В интерес на истината запръв път хвърлям морков на скарата и е супер вкусно.
Иначе и аз почвам със зеленчука.
Пикантина не ползвам, защото според мен е химия и сол и не я слагам никъде, даже нея и купуваме у нас.
На скарата мятам: чушка цяла и' само зелена' , тиквичка, патлиджан, домат, картоф, лук, чесън също се пече и става невероятен, моркова ми хрумна от днес и той вече няма да липсва.
Предварително си правя копър, чесън, олио и оцет с който да залея готовите зеленчуци.
Като мине зеленчука почвам да пека мръвите, на бавно огънче да стават сочни.
Напоследък и мръвките спрях да овкусявам предварително.
Счуквам пресен кимион, чер пипер, копър и чубрица. След изпичането на мръвките си топкам в готовата смес и ми идва много вкусно.
ПП. Тая комбинация ми идва вече супер и издувках 4л.бира и се чудя бяло вино или стара ракия, която одеве открих.