ВАМ - 21 , ВАМ - 30

Hidden

Редовен Потребител
Питай в Hunt end guns. Moже да имат за Диана 48. Или ако нямат може да поръчаш от чужбина през нета. Май от частите на БАМ 30 само цевното уплътнение е различно от това на Диана. Някъде назад в темата го пишеше. При моя БАМ 30 има и друга особеност - самата блендичика е изработена зле и "колчето" е криво. Как успя да свалиш втулка 66?
 

pakfa

Редовен Потребител
По същия начин - изрязване на лазер, полиране и студена оксидация. Ако блендата ти е оригинална , можеш ли да измериш ширината на колчето? Мисля да поръчам комплект от 4-5 бленди, както са хайнелите.
 

Hidden

Редовен Потребител
Май е оригинална. Тези дни ще я премеря и пиша. По-добре от студена оксидация е да ги боядисаш в черно, ако нямаш възможност за гореща. Аз ще си ги оксидирам на горещо- ако имаш път към София мога да ти ги оксидирам.
 

Hidden

Редовен Потребител
Ето снимка на блендата, размерът на колчето и общ вид на мушката. Шъ мъ прощавЪте за качеството, но апаратът има проблеми.blenda.JPG razmer.JPG mushka.JPG
 

pakfa

Редовен Потребител
Благодаря, на моята ширината е 2.4мм, колчето е по-високо и липсва горната част на пръстена. Ще поръчам 5 бленди с различна ширина, ако искаш - казвай.
 

pakfa

Редовен Потребител
Разчертах три варианта на блендата. Мен ме устройва първия, втория и третия се различават малко. Нещо ако не изглежда на ред - ще го коригирам.
blenda.jpg
 

nikolai89

Редовен Потребител
Увеличих семейството на бам , като си купих една 21-ка. Времето е лошо и няма как да я пробвам , но я заредих и стрелях един път без чашка на терасата. Спусъка е добър , но е много шумна, някой слагал ли е модератот на пружинка? Дали ще има ефект ако и направя един модер?
 

nikolai89

Редовен Потребител
Измерих 21-та и ми даде 218 м/с с 1,03 и 205 м/с с 1.17. Не знам добре ли е? Нека собствениците на 21 и 30 да кажат , че изобщо не знам
 

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
Добре е по спомен моята даваше подобни скорости с 1 гр чашки.Съжалявам ,че я продадох беше доста читава.
 
Нагоре