Благодаря!

astra

Редовен Потребител
Синичко, за момченце ;)
Красиви са чарковете, Слави, със здраве да ги ползваш!
 

v_ruskov

Потребител
@Niki - материала както каза @shstanchev е високотемпературно PLA, че издържа по-добре на летните жеги. А заигравките са изтеглени от / не е реклама / https://www.thingiverse.com/ като само с модератора съм си поиграл за корекция на размера му - такава беше "поръчката" . Ако още нещо Ви интересува насреща съм за отговори.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Ако още нещо Ви интересува насреща съм за отговори.
Владо, ако ти се занимава да принтиш поръчки пусни си тема в купува/продава.
Аз лично съм доволен от производството ти и смятам че ще си в помощ на колегите.
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
IMG_20210509_215620.jpg Много често взех да пиша в тази тема :).
Отново благодарности на @Lidkin
Купих Щаер Хънтър. Монтирах оптика с висок монтаж и набузника остана ниско...
Това което виждате на снимката е набузника с дистанционни втулки изработени за да се повдигне.
Качество 6+ 10х
 

Павката

Редовен Потребител
Преди няколко дни ползвах помощта на Николай-гадняра от
Русе.Това е сигурно човека с най-неподходящият прякор във
форума! Знаещ,можещ и коректен мъж.!След като "пипна" моят Ураган пушлето е
като швейцарски часовник!
Докато има хора като него и
нашият Петко от Пловдив
хобито наистина ще носи удоволствие!
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Сега видях тая тема и да се включа. Благодаря на Сашо (sen). Без дори да ме познава се ангажира с разрешаването на много съществен за мен проблем. Още веднъж - БЛАГОДАРЯ.
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Искам да благодаря на Дончо Иванов, че уреди едни мой приятели с един пищоФ, който го няма по нашите магазини. Човека се ангажира да ни го внесе от турция, без да ме познава и без никакви гаранции, че няма да се откажа в някакъв момент. Радвам се, че все още са останали свестни и разбрани хора. И още по- хубавото е, че в този форум изобилства от тях.
Благодаря, жив и здрав! :cheers:
 
Последна промяна:

Ludjev77

Редовен Потребител
ФТКС
Сега видях тая тема и да се включа. Благодаря на Сашо (sen). Без дори да ме познава се ангажира с разрешаването на много съществен за мен проблем. Още веднъж - БЛАГОДАРЯ.
Ще се вмъкна да благодаря и аз на Сашо.
Преди години ми продаде едно Вулканче .Не ми достигнаха парите и се съгласи да ме изчака около месец за остатъка.Все още не се познаваме лично ,но и това ще стане:cheers:
 

tvt1968

Редовен Потребител
Колеги, от доста време се каня и аз да напиша два - три реда в тази тема, но пусти битовизми.... Мога да кажа, че вече понамаляха, преместихме се в "новата къща" и дойде времето и аз да споделя, че през целия си живот се сблъскваме с много хора и без съмнение, някои трябва да се помнят .Това са онези хора, които са спечелили да бъдат на специално място в живота ни, защото ни са помогнали, когато имаме нужда от тях, те винаги са били насреща по време на трудни моменти давайки ни своята безусловна подкрепа... Думите, които търся не съществуват, защото моята благодарност към тях е несравнима.... Няма да учудя никого, ако кажа Благодаря ти Дени /Jethro/ - респект, Господ здраве да ти дава!!! Благодаря на Огито /СаМуРай/, Благодаря на Пешката /Kifa/ - те си знаят как и с какво са помагали.... Благодаря на колегата xpresident - само той откликна на молбата ми да изпрати снимка за идея на "пирамидката" в която съхранява пушките си, замислям се дали другите колеги ги държат под спалните си. Благодаря и на dvelinov за коректността!
Благодаря и на всички, че Ви има, че има с кого да споделяме идеи, мечти, умения!!!
Честит празник!
 

Licho

Редовен Потребител
Огромна благодарност на колегите Божидар Чудомиров и Антон Папазов,които в тежък за мен момент ми се притекоха на помощ!
Благодаря ви от сърце,приятели ,за вашата добрина и отзивчивост,за ценните съвети и за куража,който ми давахте по време на болестта!
Бъдете здрави!
 

Пламен ss

Потребител
Здравейте и аз искам да изкажа свойта благодарност на Сашо ( sen) дано има повече хора като него в България и съм сигурен че ще стане по добро място за живеене. С една дума ме разбра , беше достатъчно търпелив да му задавам питам глупави въпроси . Направи ми услуга която малко хора биха направили . Още веднъж благодаря за оделено то време за услугата за търпението. Да си жив и здрав и семейството .
 

rifle

Потребител
Здравейте, искам да благодаря на колегата Boxingteam91 за перфектно изпълнената поръчка. Доставка от Турция за 4 дни !!!
- без капаро!
-без да се познаваме
-без:ама тя лирата пада, но търговците вдигат цената...
Пушката е Kral Arms Empire X 600cc
Цената:със 100лв. надолу сравнение с други
Двунога и куфар !
Благодаря още веднъж на колегата. Има радост в очите когато все още виждаш че има коректни мъже!
Горещо го препоръчвам на всички които искат да внесат нещо от Турция !!!
 

Attachments

  • 20211210_124017.jpg
    20211210_124017.jpg
    287 KB · Прегледи: 75

roskokn

Потребител
Благодарности на колегите от Русе-llcoolj и Gadnqra за съветите,доставката и доработката на вече моя BigMax,днеска го получих,но ще полежи малко докато се отвори свободно и подходящо време да го изпробвам.
Благодаря колеги,много ме кефят коректни и разбрани хора.
 
Нагоре