„FT open 2x50 Белиш” – 11-12 Ноември 2017 г.

pellet

Редовен Потребител
Аз също се прибрах благополучно. Страхотно състезание! Прекрасни два дни.
Искрени благодарности на Павката и Оги за всичко, което колегите споменаха по-горе, но и за това, че от "Балкантрейд" насам аз винаги се чувствам като у дома, когато те са домакини! Ще идвам винаги, когато мога! Всичко беше чудесно!
Поздравления на всички колеги за прекрасната стрелба в не-човешкия вятър днес :)
 
Последна промяна:

Jethro

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарности и поздравления на всички ... и оганизатори и участници !!!
Самото пребиваване в такава среда, сред такива хора е вълшебно.
Научих повече, отколкото за 2 години самостоятелно пуцане в ... нищото !
Направихме със сина ми разбор на нещата, огледахме пушките, оптики е.т.ц.
Изводите, които направихме са безценни !
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Павка и Оги безкрайни благодарности за всичко което правите. Радвам се, че познавам хора като вас. Това трасе като разнообразие в дистанциите бе страхотно за мен, едно от най-добрите на които съм бил, и според моето разбиране за тоя спорт е еталон! Тоя терен е безценен за правене на ФТ състезания, ветрове във всички посоки и с различна сила .....просто прекрасно :cheers: Тука можем да научим много ценни уроци!
Радвам се за огромната посещаемост дано се запази за в бъдеще. Благодаря на всички, които присъстваха без вас нямаше да е същото, просто като видиш толкова много стрелци емоцията е друга.
До нови срещи приятели :cheers:
 

stannii

Редовен Потребител
Страхотно състезание! Организацията беше безкомпромисна, на изключително високо ниво. Огромни благодарности и възхита към Павката и Оги за страстта и всеотдайността, които влагат в това нещата да се случат по перфектен и професионален начин! Благодаря на всички, които уважиха мероприятието за чудесното състезание и за това, че направиха първите ми стъпки в ФТ толкова интересни и запомнящи се!
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Благодарности към всички вас за хубавите думи. Това говори, че оценявате труда ни и ни радва.
Ще кажа едно всичко се случва и го има защото вие идвате с желание за стрелба и да се видим.
Ако вас ви няма нищо няма да се получи.
Едно мероприятие става хубаво когато има участници в него.
Успех на всички
 

KILLER

Редовен Потребител
ФТКС
Благоаря за страхотното състезание и честито на победителите, аз се изкефих на макс просто :)
 

Dominus

Редовен Потребител
Много добро и предизвикателно трасе. Едно от най-добрите и разнообразни. Вятъра тук не изневерява и винаги е наличен.
И ако позволите една идея за напред. Там където е била синята линия може да се разнообрази трасето по червения контур.
 

Attachments

  • 2017-11-13_132226.jpg
    2017-11-13_132226.jpg
    656.7 KB · Прегледи: 48

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
И това го мислихме, но както е червената линия посоката на стрелба е към пътя по който се стига до вилата.
Става опасно от преминаващи коли и хора. Трудно ще се обезопаси при ниската видимост от гората.
 

vas2308

Редовен Потребител
ФТКС
С малко закъснение ...Да благодаря на организаторите за страхотното мероприятие. Пожелавам им много здраве и занапред да ни радват с подобни трасета и безупречна организация. Като си представя , че това нещо е постигнато от само двама ...
....представям си ... да предоставят на Оги и Павката 40 000 евро и да организират световно първенство 3 трасета по 50 и да имат на разположение една година и тези средства. Какви ли чудеса ще сътворят:)
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
И аз искам да поздравя Оги и Павката за енергията, с която правят всички тези мероприятия :cheers:! Нивото и рутината в организацията се постигат с няколко проведени състезания, но толкова издания и толкова години подред ... това наистина изисква много, много ентусиазъм и любов към хобито, спорта и най-вече - към приятелите :)!
На връщане сред многото ми впечатления от тези два страхотни дни се открояваха две неща:
- още като видях в състезателния списък водещите резултати от втория кръг, в условията на много съществен и поривист вятър, си дадох сметка колко безгранични са предизвикателствата към лично усъвършенстване, които предлага ФТ спортът !
- на закриването на годишния рейтингов шампионат почувствах истинско удовлетворение, защото само броени години от неговото учредяване вече става въпрос за ежемесечни състезания в шест различни и отдалечени един от друг региони и за много високи резултати в челото на класацията, постигнати от представители на всички тези региони ! Което означава - наистина Национално ниво на практикуване на ФТ спорта у нас! Оттук нататък ... просто да сме здрави и до нови срещи, приятели :cheers: !
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Благодарности на Павката и Оги,страхотни хора не искам да звучи клиширано и сладникаво ,но ще го кажа: живи бастиони на българщината(така го чувствам аз)и добри организатори!Адмирации и към всички "стари пушки"благодарение на тях и техните усилия този спорт го има в България и устискват да не се превърне в ''карнавал" та и ние да сме причастни към нещо смислено!Благодаря на всички колеги(мисля,че мога да кажа и приятели) за страхотните уикенди прекарани през този състезателен сезон!До нови срещи! :)
И поздравления за Павката за останалите медалисти!
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Аз рядко имам време да влизам във форума за което се извинявам.. Така. Първо за трасето. Павка, там дето си нарисувал синята линия не е точно така. В десния край, с изключение на последния коридор, посоката на коридорите беше почти на 90 градуса спрямо първите 3 коридора. Затова и зона прострелка образуваше един голям трапец. От другата страна обичайно не редя така трасето и имаше възможност за още малко "разгъване" в посоките, но това до година. Радвам се, че предлагаш разнообразяване и съм готов да се вслушам във всеки един съвет от всички. Колкото повече ви хареса трасето, толкова по-голяма награда ще е това за нашия труд. Споделих с няколко души вече, че догодина имам желание да се понапъна с 2 трасета. Просто сега прогнозата не ми позволи.
Искам да благодаря на всички които присъстваха, и помогнаха всичкото това изживяване да се случи. Винаги съм ви приемал като част от моето семейство и се радвам от все сърце, че с всяка измината година то се увеличава!
 
Нагоре