ИГРИ

A

Anonymous

Гост
ТО е повече пуцалка. Практически няма стратегически елемент. Тактическия е само в отборната игра, но е въпрос на късмет да случиш на добри съотборници, които да направят тактическа игра. Има и кланове, с кланови войни, но за да влезеш в клан, трябва да понапреднеш в играта, повечето имат минимални изисквания за въоръжение и звание, само дето "минимални" е доста далеч от минимума. Но истинската отборна игра е в клановете.
 

s73r01d

Потребител
http://worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_02/

EPIC и EPICS са 2та български клана на световната карта, ако ви се занимава има всичко, и тактика и стратегия и политика.

Напоследък малко ни попритиснаха, ама EPICS се включиха навреме и положението е удържано. До преди 2 седмици целия балкански полуостров беше наш и на съюзниците. Пак ще го вземем.
 

angelmr

Редовен Потребител
Въпрос:
Какво трябва да имам за да се включа в нормалната отборна игра? Случайните битки без координация ми втръснаха за два дни. За момента разполагам само с един Т46, който макар и нелош за предвоенните години танк, не е адекватен за битки на горните нива на които се провеждат воените действия. А като гледам с какви темпове се трупа опит и пари на безплатните акаунти, на мен ще ми умръзне играта много преди да стигна исканото 9-10 технологично ниво за влизане при "епиците". А гледам разни други БГ кланове, там много детинщина, не ми се вярва 17 годишните да са в състояние да съставят и изпълнят адекватен тактически план, което си личи и от отсъствието на техните сдружения на картата.
 

s73r01d

Потребител
Ами платунче може да цъкаш с приятели до 3ма, ротната битка е топ, но от следващия пач(другата седмица) ще може и по-ниски роти да се правят Т4, Т6, Т8 и топ. В EPICS може да влезеш с T5 танк, ако планираш да се развиваш бързо и в EPIC може да успея да те вкарам, все пак се познаваме. А сериозни играчи се търсят винаги.

При всички положения без Т5 не може да влезеш в никой EPIC, поне чипче трябва да даваш. Вървят в момента едни промоции дето дават разни злата и премиум акаунти ако си направиш регистрация тук таме. Разгледай на официалния европейски форум някъде имаше линк.

Айде ще почерпиш, намерих го ;)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ight-tank/

Но да те предупредя, рандъм битки винаги ще играеш, най-малкото за пари. А пък са си полезни да се научиш да си караш танка, то не е само тактика в таз игра има и индивидуални качества на играчите които могат да опропастят и най-добрата тактика.
 

angelmr

Редовен Потребител
Мерси за линка, за съжаление нямам пей-пал акаунт и не мога да го ползвам. Но няма значение и без това взех да усещам каква е идеята на нещата все някога ще стигна поне до КВ.
 
A

Anonymous

Гост
11.jpg
 

big_dragon

Редовен Потребител
Не знам от каква игра е този скрииншот, но текста е на кирилица и на български и на руски означава едно и също....
e28550ef43da3126.jpg
 

big_dragon

Редовен Потребител
Какво си мислят англоезичните, че пише Екс, Уай и неграмотно Ен? :crazy:

Имах един учител по английски в Енглишакадеми от Нюкясъл, който като пристигнал на гарата прочел табелата "БАПХА" (ВАРНА) ;)
 

angelmr

Редовен Потребител
big_dragon написа:
Какво си мислят англоезичните, че пише Екс, Уай и неграмотно Ен? :crazy:

Имах един учител по английски в Енглишакадеми от Нюкясъл, който като пристигнал на гарата прочел табелата "БАПХА" (ВАРНА) ;)

Имам аналогичен случай. На една конференция трябваше да взема от летището един професор от Мавриций. Той по едно време ме попита какво е това "бапа"? Трябваха ми няколко минути да осъзная че гледа към надписа Варна. ;)
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Навремето в Монтана /1990 г/, в местния Универсален магазин, влизам и виждам страхотни тениски PUMA. Казвам на продавачката, че искам една, а тя ми вика че няма тениски Пума. Посочвам тениската, и и казвам че има, а тя ми се ухили и ми вика: " Младеж, не виждаш ли надписа? Тези тениски за Рита..." ;) Не и казах нищо, поисках една Рита и си тръгнах...
 
A

Anonymous

Гост
Надписът от Call Of Duty може да се види и в един от епизодите на "Полицейска академия", изписан върху телефонна кабина.
Преди време можеше да се види и на покрива на жилищна сграда в Москва, изписан с достатъчно големи букви, за да се вижда с Google Earth :bravo: Само че явно вече е заличен.


А един чужденец веднъж каза "Научих една много хубава дума на български - ПЕКТОПАТ. Не знам какво значи, ама там може добре да се нахраниш!" :D
 

dinkata

Редовен Потребител
Коя е последната версия Call of Duty в момента? Искам някаква подобна игра, с много хубава графика, защото се зарибих да си ги пускам на ЛСД-то с HDMI и е голям кеф ;) :cheers: ;)
 

go_panch

Потребител
pavkata_1234 написа:
В момента разцъквам една много брутална игра-DEAD ISLAND!!!! :crazy:Голямо клане на зомбита пада!!!!Доста брутална игрица!!!Пък и в това студено време къде да ходя.....http://www.zamunda.net/details.php?id=294793&hit=1
Страхотна е, но има мнооооооооого бъгове. Първия път като я играх ми изчезнаха хубавите оръжия в един момент, което ме отказа.
След три дни почнах отново. Почти бях минал целия курорт и друго оръжие освен бяло не ми беше пуснало ( вярно че е до късмет ама не съм карък чак толкова).
Почнах я за трети път, принуден да ползвам чийтове, защото супер се бях зарибил и исках да видя какво става напред. Минах 70% от града и реших да видя скиловете и на друг герой. Създаването на втори герой изтри първия :eek:. Е това вече ме отказа напълно!
Сега играя:
http://www.lineage2.com/en/
 
Нагоре