ВИП Оръжеен Комплекс

alex70

Потребител
Aз останах с добри впечатления от ВИП в София. Обърнаха ми внимание и ми отговориха всичко което ги питах. Имат много налични пушки и може да пипнеш всеки модел в ръката си, а това не е малко. Пушката, която си избрах я нямаше в 5.5 калибър в София, беше останала една в магазина им в Пловдив и веднага ми я запазиха. След два дни ми се обадиха и всичко беше точно.
 

Валката

Потребител
С цел са узная запитвам продавачът от вип Бургас.
Дали имат въздушни пушки комета газово бутало няма значение модел.
Понеже нямам възможност да пътувам засега искам да разбера също и за други пушки в този ценови клас.


Благодаря предварителноа дано получа отговор.
 

t.marev

Редовен Потребител
Най-вероятно нямат....ВИП- магазините не продават Комети. Комети само в София и то ако е останало нещо. Всички казват че е добра пушка, но търговците нещо не я харесват....както и клиентите.
 

Васко

Потребител
И цеви за ВО не е лошо да заредите ама чешки чз. Лотар валтер. Лобаев армс и подобни дефицитни марки които ги няма в бг
 

Hidden

Редовен Потребител
Тц, китайче си е. Объркали са се защото, някои от Хатсаните са маркирани като Метеор по правни причини. И в раздела за чашки може да видиш много "продукти" (всъщност боклуци), маркирани със същата марка, но носещи гордо китайски йероглифи.
 

nelsky

Редовен Потребител
Вчера случайно се натъкнах на тази обява и днес се засилих да проверя, дали няма да ми я доставят до магазина във Варна, но за съжаление, бройката която имат е повредена. Обаче имали части от нея, които могат да предоставят, ако някой има нужда.

https://guns.bg/bg/meteor-qb-57-deluxe-55mm

Това беше първата въздушна пушка, която си купих и много я харесвах, но за съжаление и моята се счупи, затова се зарадвах, като видях обявата, но...
 
Нагоре