Варненска група - SEA WOLVES

Ani Zlatanova

Потребител
Здравейте, искам само да ви информирам, че от днес Стрелбището официално е с 50 м отстояние на най-далечните мишени. Разрастваме се, а и обичаме да угаждаме на редовните си посетители.
 
Последна промяна:

м.данев

Новодошъл
Здравейте ,
Извинявам се , че пиша в вашата тема ,но бихте ли ми казали в кои магазини в Варна мога да видя хубаво ВО. В ВИП-а и Магнум няма нищо.
Бих искал да купя хубава въздушна пушка с ПП или ГБ.
Милен
 

Dominus

Редовен Потребител
в магазина на Динчев :D
шегичка

варненци по-могат да ти покажат хубави пушки. Магазините обикновено продават едни, дето аз им викам пълни боклуци.
 

nikisv

Потребител
Във http://magnumbg.net/ можеш да си поръчаш всичко дето се продава в БГ .Работят със Сотис Заримекс и други онлайн магазини но нямат много мостри на место .
 
6

6.35

Гост
Ще си кажеш ли изискванията за хубава въздушна пружинна пушка.Не се заяждам ,просто според мен иди на стрелбището и реши.Газовото бутало подобрява малко пушката трябва да има и що годе лек спусак.Ама все си е пружинна.За някакви резултати се иска много стрелба.РСР-то не е така.
 

м.данев

Новодошъл
HW 97 , харесал съм и диана 460 , макар че някой ми говорят да взема като за първа пушка Комета Феникс 400 ГБ . Ходих на стрелбището в гранд Мола и там стрелях с ПЦП Хадсан , то хубаво ама изобщо не ми е ясно как ще си пълня бутилката и затова искам ПП.
 

Dominus

Редовен Потребител
за пълнене ти трябва и бутилка (водолазна) + зарядна станция. Във варна цикония мисля че бяха, пълнят бутилки и това е.
По-скъпо начинание е като цяло
 

xpresident

Редовен Потребител
HW 97 , харесал съм и диана 460 , макар че някой ми говорят да взема като за първа пушка Комета Феникс 400 ГБ . Ходих на стрелбището в гранд Мола и там стрелях с ПЦП Хадсан , то хубаво ама изобщо не ми е ясно как ще си пълня бутилката и затова искам ПП.
Във Варна няма да намериш нищо. За Диана можеш да попиташ в Заримекс, София, доставката да Варна вероятно може да стане през магазин Магнум. За Вайраух най-добре директно от Крале.
https://www.krale.shop/en/catalogsearch/result/?q=weihrauch
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Да колега,практически налични у нас хубави пружинки имат само Заримекс.Там ще намериш Diana доста модели и Walther LGV и LGU,но избора на калибъри и модели е ограничен.Посочените от теб пушки Вайх 97 и Диана 460 са с доста различно предназначение ,може би трябва да споделиш точно за какво ти е...смисъл водещото...точност или мощност...качество вече си заявил:cheers:Ако искаш мощност то тогава големите Диани ,точност 97 и валтерите добре е да са в 4,5мм(въпрос на вкус разбира се).
Първа пушка...няма такава глупост...щом имаш и ти се дават пари взимаш най-доброто или поне това,което можеш да си позволиш.Друг е въпроса,че ако захапеш и сега 800лв. ти се виждат много за пушка то след година 1800лв. ще ти се виждат ...без пари!Успех в избора!
https://zarimex.eu/orajie/vazdushno/air-rifles/diana-air-rifles
https://zarimex.eu/orajie/vazdushno/air-rifles/umarex-air-rifles/walther-lgu-master-5-5
https://zarimex.eu/orajie/vazdushno/air-rifles/umarex-air-rifles/walther-lgv-challenger
А пък този ти е градски
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-weihrauch-97k-16j.10459/
 

м.данев

Новодошъл
Пробах на дистанция 30 м и добре се справих :) .В общи линии се надявам до към 50 м да се кефя :). Харесал съм калибър 5.5 , 4,5 ми се вижда мн малък , та аз не мога да ги хвана и да ги заредя :)))). Мисля ,че пушката ще си я поръчам отвън , прости ми се искаше физически да ги видя и пипна ,но щом ги няма тук значи нашите търговци не заслужават да се купува от тях . Да си призная , човърка ме нещо :) , иска ми се пушката да има и мерни прибори а не само за оптика , нека първо потренирам така
 
Нагоре