Недоволни или измамени

pchelarq

Потребител
Колеги, тук е намесено и моето име. Gadnqra твърди, че cilindura ме кара да пиша неверни неща. Много съм разочарован от gadnqra тъй като започва безсмислени спорове. За мен неговата интелигентност е равна на нула, след като пише такива простотии. Тук пише, че има пушки за 15 000. Само за информация пушките на колегата cilindura са 47 на брой.
Gadnqr, колкото те познавам аз, толкова ме познаваш и ти. С теб никога не сме се виждали, не искам и да се виждаме. Какво работиш ти, не ме интересува. Както, какво работя аз, и теб не те интересува. И невежата в пневматиката си ти, а не аз.
Точка.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Защо тогава не отговори на спора ни в темата преди година с аргументи като мен, а се включваш, когато ти се каже ? Такива като теб са им ясни на колегите, така че каквото и да напишеш няма да учудиш никого. Пишете си съчиненията, колкото искате. Каквото трябваше да ви се каже ви е казано. Аз постигнах това, което искам - от тук нататък всеки, който чете тук ще знае с кого си има работа, затова спирам да товаря темата излишно.
 

pchelarq

Потребител
И какво си мислиш, че си постигнал ти с някакви безпочвени и грозни клевети по адрес на един най-големите майстори във форума, което не го твърдя само аз?!
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Да знаят новите колеги, като ме плюе пред тях зад гърба ми, че лъже. И нищо не е безпочвено. Безпочвено и грозно е да се говори зад гърба и то лъжи и простотии и да се лъжат хората. Аз ви го казах в очите. Ако не е вярно, защо ми е да го пиша тук ? Просто не мога да бъда като вас.
 
Последна промяна:

pchelarq

Потребител
Който е идвал при теб и е ходил при cilindura, много добре знае и може да прецени, че това, което си написал са едни безпочвени клевети!
 

batnan

Редовен Потребител
Много ме кефят хора които защитават некви други и почват да обиждат.
неговата интелигентност е равна на нула
невежата в пневматиката си ти, а не аз.
И после почват да възхваляват патрона си
един най-големите майстори във форума
Не познавам нито Гадняра нито Цилиндъра , обаче този който говори зад гърба на колегите си е КУРВА.
 

supervizor

Потребител
Скоро темата пак ще бъде заключена! Всеки сам избира къде да ходи и какво да прави, резултатите са налице и ги има наяве-
не са само теория! Който го може-си го може!
 

Dominus

Редовен Потребител
Да ви имам драмите.
Истинското мерило да майсторството ви са клиентите. Не може да си смотан, да работиш като прост и да имаш клиенти. Не може някой да те плюе и да идва пак при теб. Има нещо сбъркано в подобни твари. Или не ти харесва работата и идва щото е мазохист или ти харесва работата и знае че не може друг да я свърши така, но плюе щото го мъчи нещо под косата.
За мен спорът ви е смешен. Кой е по-по-най. На кого му пука. Кой, какво бил казал, па кой го предал, а дали изобщо го е казал и какво точно е казал. Това е принципа на счупения телефон и да влизате в подобен филм е смешно.
Що не се включат тия дето препредават разни разкази а само наблюдават?
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
pchelarq наистина минаваш границата,не е нужно :-(. Ники не казва,че Янко не е доказан специалист,напротив.Просто е обиден...едва ли си измисля.Писъл е първо на лични после тук...наистина най- добре е да се чуят ,убеден съм,че ще се разберът ,както съм убеден,че и двамата имат хора зад себе си,но съм убеден,че много повече хора имат респект и уважение и към двамата и им е неприятно за случващото се!
 

pchelarq

Потребител
Batnan, аз патрон нямам.Тук беше забъркано моето име и за разлика от теб аз защитавам себе си, а не друг. Определенията като курва си ги запази за себе си.
 

batnan

Редовен Потребител

Nikola

Потребител
Здравейте,и от мен.
Реших да се изкажа,въпреки малкия си опит в това хоби.
Не познавам лично Бат Янко или Гадняра. И с двамата съм се чувал по телефона. За Гадняра нямам впечатление, за Янко - има ли смисъл да говоря. ШАПКА МУ СВАЛЯМ!
Човека толкова ми е помогнал със съвети, части и какво ли още не,въпреки че НЕ СЪМ МУ БИЛ КЛИЕНТ И НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ЛИЧНО. Това за търкалянето на хората не мога да го повярвам и за мен е просто невъзможно от човек като него. Този човек влага сърце и душа в пушките, по които работи.
До колкото знам Янко е зает и НЕ ПРИЕМА ПУШКИ. За каква конкуренция се говори не знам.
 

Sen

Редовен Потребител

Attachments

  • 15379058137851877092529.jpg
    15379058137851877092529.jpg
    184.9 KB · Прегледи: 37

Nikola

Потребител
Извинявам се за поредния пост, ама как може да са ви толкова замазани очите. Този форум стана като детска градина. Този говорил за мен онзи за него. Вярно ли сте толкова заблудени?
То пълно с форумни ПОМИЯРИ, които пушки ли не краха, колеги ли не лъгаха. И при полъжение,че е пълно с такива се занимавате с простотии.
Сега ще се пише 5 дни, за някакви безпочвени предположения, а хора като А... ще си бачкат и крадат на спокойствие.
Този форум е станал чиста детска градина. Мислех,че сте като братя. За вас думата КОЛЕГА нищо ли не значи.
Много сте заблудени ама много.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
За никаква конкуренция не става въпрос, Никола. Става въпрос за мъжко отношение и уважение между колеги във форум за въздушно оръжие.
 

Venco

Редовен Потребител
Веднъж поканили един свят старец, за да обсъдят греховете на един монах и наказанието, което трябва да му наложат за тези грехове.
Старецът в началото отказал да участва в импровизирания съд, но накрая успели да го склонят и той дошъл. Когато пристигнал, носел на рамото си плетена кошница, пълна със ситен пясък. Докато вървял, пясъкът се сипел през едрите пролуки на кошницата.
– Какво е това, отче? – попитали го другите монаси. – Защо ти е тази кошница?
– Братя мои, това са моите грехове – отговорил старецът. – Те се сипят след мен, но аз не ги виждам. В същото време дойдох тук, заедно с вас да съдим чуждите грехове...

Наздраве, колеги и спокойна вечер на всички :):cheers:
 
Нагоре