ХФТ-РУСЕ,29-30 април 2012г.

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Иво, няма ли къде да ги качиш, а тук....

Your free download slot has expired.You can upgrade to a Premium account to remove this, and all other restrictions.

направи си Гугъл акаунт и си цъкай с Пикасата на воля - много е удобно и направено като за американци - просто и лесно..
 

FreeMan

Редовен Потребител
Хора ползвайте Дропбокса - веднъж се регистрираш и шерваш каквото и когато поискаш без лимити от време и обеми и реклами и глупости... директно дърпаш във определения фолдър в компа и то си го ъплоудва автоматично, после само шерваш линка. (колко български думи само... ???)

Другия вариант е с лимит във времето но е лесно, бързо и българско: http://tranzit.dir.bg
 
A

Anonymous

Гост
Имам гугъл акаунт от години. Но няма да ползвам Пикаса. Програма, която сама си решава да ми сканира компютъра и да си прави база данни с моите снимки, без да ми позволи да прекъсна процеса, при новите политики на Гугъл, които меко казано не уважават правото на лично пространство... няма място на моя компютър.

Грешката, която ти дава, вероятно е защото си изчакал много време след активирането на линка и чак тогава си пробвал да теглиш. И на мен ми се случи, като теглех на братушка архива.

Ето линк към Фотобукета:
http://s162.photobucket.com/albums/t269 ... ?start=all
 

iasho

Новодошъл
Искам да изразя специални благодарности на организаторите на това мероприятие (хфт). Искрено се радвам, че се запознах с толкова хубави и приятни хора. Изживяването беше страхотно. Както надпреварата на поляната, така и дисциплината на маса ;) . И на двете места конкуренцията ми беше на ниво :-[ Още един път Благодаря на организаторите и на всички присъстващи за тези незабравими спомени.
 
Нагоре