плевен в магазин Бункера.
Миналата седмица бях там.
Имаше едно БТ65 и 10-15 пружинки БАМ,Хатсан и Комета....
 

djboby

Потребител
Ще останеш наистина много доволет от кометката. За парите които се предлага е просто уникалана.
 

Pan4o_

Потребител
Аз като обикалях преди година да си търся пушкало имаше само едно ПЦП , срещу пазара магазина/ хатсан май беше еднозаряден/ иначе пушки има доста в магазина, който е в комплекс Ялта , но и там няма ПЦП.
 

lucky

Новодошъл
Pan4o,нещо не си ме разбрал-насочил съм се към 'КОМЕТА', не търся никакво ПЦП.В Ялта не продават КОМЕТА,днес проверих.Май ще се ходи до Плевен.
 

luft9waffe

Редовен Потребител
lucky написа:
Pan4o,нещо не си ме разбрал-насочил съм се към 'КОМЕТА', не търся никакво ПЦП.В Ялта не продават КОМЕТА,днес проверих.Май ще се ходи до Плевен.
Има 2 много апетитни обяви в Купува-продава.Диана 52 и БСА Суперстар.Ако бях на твое място,нямаше да обикалям магазините,а да се чудя:Дианата или Суперстара. ???
PS.Не познавам продавачите на горните пушки и не првя реклама.Просто за същите пари,който ги вземе ще получи по-добри пушки от кометата.
 
Нагоре