СТРЕЛБИЩЕ ЗА ВО - AIR GUN SPORT VARNA

Mitkoiphone

Новодошъл
Разводнихте темата малко. Сега по същество. Понеже най вероятно в сряда следобед ще ходя до стрелбище то за едно прострелване на hutsan supercharger tactical. Понеже на едно друго място не успяха (понеже и мерника и мушката) били движещи. Надявам се тук да успее човека. Било то с 10 или 20 изстрела.
 

Sa8o

наказан
Днеска говорих с човека, често го засичам из варна, няма да работи в сряда - иди в четвъртък. Аз му се оплаках че с моя херкулес 6.35 стрелям с JSB king heavy 2.2 и JSB knock out 6.37 и че в цяла бг немога да намеря вече такива - били прекратили вноса за поне година и половина ми казаха... та той ми каза къде от германски сайт да си поръчам - все още ги има. Някой от Варна ако иска да се комбинираме, понеже доставката е около 20тина евро а и се иска пейпал, а аз нямам, нека да се съберем да се срещнем на едно място и да обсъдим кой какво да поръча ако иска и да направим обща доставка :)
 

Mitkoiphone

Новодошъл
Аз май няма да ходя засега. Днес имах време да изхабя близо 100тина чашки и съм доволен засега от моя резултат. Ще се въздържа засега, ако излезе нещо ще се възползвам. Може и някой ден просто да отида да пострелям в самото стрелбище. Мерси
 

Lighthammer

Редовен Потребител
Знаете ли какво ми се иска: Да си спретнем една среща в това стрелбище, аз още не съм го посещавал макар че доста често ходя в Гранд мол. Който има мерак и възможност да дойде, да се видим, да се похвалим един друг с новите придобивки...без състезателна цел, само стрелба и сладки приказки. Тъпо ми е от както "умря" бенчреста в нашият край. :cheers:
Аз съм навит за такава среща, щото съм нов и не познавам никой от морските колеги. Другата седмица по някое време ще си взема първата пушка и общо взето ще искам веднага да я изпробвам. :D
 

Lighthammer

Редовен Потребител
Със сигурност няма да мога до края на седмицата. Но я да задам един глупав въпрос. Как влизате с пушката в мола? Ясно, че с куфар или калъф, ама уведомявате ли предварително някого, може би само охраната на входа? И носите ли си някакъв документ за нея?
 
Последна промяна:

big_dragon

Редовен Потребител
Не уведомявам никого.
Стрелбището е на минус III-то ниво на паркинга,
там винаги е празно, спираш близо до вратата на
стрелбището и не парадираш с оръжието между колите.
 

Lighthammer

Редовен Потребител
Днес ходих за сефте, даже се засякохме случайно с колегата 6.35 (не му е това името, ако питате). Мястото е екстра, собственикът е пич, има с какво да зарежда пушкалата и човек може да си стреля до побъркване. Колегата явно знаеше, че в ранния следобед няма много хора и беше отишъл по-навреме от мен, щото го заварих сам. Абе можем да си организираме някви срещички с лаф и пуцанье. :rambo:
Стрелбището е на минус III-то ниво на паркинга
Само едно уточнение, на -2 ниво е, H1.
 
Последна промяна:

ssh22

Потребител
Наскоро се сдобих с пушка, оптика и монтажи. Понеже съм новак, искам някой да ги монтира и простреля както трябва. Има ли някой на стрелбището който се занимава с такива неща? В събота или неделя.
 

Attachments

  • IMG_3314.jpeg
    IMG_3314.jpeg
    762.6 KB · Прегледи: 48
  • IMG_3315.jpeg
    IMG_3315.jpeg
    682.3 KB · Прегледи: 46
  • IMG_3316.jpeg
    IMG_3316.jpeg
    698 KB · Прегледи: 43
  • IMG_3317.jpeg
    IMG_3317.jpeg
    523.4 KB · Прегледи: 43
  • IMG_3318.jpeg
    IMG_3318.jpeg
    425.2 KB · Прегледи: 44

Lighthammer

Редовен Потребител
Честито! Поохарчил си се, гледам. :D Иначе собственикът ще ти помогне да направиш всичко, помогна на мен за тези неща, безплатно, разбира се.
 
Последна промяна:

ssh22

Потребител
Честито! Поохарчил си се, гледам. :D Иначе собственикът ще ти помогне да направиш всичко, помогна на мен за тези неща, безплатно, разбира се.
Мерси.
Иначе не държа да е безплатно, напротив, с радост бих си платил. Даже настоявам! Пробах да монтирам оптиката сам, но видях, че без стойка (или там както се казва) и хубави нивелири няма как да стане...
 

sts1969

Редовен Потребител
Чудя се в Събота преди обяд дали да не скокна до стрелбището да разгоня паяците от моята пушка. Като гледам какво време го дават, няма да става за разходки на открито. От колко часа отваря сутрин стрелбището някой знае ли?
 
Нагоре