Бензин в кръвта или всичко за хората на мотори.

mdinkov

Редовен Потребител
Колега точно в Пловдив съм виждал да карат с над 150 даже и 200 на Лаута, даже и на бул. Източен.
Аз живея на улица с 2 платна а не с 6 като источен и лаута ,пред къщи един идиот с БМВ със само около 150 изгуби контрол и прати 4- коли на скраб , първо удари тротоара и първата кола е срещна с плъзгаш страничен удър и само това май го остави жив . Идиоти мотористи , дал Бог даже май са и вповече от нормалното , това което искам да кажа е ,че повечето не са такива.
 

Vladimirchik

Потребител
Не
Много ми е тъпо да чета как оправдавате всички гамени по пътищата като обяснявате как вие самите карате мотори, на слепи ли се правите или какво ? Все едно тези които караме коли да кажем, че идиоти с коли няма - няма такова положение ! Простотията си я има както при едните така и при другите ама да ме извинявате господа моторджии peko ви го е написал много правилно всички караме по пътищата и виждаме за какво става въпрос !
Само ще ви попитам трябва ли да взимаме моторджиите по пътищата за пример, че и ние (с колите) всички така да караме като тях ? И какво ще рече "свободата да караш мотор" - извинявайте ама и за вас има правилници !
Те извинявам казах че работя като шофьор та и аз карам кола предимно а ти като искаш да караш като мотор колата си заповядай можеш ли да караш по осевата без да пречиш на колити и от двете посоки можеш ли да минеш между колите и да застанеш най отпред и други такива ситуации не можеш а защо такива като теб завиждате за тези възможности а някои пе*дали дажее пречат отварят врати или нарочно виждайки че идва мотор норомно застават пред него за да не мине напред но всеки има мотористи около него и чува за ужасните неща които им се случват а на тия в колите винаги им се разминава но и те не са застраховани намират стълбове и дървета
 

5ko

Потребител
Минаването между две или повече насрещно движещи се коли не прави мотристите по безсмъртни може би увеличава шанса на нуждаещите се от трансплантация.
 

old shatterhand

Потребител
В някои държави , да си отвориш вратата когато по улицата минава велосипедист/моторист е престъпление и е наказуемо. Да не говорим, че дистанцията да се движат свободно успоредно на движението е задължителна. Просто в Бг тази ситуация е неестествена и автомобилистите са свикнали да са сами на пътя.
 

andi

Редовен Потребител
точно преди 3 часа на кръстовището на" Л Димитрова" и "Източен" двама върху една пистарка ( със скрит номер естествено ) наритаха поне 6-7 коли спрели на светофара и избягаха

ПП. карам мотор от 6 ти клас . "А" категория взех на 18 години и 2 седмици (няколко дена след "Б" ) .
 
Последна промяна:

petkof

Редовен Потребител
Минаването между две или повече насрещно движещи се коли не прави мотристите по безсмъртни може би увеличава шанса на нуждаещите се от трансплантация.
Аз също съм моторист от преди да съм автомобилист,мотор карам от десет годишен.Днес във Варна на ремонтиращ се булевард движението беше в едното платно служещо за двете посоки.Един моторист караше в насрещното движение срещу мен успоредно на колите от срещуположното движение и трябваше да свия в дясно и да спра за да не се блъсне в колата ми.Беше моторист от известен варненски клуб с всичките надписи по якето.Познавам се с "главатаря" им лично и ще го нахокам.Едно,че беше нагло да се кара така и второ ако не бях отбил той нямаше къде да мине и щеше да се блъсне в мен челно.Ами ако на мое място беше някой/я/, който си блее и не го види!Със сигурност щеше да е натрошен яко.Ей това не го разбирам!
 

staif

Редовен Потребител
абе туй хората на две колела са страшна напаст бе-видиш ли ги насреща или отзаде- мачкай,блъскай. отваряй врати,засичай.отнемай им предимството с една дума-трепи ги наред .. ама и един да остане макар пак ще е по истински човек от тея дето са утепали другите ;) :cheers:

п.п petkof респект от мен за оказаната толерантност към него :cheers: ..има хора-и хора :no:
 
Последна промяна:

staz

Редовен Потребител
И какъв е изводът от цялата работа???

"Отнасяй се с околните както искаш да се отнасят към теб самия"

Абсурд е, когато наглец на пътя било то с кола или мотор да кара срещу теб в насрещното и да чака да му направиш място.

Винаги, когато правя нарушение пускам мигач, извинявам се и си понасям последствията ако има такива.

Много хора не си знаят правомощията на пътя. Пример: колоездач върху колело на пешеходна пътека е участник в движението, а не пешеходец...

п.п.
имам над 100 хиляди километра на мотор...
 
Последна промяна:

dinkata

Редовен Потребител
Днеска благодарение на Рангел, си поначесох леко крастата и мноооооооооого се накефих. Не бях карал ИСТИНСКИ мотор от края на изпита за А категория. (Нормално е никой да не си дава мотора така на сульо и пульо) Рангел обаче ми се "довери" и ми даде да го повозя 70-на КМ и просто си умрях от кеф :)
Рангеле, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :cheers::cheers:
11053566_1065772680105236_2498585562680269258_n.jpg
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Динка, ходи ти.
Трябва и аз да пусна някоя снимка, ама хайде да е след няколко дена.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Eeee, не само де!
Зависи много от гледната точка и...предназначението.
 

mdinkov

Редовен Потребител
Бавно но сигурно стигам до извода ,че да обясвниш на автомобилист какво е мотор и моторист е все едно чавек от нашия форум да обясни на журналист какво е въздушна пушка , винаги нещо ще се изплъзне като пясък .
 

staif

Редовен Потребител
Eeee, не само де!
Зависи много от гледната точка и...предназначението.

е лафа е такъв :D..и.. друга мото шегичка : сузукито -най бързо,ямахата- най красива,хондата най здрава а кавазакито --най зелено.. щегичка е,да не вземе да се докачи някой ;) ..на мен всички ми харесват :cheers:
 

dinkata

Редовен Потребител
Принципно всички са Убави, всички вървят почти еднакво, но Хондата си е Хонда :)
(лично мнение) :)
 

anibis

Редовен Потребител
Има една не писана поговорка,както Мерцедес при колите са най добри,така и при моторите Хонда е най добрата фирма!:)
 
Нагоре