Пивоварната вече функционира.Великденска биричка.
Охооо - втора варка... трета бира , ама от втората останаха само нищожни количества.Пивоварната вече функционира.
тамън за състезанието в РусеОхооо - втора варка... трета бира , ама от втората останаха само нищожни количества.
Нея я разделих на две и направих сухото охмеляване с различни хмелове.
На практика се получиха две различни бири. С еднаква плътност, цвят и алкохолен градус, но с различен вкус и аромат.
А тази е опит за имитация на руския Эль мохнатый шмель, по уж оригинална рецепта.
Тази бира е спрягана за най-добрата от руското производство. Не и харесват само цената.
Може да се намери в магазините Берёзка.
Стъклена еднолитрова бутилка, на цена от 5 лв за брой.
Около 55 литра са вече трети ден във ферментора и здраво бълбукат.
В началото на втората десетдневка на май вероятно ще е готова за пиьене.
По твоя препоръка я опитах,много ми хареса.И на мен цената не ми хареса.А тази е опит за имитация на руския Эль мохнатый шмель, по уж оригинална рецепта.
Тази бира е спрягана за най-добрата от руското производство. Не и харесват само цената.
Може да се намери в магазините Берёзка.
Стъклена еднолитрова бутилка, на цена от 5 лв за брой.
И на мен не ми харесва, въпреки че я варя, ама като ми се пие хубава бираИ на мен цената не ми хареса.
Къде каза че живееш?Една идея за закуска , след като ти е писнало от козунаци и вече е порядъчно поизгъхнал , миг преди да замине за кучето ...
Приготвен като пържени филийки и ръснат с пудразахар и канела .
Румънски са пилешките крилца, но са много добре подготвени и с добро качество. В момента ги ям, печени на електрическа скара с марината от сол и червен пипер. В бира не съм смятал, че е много но до два литра домашно вино им понася!KFC Buffalo - с краве масло и чесън.
За 3.50 лв. от Кауфланд.
Това колко бира пие....
Не се показват снимките във форума.
Явно нещо е станало.
Няколко опита направих.
Не мога да пия вино през лятото.до два литра домашно вино им понася