КЪДЕ ДА НАМЕРИМ ? Стругари, фрезисти, шлайфисти. МЕТАЛИ- дурал, месинг , бронз.

Dominus

Редовен Потребител
В ибей има голямо предлагане, но трябва да знаеш точно какви размери те устройват, щото с приблизителните има прекалено много обяви.
 

Hidden

Редовен Потребител
Гледам да избягвам такива сайтове, а да ползвам изпробван български доставчик, тъй като се случвало хора да получат стомана, а не титан. И в Алиекспрес има при това на приемливи цени.
 
Последна промяна:

Dominus

Редовен Потребител
Ти си знаеш. От английски търговец няма да получиш но. ....
Търси в България
 

sts1969

Редовен Потребител
За пореден път купувам фрезери от китай, които бих казал са екстра като качество. Това което ме озадъчана е надписа на кирилица обозначаващ диаметъра. Не мога да разбера. Това е или българско или руско производство. Иттересно ми е от къде се е повил в китай.
Павка, според мен китайците са се съобразили с руския пазар, Али-то например има огромен износ на стоки за Русия, и даже си имат тяхно представителство със складова база на руска земя. Аз също пазарувам редовно инструменти от там, и съм приятно изненадан от качеството им. Последно си купих комплект малки метчици (М1мм-М3мм) през 0.2мм и са перфектни.
 

Dominus

Редовен Потребител
Възможно е.
Ти, часовникар ли ще ставаш бе Светльо?
Аз си мислех че се занимавам с фини джунджурии.
 

sts1969

Редовен Потребител
Възможно е.
Ти, часовникар ли ще ставаш бе Светльо?
Аз си мислех че се занимавам с фини джунджурии.
:-[ 1.6мм резба ми се наложи да правя вече 2 пъти... Аз съм на принципа, "по-добре да имам инструмент когато ми затрябва, от колкото да ми се налага да търся." :cheers:
 

batzoro

Потребител
Здравейте колеги.Казвам се Георги и съм от Гр. Русе Понеже разполагам със Струг Ц11 и Прецизна Инструментална фреза реших да си тунинговам ПЦП-то.Проекта вече е е завършен и си помислих че бих могъл да съм полезен на колегите от форума с изработване на различни детайли от дурал и стомана. Това е новата визия на Булито ми.
 

Attachments

  • hatsan.jpg
    hatsan.jpg
    200.1 KB · Прегледи: 209

strelqmto4no

Потребител
Благодаря на батзоро, който ми барна нов боен клапан, стана дори по добър от оригиналния. :rambo:ако имате проблем с някоя дреболия, мисля че ще може да помогне.
 

Ввладо

Потребител
Колеги купих едно стругче ТОС80, но има липси по точно задното седло.Ако някой има нещо или информация моля да пише,поздрави.
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Преди време имах подобно стругче и е много трудно намирането на задното седло. Мога да ти кажа от къде да си намериш пълния комплект зъбни колела за всички видове резби, инчови, модулни, милиметрови...
Следи olx.
Поздрави.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Има по чешките или словашки форуми, но няма да харесаш цените и трябва да имаш човек там да го вземе и плати.
 

Ввладо

Потребител
Благодаря колеги за бързите отговори,ще потърся още малко и ще видя какво ще го правя.
 

anibis

Редовен Потребител
Аз имам същото стругче ТОС МН/80 купих го от колега само с бързото седло,след това си накупих много други работи от Базар БГи OLX и най вече там намерих другото, задно седло,след това още едно ми изпадна и те така... Имам задно седло за ТОЗ-а ако искаш ще ти го снимам. Продава се твърдо за 360лв.
 

llcoolj

Редовен Потребител
Здравейте колеги. Преди няколко месеца си бях купил един модератор от един колега от форума. Сменихме вътре преградите с алуминиеви (старите бяха пластмасови) и разкарах "ролките за коса" и гъбата за миене на чинии от вътре (искам да благодаря на Гошето 7842 за помощта). До тук всичко се получи много добре, но след като завих модера на моята пушка , при изстрел чашките закачат вътре преградите. Като се погледне през отвора на модера се вижда, че има перфектно съосие, но след като се завие на пушката нещата изглеждат други. Проблема идва според мен или от резбата на модера или от резбата на шрауда на пушката. Трябва ми някой читав стругар, на който му се занимава с нашето ходи, за да си реша проблема. Ако някой има нещо в предвид ще съм му благодарен...
 
Последна промяна:
7

7842

Гост
Малко се заиграх с Хатсана и му спретнах дулен спирач. Сега има визия на 50 ти калибър :)
Адаш,нали не правеше такива работи.......
Спирач?Искаш да кажеш компенсатор......
 
Последна промяна от модератор:
Нагоре