Русенска група - DANUBE POWER

pavkata_1234

Потребител
Честита Нова Година и от мен!!!!Живи и здрави.....и както казва Ники Сузукито.....трябват повече членки да се включат!!!! ;) :cheers:
 

alexdi

Потребител
Здравейте колеги,
някой случайно да знае дали се намира в наличност Zoraki HP-01 Ultra 4.5 mm(за дясна ръка) в оръжейните магазини в Русе?
 

geostaevski

Новодошъл
alexdi написа:
Здравейте колеги,
някой случайно да знае дали се намира в наличност Zoraki HP-01 Ultra 4.5 mm(за дясна ръка) в оръжейните магазини в Русе?

Не, нямаш шанс, най-близо е от Ямбол но не ги знам колегите от ПУШКА.ЕУ дали ще ти пратят един. Цената ще е към 290 лв. с транспорта.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
За утре имам идея.
Съмишленици? :meat: :akordeon: :cheers: :strecher:
 

Attachments

  • валентин.jpg
    валентин.jpg
    44.2 KB · Прегледи: 114

Pan4o_

Потребител
Привет от Русе. Нов съм за сега, и за това се обръщам към Вас. От 2 седмици съм се подпалил да си взема пушка. Доста четох по темата, и почти нищо не разбрах. Гледах и скъп,и и евтини модели пушки. След мн мислене и умуване реших, като за начало да взема нещо по скромно и за 1 год. да се поочупя малко, та след това да си търся по хубава пушка. Спрях се на хътзан АТ 44 лонг 5.5 / не е мн висок клас пушка/ Доста има писано за тоя модел тука. Доста неща трябвало да се преправят по пушката /спусък, клапан и тем подобни/. Надявам се след покупката ми, да ми помогнете с тия доработки, за да стане долу горе добро оръжие. Предполагам , че си организирате и срещи , на които бих дошъл с удоволствие да науча повечко неща за пушкалата. Това е за сега от мен. Поздрави:Войков
 

luft9waffe

Редовен Потребител
Добре дошъл във форума.
Сигурно другата събота по обед ще се съберем на Орехите.Това е на 400-500м по черния път след мотопистата в Кулата(вляво посока Басарбово).0885 449 218 -Стефан.
 

apostolevski1

Редовен Потребител
Колеги, къде в Русе има оръжейни или ловно рибарски магазини, ако може линк или адрес. Не съм от Русе, но утре имам път на там, а пък си търся няква оптика ефтинджос за 50- 60лв.
 
Нагоре